BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mycya, nu mai plange... nici macar de bucurie... o sa vezi ca o sa fie bine, nu esti singura! il ai pe sot si vine bb, mai suntem si noi pe aici... iar prin definitie bb raci au cuvantul magic "lacrimi", dar uneori sunt doar de crocodil printesita mea e rac (ca mine), delfinasa ne-a fentat si a venit gemeni (ca tati)...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

fetelor dar la eco i sa spus vreodata Sheritei de diferenta de greutate dintre bebei??mi se pare si mie cam mare de aia intreb si sa nu se fi observat deloc important e sa fie sanatoase ca micuta va recupera ea.

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

mycya, sa stii ca si eu de cateva zile sunt tare sensibiloasa. am fost asa la inceputul sarcinii si m-a tinut vreo 2-3 luni. acum vad ca m-a apucat iara. hai, ca trece...zic eu...

Ela 37+ cu Eva Maria

sper sa treaca sa nu ma mai apuce ca nu vreau sa am o plangacioasa de delfinasa care o sa umple ea piscinuta cu apa

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

rodika cu siguranta ma voi descurca nu imi fac probleme, mai ales ca eu chiar vreau sa mai fac cate ceva pe langa cum ar fi herbalife...

Incercam sa o incurajez pe MYCRA sa nu mai planga ca nu are motiv...instinctul matern .... e mai puternic decat orice ajutor venit din afara!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, cica sunt oarecum normale starile astea in ultimul trimestru de sarcina. Sa vezi aseara, a venit al meu tarziu de pe la munci, desi il asteptam de pe la 6, am crezut ca mai mergem un pic la shopping. Ei, si cum am stat singura, am avut vreme sa imi tot fac griji despre nastere si viata de dupa. Asa ca atunci cand a intrat al meu sot pe usa, si m-a intrebat daca sunt bine, am inceput sa bocesc ca o prostuta... S-a speriat ca am patit ceva, ca ma doare ceva... Io eram speriata de nastere, stresata ca se apropie momentul, stresata de cum va fi dupa... De fapt, cred ca ar trebui sa lasam toate grijile astea dupa, daca va mai fi cazul. Nu degeaba se zice ca instinctul de mama il vom avea toate in noi cand vin bebeii. Asa ca, Mycya, capul sus, iti trimit un buchet mare, mare de , sa te mai binedispun un pic.

E intr-adevar diferenta mare la fetele lui Sheri, credeam si eu ca e greseala. Nu-i bai, numai sa fie sanatoase, si Sheri sa se refaca rapid. Nu cred ca dr a observat pana acum...

Cristina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

ela_mm, multumesc pentru felicitari! Sunt tare mandra, intr-adevar, si abia astept sa o vad pe grasunica!

Sa vedem al meu cat de voinic va fi!

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

carmen, nici eu nu cred total teoria drului tau.

poate are dreptate partial, ca daca scade progesteronul se apropie finalul sarcinii si iesim si noi mai usor. dar si eu sunt tare constipata de prin saptamana 25, cand am inceput gynipralul, asa ca n-am avut voie sa iau nici fier...dar de 2 sapt ies in fiecare zi. apai eu nici inainte de sarcina nu aveam asemenea reusite!!!

primele zile, am zis ca larisa, ca-s stricata la burtica (sau ca nasc in curand), apoi s-a reglat la 1-2 scaune pe zi si eva tot cocotata in stern!

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mycya, cica sunt oarecum normale starile astea in ultimul trimestru de sarcina. Sa vezi aseara, a venit al meu tarziu de pe la munci, desi il asteptam de pe la 6, am crezut ca mai mergem un pic la shopping. Ei, si cum am stat singura, am avut vreme sa imi tot fac griji despre nastere si viata de dupa. Asa ca atunci cand a intrat al meu sot pe usa, si m-a intrebat daca sunt bine, am inceput sa bocesc ca o prostuta... S-a speriat ca am patit ceva, ca ma doare ceva... Io eram speriata de nastere, stresata ca se apropie momentul, stresata de cum va fi dupa... De fapt, cred ca ar trebui sa lasam toate grijile astea dupa, daca va mai fi cazul. Nu degeaba se zice ca instinctul de mama il vom avea toate in noi cand vin bebeii. Asa ca, Mycya, capul sus, iti trimit un buchet mare, mare de , sa te mai binedispun un pic.

E intr-adevar diferenta mare la fetele lui Sheri, credeam si eu ca e greseala. Nu-i bai, numai sa fie sanatoase, si Sheri sa se refaca rapid. Nu cred ca dr a observat pana acum...

Cristina 38+ cu

si eu plang tot din motivele astea, sper sa imi treaca si sa ne descurcam cu bebeii si sa fie totul bine. eu mai discut cu sotu neplangand ca astfel l-as stresa si pe el mai tare si ma incurajeaza.nu vreau sa stea cu griji la servici ca ma lasa singura acasa si eu plang .si tie un brat de si multi

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, felicitari mamica! Sa-ti traiasca printesele, sa fie cuminti, papacioase, necolicioase si norocoase! Iar tu sa te refaci foarte repede si sa ai lapte suficient pt bblase

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cine face capitol nou?

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, grijile sunt normale, dar sa stii ca oricare ar fi fost situatia, tu esti baza pentru ingrijirea copilului si nimeni nu va sti mai bine ca tine sa-l ingrijeasca. Eu sunt in tara, dar am mama plecata, asa ca... tot una. Bine... mai e soacra-mea, daca vrei, ti-o trimit cu drag Si cand am nevoie de ea o trimiti inapoi

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput