BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 19
puiutz_mic spune:
Mycya, cu siguranta la inceput nu va fi usor, dar incet-incet o sa ne adaptam, cand ne vom uita la comorile noastre ne vom mobiliza si nu va mai parea atat de greu! Femeile sunt construite pentru a avea grija de copii, sunt sigura ca ne vom descurca! Sanatosi sa fie, asta e cel mai important, restul cred ca vine de la sine! 
Elena
34+ cu un
cuminte
AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Mycya, cu siguranta la inceput nu va fi usor, dar incet-incet o sa ne adaptam, cand ne vom uita la comorile noastre ne vom mobiliza si nu va mai parea atat de greu! Femeile sunt construite pentru a avea grija de copii, sunt sigura ca ne vom descurca! Sanatosi sa fie, asta e cel mai important, restul cred ca vine de la sine! ![]() Elena 34+ cu un cuminte![]() AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
multumesc pt incurajare

Bianca
35 +
Andra Maria
catalina2307 spune:
Desi vad ca ati aflat vestea, la rugamintea Sheritrei intru sa va anunt si pe voi oficial ca bebelinele sunt ok, 2400 kg respectiv 3200kg, diferenta destul de mare, dar amandoua sunt bine.
Sheri a avut mici complicatii in timpul operatiei dar si-a revenit .
Imediat ce poate o sa intre sa va povesteasca. ![]()
puiutz_mic spune:
Multumi, catalina2307! Off...oare ce complicatii o fi avut in timpul operatiei? Bine ca si-a revenit si ca fetele sunt bine!
Speram sa ne poata povesti curand Shery! Doamne ajuta sa fie bine toate trei in continuare! 
Elena
34+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Katalina, bine ai revenit bronzata! Bravo tie! Asteptam poze si povestiri! 
Elena
34+ cu un
cuminte
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui Mycya Puyutz nu stiu nici eu ce am Anca si de oftat ,oftezBianca 35 + Andra Maria |
si eu tot singura sunt toata ziua sotul pleaca dim\la 8 si vine seara rupt de oboseala pe la 7 sambata lucreaza pane pe la 23-24 noaptea numai duminica e acasa1
asa ca...eu ma gandesc cum ma voi descurca singura cu 2 ca mama v atrebui sa plece in anglia la sora mea exact cand incepe VLAD scoala1
deci...facem concurs .... daca ma pun acum pe plans din acest motiv...nu ma mai opresc si daca imi amintesc ca ne-au taiat si din indemnizatia de crestere copil...as lua-o pe aratura1
hai ca se poate si mai rau!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
rodyka spune:
Sheritra, felicitari! si sanatate bbluselor tale grasunele. sa veniti repede acasa sa ne pove ce si cum, sa ne mai faci sa radem in hohote cand o sa mai ai timp, ca acuma cu 3 fete de A...
fetelor care inca mai aveti dubii cu numele, inca nu e tarziu sa il schimbati daca simtiti ca nu se potriveste sau daca voi nu ati putea sa-l strigati asa... noi ii spunem delfinasei Isa, sau Isabela sau Bela sau Isabeluta, dar sunt variatii pe aceeasi tema, doar o alintam. numele insa pare a fi facut ptr ea
, ca in rest ii mai spunem noi si in alte feluri ![]()
mycya, nu mai plange... nici macar de bucurie... o sa vezi ca o sa fie bine, nu esti singura! il ai pe sot si vine bb, mai suntem si noi pe aici... iar prin definitie bb raci au cuvantul magic "lacrimi", dar uneori sunt doar de crocodil
printesita mea e rac (ca mine), delfinasa ne-a fentat si a venit gemeni (ca tati)...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad si eu tot singura sunt toata ziua sotul pleaca dim\la 8 si vine seara rupt de oboseala pe la 7 sambata lucreaza pane pe la 23-24 noaptea numai duminica e acasa1 asa ca...eu ma gandesc cum ma voi descurca singura cu 2 ca mama v atrebui sa plece in anglia la sora mea exact cand incepe VLAD scoala1 |
o sa te descurci, si inca bine! imi amintesc cum fugeam eu cu printesita de 1 an cand la gradi, cand la serviciu, cand la cate o dadaca ooofff... si chiar ca eram singura - in Spania!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ela_mm spune:
bravo sheri, asa fete mai zic si eu. sa iti revi repede si sa duci scumpicile acasa. 

puiutz, felicitari ca ai devenit matusa si ca ai asa nepotica super.
matusa, cum mai esti? ducu? cat mai cantareste? eu te monitorizez mai rau ca doctorul. avem acelasi DPN si cam aceleasi probl cu matisorii nostri. a mea avea vineri 2450 gr.
dar placenta mea e grad III, deci nu mai rezistam mult. doctorul spera sa ajungem in 15-16.07, eu sper sa trecem si weekendul, sa ajungem in 19-10.07. atunci ma intalnesc cu ramo la spital.![]()
Ela
37+ cu
Eva Maria
ela_mm spune:
mycya, sa stii ca si eu de cateva zile sunt tare sensibiloasa.
am fost asa la inceputul sarcinii si m-a tinut vreo 2-3 luni. acum vad ca m-a apucat iara. hai, ca trece...zic eu...
Ela
37+ cu
Eva Maria