Bobocei de sept-oct 2008 (298)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

angy, mercic de informatii, pupici crinutei

apropo de homeopate, Lidia, stii ceva care remedii ar fi eficiente in cura de slabit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu cu arsenicum l-am scapat pe Alexei de o otita destul de nasoala. a luat Arsenicum, Belladonna si Ferrum Phosporicum initial din ora in ora apoi indata ce au cedat durerile si febra tot mai rar. Mentionez ca pentru durere nu a luat altceva si tratamentul ni l-a prescris homeopata.
dya eu fac tratament homeopat de fix 5 ani si momentan nu observ decat ameliorari ale unor probleme pe care le aveam inainte. Cea mai spectaculoasa ar fi ca am scapat de o serie de alergii la tot felul de lucruri. Practic ajunsesem sa ma scarpin sau sa tusesc/plang/mucesc de la cel mai banal fir de praf. Nu zic o fi placebo dar asta a mers pe cand alopatia a dat gres si nu e ca nu cred in ea. Nu fac apologia homeopatiei, sunt de acord ca exista persoane la care nu functioneaza, admit ca sunt boli pe care nu le poate trata si nu vreau sa te conving de nimic doar imi expun experienta.
La mine si la copii merge, sotul care este un sceptic si nu se tine de ele se indoiaie de durere la migrene dar pana si pe el am reusit sa il scot din cateva crize tot cu homeopate.
La fel de bine recunosc ca au fost situatii cand nu am stat dupa homeopate si am rezolvat situatia cu alopate stiind insa ca vom "repara" apoi cu homeopate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Aconitum - la mine in carte scrie ca e bine sa fie luat doar la recomandarea unui homeopat foarte bun, care a vazut copilul. Este pentru un anumit tip de febra, cum descrieti si voi, si poate avea ca efect, daca nu este remediul corect, oprirea febrei si amanarea debutului bolii, ceea ce nu ajuta cu nimic.
Dupa ce am citit asta m-am ferit un pic de el. Oricum de data asta radu a avut febra cu cap fierbinte, ochi sticlosi si membre reci, plus durere in gat, deci clar belladonna.
Insa Lidia, mai sus de 200 eu n-am avut curajul sa merg (adica fara recomandare de la dr.)
La radu pulsatilla face minuni cu nasul lui, deci aia o folosesc de cate ori il aud ca fornaie, n-am niciun dubiu cu ea.

Eu cred ca exista "efecte" ca sa zis asa, daca administrezi remediul gresit, mai ales dilutii mari cum ar fi 200, sau daca administrezi prea mult. - ca exemplu, am avut o tuse tare suparatoare si am luat ipeca, dar am luat cred prea mult pentru ca am ajuns sa vomit in salturi
Nu ma duce capul cum ar putea sa fie efecte pe termen lung de la niste zahar cu umbre de molecule, termen lung inseamna sa fie afectat ficatul, rinichii, creierul.... dar cine stie de la ce ti se trage peste ani si ani.
Oricum nurfonul si panadolul cu care ii indopam le trece prin ficat si sigur lasa urme, mi-e si frica sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna seara de la 3 fete cucuiete.Am revenit si noi dintr-o vacanta la mare de vis.Mai vrem, mai vrem.
Va recomand din tot sufletul acest resort de la Duni-Bulgaria super recomandat familistilor cu copii si nu numai.Inca o data am ramas uimti de fratii nostri de peste Dunare.Oare cum puii mei la ei se poate si la noi nu?
O sa revin cu poze sa va faceti idee despre ce vorbesc.

in 23s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Noi am bantuit azi prin gradina botanica, in ideea sa scoatem totusi copiii din casa dar sa nu mergem prin locuri cu mult copilaret, ca nu stim ce soi de viroza plimba radu. A fost ok, cam cald si bineinteles fara IAIA... spre supararea lui r. Si nici in apa nu l-am lasat sa se arunce. Va dati seama ce urlete.

O vizita in decathlon si una in ikea si am batut bucurestiul in lung si-n lat. Sa vedem ce ne asteapta la noapte, ca in cursul zilei totul a fost perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

angy, mercic de informatii, pupici crinutei

apropo de homeopate, Lidia, stii ceva care remedii ar fi eficiente in cura de slabit?

L-am intrebat eu pe homeopat daca e vreun remediu care sa ma ajute si pe mine sa mai scap de citeva kilograme..dar mi-a zimbit ..si nu mi-a dat nici un raspuns..deci nu prea stiu ce sa iti raspund..

Daca aflam ..poate scapam si eu de cele citeva kiligrame pe care le-am luat de cind am inceput munca ..pina la urma cred ca tot la o noua superdieta ajung..ca se cam "ingroasa gluma" la mine.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

eu am "reteta" de la homeopat pentru slabit. Mi-a zis sa nu ma astept la nimic spectaculos, 2-3kg pe luna.
Am cumparat toate bilutele, nu am inceput pentru ca ma chinui cu Monti, de la care asteptam chestii spectaculoase dupa primele 5kg care au disparut ca prin farmec.
Din pacate concediu cu sotul meu inseamna ca ori mananci ce pica ori nu mananci nimic. N-am rezistat sa mananc nimic. De cand ne-am intors tot incep de luni, de luni, de luni... si sambata si duminica ne taram cu orele prin oras sau pe langa oras sau printre orase cu masina si ghici ce... mi se face foame dupa 4-5 ore de condus de devin morocanoasa.
La draq cu ea de traba ca trebuia sa imi iau concediu de la TL sau sa dau divortz ca sa ma pot tine de regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

eu am "reteta" de la homeopat pentru slabit. Mi-a zis sa nu ma astept la nimic spectaculos, 2-3kg pe luna.
Am cumparat toate bilutele, nu am inceput pentru ca ma chinui cu Monti, de la care asteptam chestii spectaculoase dupa primele 5kg care au disparut ca prin farmec.
Din pacate concediu cu sotul meu inseamna ca ori mananci ce pica ori nu mananci nimic. N-am rezistat sa mananc nimic. De cand ne-am intors tot incep de luni, de luni, de luni... si sambata si duminica ne taram cu orele prin oras sau pe langa oras sau printre orase cu masina si ghici ce... mi se face foame dupa 4-5 ore de condus de devin morocanoasa.
La draq cu ea de traba ca trebuia sa imi iau concediu de la TL sau sa dau divortz ca sa ma pot tine de regim.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

trimite si tu un PM repede...fug la farmacie imediat ..si mi le iau si eu..
dar slabesc si daca maninc seara la ora 10 si muncesc pina pe la 1-2 noaptea?

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

pai ada, zi-ne si noua ce si cum...

eu momentan sunt in pauza de dieta, dupa ce am incercat si eu un fel de montignac plus 15-20 minute de alergat seara fara absolut niciun rezultat.

lidia, intr-adevar intorsul la servici ingrasa mai ales cand ai munca de birou :(

nikolici bine ati revenit, asteptam si povesti daca pozele intarzie:)

btw, ma bag si eu la descarcat pozele din UK

LE: am trimis un link pe emailurile comune si pe platforma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!

anamona, superbe pozele! Thea e o frumusete si o mandrete de copil! e asa, o domnisoara in toata regula, a crescut minunat! sa va bucurati de ea!!

si eu vreau d eslabit, normal!!
Ada, parca m-ai descris pe mine cu luni si iarasi luni...
ma straduiesc, dar parca nu se leaga, cum zice al meu sot, merg ca racul, un pas inainte si 2 inapoi..
el a ajuns la 99 kg, de la 128....si da constant, usor-usor, nu stiu cum face, ce socoteste el, ca nici miscare nu face mai mult ca mine...ba din contra, are asa un cult pentru tolanit...

Mergi la inceput