Bobocei de sept-oct 2008 (298)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Momihoo, daca are muci si rosu in gat, nu e ciudata conjunctivita...sunt legate
sanatate multa!!

intrebare: ati dat cu ceva dupa plaja? ce anume?
eu n-am luat decat o crema pt arsuri, de la Forever...o trebui si ceva pt fixarea bronzului, sa nu se cojeasca...eh, se vede ca nu prea-s dusa la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, mimihoo, sanatate puilor!!

alexa, ce fain!
Matei pare delicios in poze.

si eu vreau sa-i cantaresc azi-maine pe huni. tare mi-e ca n-au ajuns nici la 12kg... slabanogii mamei!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

clau, a mai facut o data asa ceva, acum vreo 2 luni
Lumi, multumesc, asemenea si voua!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Claudinna, daca te intereseaza ce cred eu despre soare si anexe:

- cat mai putin expus, indiferent de ora
- crema cu factor peste 30 pentru copil, cu protectie uva si uvb, aplicata in camera inainte sa iesiti si din nou daca sta mult in apa
- in apa nu se sta mult direct in soare, pentru ca asa se fac cele mai groaznice arsuri, plus insolatie severa
- sub umbrela, cu camasuta si sapca, daca se poate, sapca cu protectie

- o lectura utila: http://www.skincancer.org/shining-light-on-ultraviolet-radiation.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lidia tare cocheta e Izabela

Pio frumoasa foc Elsa, imi place mult ultima fotografie

AlexaM felicitari pentru fluturasi , Matei e un frumusel, ce frumos doarme in scaunel

vorbiti de kg...Crina mea are/avea 12kg, avea acum 3luni aproape 13kg dar daca tot a fost bolnaviora a slabit, sper sa recupereze

azi crina a stat cu tataie, s-a distrat, a fost in parc, boierie, cand am venit acasa dormeau amandoi

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau nu te stresa cu olita...nici Crina mea nu mai vrea olita acum, dupa ce inainte zicea kk si se ducea la olita, acum daca o intreb "Vrei sa aduc olita? " se supara daca ii zic de ea, relax

Crema: eu am una de la Nivea pt copii, factor protectie 50+, tare buna, se bronzeaza uniform si frumos

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Alexa, Pio tare faine pozele! ce se imbaiaza copilutii in ligheane

lumi nici maria nu a ajuns inca la 12 kg, daca te incalzeste cu ceva...

mami de Maria si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Ca fiecare mama fiecare compliment la adresa puilor ei ii atinge coarda cea mai sensibila.
Multumesc mult tuturor : piolica,khristin,didi,claudinna, luminita, Monyca.C,abe, angelynna,

Ramo Merci mult

Ada, Mimihoo Sanatate mult boboceilor Radu si Sofia

AlexaMCe bebe activ ai tu acolo

Noi avem in jur de 12,6-12.9 kg ...ceea ce e tocmai bine pentru inaltimea Izabellei..care pare peste medie asa "ochiometric" ca de masurat nu am mai masurat-o!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

In alta ordine de idei, am testat produsele cosmetice bio Mayam mai precis samponul Botanics combinat cu un pic de extract de gref si ulei de migdale.
A fost o experienta inedita pentru mine sa folosesc un sampon care nu face spuma si o experienta super pentru parul meu care arata minunat doar dupa spalare cu sampon.(asta nu prea se intimpla de obicei...pentru ca dupa sampon aplicam si ceva balsam, tratamente..sau fiole cu diverse substante...numai sa arate si el mai de doamne ajuta..si sa nu mai cada asa rau).
In concluzie, am sa folosesc si la copii..si cel ma probabil am sa incerc si celelalte produse gen creme,geluri de baie, etc.
Vi le recomand si voua!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor va puuup, sunteti extraordinare !!! bagat la cap tot !!!

Ramona cand am citit mesajul tau tocmai mi-am amintit ca nu departe de mine am ochit un magazin bio cu fel de fel de creme, uleiuri s.a.m.d.
cred ca maine trag o fuga pana acolo.. sper sa aiba...

Pio, Alexa vazut poze cu o fetita frumoasa foc si un baietel dulce dulce..

Ada, Mimihoo multa sanatate puilor !!!

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput