Bobocei de sept-oct 2008 (298)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna dimineataaaa!!
Din cate stiu eu, concediu fara plata se poate lua un an la 10 ani de munca. Anul acesta il poti lua tot odata sau cate o luna, doua din cand in cand...dar toate se aduna si in total nu trebuie sa ai mai mult de un an in 10 ani munciti.
Cand va citesc cu mancarea pasata imi dau seama ce norocoasa am fost...eu nici nu stiu cum s-a facut trecerea de la pasat la muscat direct....nu l-am invatat sa mestece, nu s-a innecat...nu am avut probleme..
revin ca ma cheama datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

NEatzaaaaa! ?

Lumi, pai tu crezi ca la gradinita le da snitzele? Neah, mancare, ca de cantina, nu prajeli si alte prostii. Deci... mananca din parti.

Azi l-am lasat pe dorelu la gradinita, si cu radu am fugit la CMU. Nu are nimc afara de un rosu in gat cu ceva depozite, asa ca i-a luat si sange, pacat de geamurile si urechile lor ca altceva nu cred ca iese la analize. Ma rog, asteptam acum rezultatele.
L-am adus acasa si l-am culcat, doarme asa fain ca ma bag si eu acuma langa el sa deselam patul ala nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsurile voastre, nu va nominalizez sa nu uit pe cineva, sunteti niste dragute..

Adevarul ca Nicolas, zic eu are o forma mai severa dupa cum arata, peste tot corpul fff uscat si rosu, la incheieturi mai ca se desface pielea dragul de el..; si pe fata din cand in cand din bubite ii iese si un lichid galbui, il sterg cu apa termala de la Roche Posay, crema Aderma si la baita tot Aderma dar nimic, parca pe zi ce trece tot mai rau e...

am facut programare si la dermatolog sa vad ce-mi spune, abia pe 20 august !!!!!! mai devreme nu am gasit...homeopatie habar nu am unde sa gasesc aici...o sa ma interesez si de asta..merg peste tot cu el, numai sa-i treaca cu toate ca nu am sperante, poate doar sa se amelioreze..

Eva papa tot ce-i dau, absolut orice nu face figuri , ba inca sotul imi spune s-o iau mai incet sa nu i se ingrase printesa, a vazut multe fetite mici mai mult decat dolofane si-i este frica sa nu fie si a lui asa, mai ales cand va fi mai maricuta...mananca nepasat, niciodata nu i-am blenduit mancarea, cred ca am avut noroc , cand a inceput ea sa pape mai solid i-am sfaramat-o cu furculita si s-a obisnuit de mult, de f mult timp...asa o sa procedez si cu baiatul..siiii..n-o sa ma mai stresez in veci daca nu va manca mancare solida la 6 luni asa cum a facut Eva...nu a vrut neam sa manance (daca va mai aduceti aminte ma plangeam aici pe forum ca nu papa mai nimic din ce-i dau decat titi) e dupa ce am intarcat-o a a inceput fetita mea sa manance la greu :))) orice ii dau, asa ca daca baiatul nu va dori papa, nu ma mai stresez in veci...am invatat lectia..

Lidia e scumpa foc Iza si ce mult au crescut amandoi !
Anca tinem pumnii sa fie bine Carla !
Ada, Lumi sanatate puilor !!!

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

monica, de trecut nu o sa treaca, cel putin nu in cativa ani... nu vreau sa te descurajez, dar asta e realitatea. se poate insa ameliora vizibil. vezi ce zice dermatologul.
si ai grija si la detergentul cu care ii speli hainutele, poate folosesti ceva mai slab, le clatesti de 2 ori, le speli separat... ma rog, stii tu, de la Eva.

Ada, somn usor!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Monyca, nu-l sterge, uda-l cu apa temala si lasa-l asa. Poate doar sa-l tamponezi un pic cu degetele.
daca te duci la spital cu el, la dermatologie nu te-ar ajuta mai repede de 20 august? Oricum, nu creme cu cortizon. Poti incerca sa-i dai Zyrtec, daca aveti acolo. Intreaba medicul de familie daca poti sa-i dai. Imbraca=l cat mai lejer, si cu hainute largi, daca poti lasa-l doar in scutec.
Sa-si revina repede si sa gasiti un doctor bun!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

apropos de pete, v-am zis ca am reusit sa patez niste hainute - la spalat, printre ele si un tricou de-al meu si tricoul preferat al lui Teo.

Am incercat ariel profesional lichid pe tricoul meu, am turnat direct pe petele aparute, am mototolit frumos tricoul si l-am bagat in masina impreuna cu alte haine culori similare ca sa nu am alte surprize. Pentru spalat, ariel praf, obisnuit, eu il pun direct in cuva, si calgon.

Au disparut petele, nici urma de ele... deci cred ca o sa incerc si pe tricoul preferat al lui Teo, acolo e mai delicat ca sunt pe alb petele gris, sper sa iasa bine.

Mergi la inceput

Monyca - la noi este in reteaua de farmacii Sensiblue, detergent pentru bebelusi - Dermalin (eu l-am folosit la hainutele lui Mark pana la un an si jumatate) si...desi stiu ca este f greu cu timpul, incearca pe cat posibil sa i le calci, cel putin pe cele care intra in contact direct cu pielea (calcate pe dos). Repet...mare impact are samponelul, gelul care il folosesti la baita....incearca sa i-l schimbi daca vezi ca de la asta nu e ok....

Mergi la inceput

Ada - oare petele de la fructe ies prin metoda ta? Am o multime de hainute de ale lui Mark stricate asa...(nu suporta baveta la gat si pune tot pe el...cel putin de cand se ambitioneaza sa pape singur....)

Mergi la inceput

Eu n-am avut pana acum pete care sa nu iasa la spalat cu ariel cum spal eu intotdeauna. Rufele, o cana de ariel plina (masura aia a lor), jumatate cana de calgon.
Am avut de mar, morcov, capsune, gem, spanac, ciorba, branza, sucuri. Cam atata. Plus interminabilele mele pete de ulei pe care mi le pun pe mine ori de cate ori trec pe langa, nu mai zic prin bucatarie.
Deci toate astea ies la spalatul normal.
Acum eram suparata ca s-au patat rufele una de la alta, adica a iesit dintr-una culoare gri inchis pe toate celelalte pete asa ca niste norisori pe unde nu te astepti. Culmea, ca n-o fost nicio rufa gri inchis in masina aia, deci SF.
Pete de carioci iara ies, de cerneala nu am avut, de pix pe cearceafuri a iesit bine.
De obicei cand se face pata spal imediat, sau cat de repede si nu am avut surprize pana acum. Daca ai pete mai vechi, parca scrie pe sticla de ariel profesional sa torni pe pata si sa lasi putin sa stea asa, apoi sa bagi la masina, asta daca imi amintesc bine ce am citit ca doarme radu si nu pot sa trec pe acolo.
Am avut odata o fata de masa patata cu vin rosu, nespalata la timp, care s-a ingalbenit. Aia n-a mai iesit cu nimic, doar cu foarfeca, nici nu mai incerc s-o spal...
Ah, si cu apa rece imediat daca dai, apoi la masina tot cu apa rece, ies mai usor petele, nu stiu de ce.

Nu m-am mai culcat si eu ca astept telefon de la doctorita sa imi zica ce a iesit la analize... apoi plec dupa dorelush care doarme acum la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La mine n-au iesit niste pete de ulei de la nu stiu ce mancare de la gradinita. Spal hainele ei cu Persil Sensitive, pun Ariel Prof. pe pete, in masina, am tinut body-ul in Vanish oxi, l-am spalat cu sapun de casa ... tot se vad. Pfiuu!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput