Bobocei de sept-oct 2008 (298)
Raspunsuri - Pagina 14
gaia.nevia spune:
Avene Trixera am folosit si noi, a fost ok, dar si problemele au fost mici.
Folosim in continuare apa termala (avene, la roche, uriage, vichy) si face minuni pe orice fel de iritatii, bubite, rosaturi, asprituri... bubite de la caldura sau de la soare... chiar e grozava aceasta apa.
angelynna82 spune:
Seara buna,
Sanatate ,ulta boboceilor si sa nu fie nimic grav
CLaudiaH bine ati revenit din concediu
(sper sa nu fi gresit)
Noi avem alftel de probleme...se irita destul de des la pasa... trece numai cu apa si bicarbonat, cutaden, canesten (care e in draci de scump) si neoprel....problema e ca sunt antibiotice...am incercat cu mai multe creeme, ultima de la sanasol...fara niciun efect, cev a sfaturi?
mancare: nu mai mananca pasat de ceva timp, nu mai zic de blenduit...fructele le mananca bucatele taiate si puse in castronel, pepenele rosu e ultima delicatesa pt crina mea, mananca fff bine si cu placere
mi-s chioara de somn, azi am fost plecati la socri, tare fain s-a distrat crina, chiar i-a facut somnul de pranz acolo...nici nu am apucat sa citesc chiar tot
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babytza spune:
Multumim mult pentru urari de sanatate
Suntem bine, nu mai face febra deloc de aseara, niic nu ii mai dau antitermice. Nu prea ii convine sa ii pun picaturi, dar sta si la alea pana la urma. Si azi am fost singura si chiar m-am descurcat cu pusul lor.
Nu pare sa il doara, nu duce mana la urechi, insa e tare plictisit, vrea afaraaaaaaa 
Dya ce porcarie......![]()
monyca imi pare tare rau ca a fost diagnosticat cu DA. Dar nu te speria, nu e musai sa fie o forma agresiva. Hari de Cristinescu avea si au incercat multe produse.
Si noi avem , insa e o forma usoara. Si noi ne dam la nevoie cu trixera si cu Stelatopia, dar daca nu are nimik, niic eu nu ii dau cu nimik dupa baita. Ii dadeam cand era bebe mic, dar daca nu erau bubite, dadeam cu crema simpla de la chicco sau mustella. Cand apar bubite mai rau, ii dau cu Nidoflor o zi , doua si apoi cu nimik.
O perioada am spalat cu detergent slab, am bagat dubla clatire si cam atat.
Apoi trebuie tinut un anumit regim, fara mancaruri puternice ( tot Cristina iti poate spune ce anume e permis si ce nu )
Aaa , am mai folosit cu succes Ciclafate ( parca tot de la avene era)
Claudina ce baiat mare are mama 

Lumi si noi papam masa principala (aia de pilaf cu pui
) semi pasat, adica e mancarea pasata FIN si orezul nepasat. Mai mananca ciorbita sau supa facuta crema. Insa restul le papa bucati. Snitelul il ia in manuta, carnita la gratar la fel, fructele ii plac mai nou taiate cubulete si papate cu scobitoare de plastic cu model (asa e moda in parc si i-a placut ideea) si restul de prostioare gen covrigei, biscutiti, painica, etc le papa asa cum sunt ele, evident. Insa daca ii fac eu orez cu diverse, il papa neblenduit, inclusiv carnita o las mai maricica si o papa fara probleme.
Dupa cum vezi, fentosi avem o gramada ![]()
Eu zic sa nu iti faci griji, ca nu vor manca blenduit pana la adanci batraneti...![]()
pio meniul nostru e foarte sarac, nu merita sa te incurcam cu detalii
Avem doar cateva chestii pe care le papam : pilaf cu pui, orez cu diferite legume, paste de orez ( alea f subtiri ) cu legume la tigaie si carnita, snitele, carnita la gratar, omleta, ciorbite si supe . Si fructe + diferite cereale si alte fainoase + placintele, gogosele 
Pepenele rosu e in top de vreo 2 saptamani. Papa zilnic un castronel. Il dezbrac si il cocotz pe scaunel si papa pana nu mai poate respira 
Cristina citeam pe un forum despre otite. Zicea un nenea dr acolo ca fix fiindca e vara fac copiii mai des otite. Explicatia era urmatoarea :
-nu mai acordam aceeasi atentie apei din urechi, sau nu ii mai uscam deloc la par ( dupa baie ma refer). Aici ma cam regasesc ![]()
-Stam cu geamurile deschise si ii trage curentul
Aici il regasesc pe sotul care ma cearta ca tin TOATE geamurile deschise prin casa ![]()
-Vara virusii se raspandesc mai usor.
-Mersul la mare/piscina si evident apa din urechi...
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Mai nou , baiatul meu cel cuminte, a inceput sa ma muste cand e nervos pe mine si sa imi care palme . Uneori arunca dupa mine si cu jucariile
Slava Domnului ca in parc nu are apucaturi de genul acesta.
Stiu ca nu e bine , dar nu pot sa ma abtin sa nu ma tavalesc pe jos de ras cand face asta , mai ales ca este foarte amuzant cum musca/da si fuge
Adica stie ca face ceva rau....ii spun ca nu e frumos sa faca asa, ca ma doare cand imi face asa, ii spun sa imi faca mai mai, ii spun sa ma pupe si sa nu mai faca asa ca ma supar. Sper sa fie si asta doar o faza si sa treaca repede, inainte sa aplice metoda asta pe alti copii.
Aaa si mai nou, se duce cu pira cand nu e lasat sa faca ceva
ne pareste la celalalt cand il certam sau nu il lasam sa faca ce vrea el. E de coma cum gesticuleaza ![]()
![]()
![]()
Claudia acomodare usoara la servici 

Khristin moaaaaama , ce carliontati ai 

ce mari si frumosi sunt
Ce misto a fost la piscina
Super distractie pe voi acolo ! Cui cerea mana acolo ? ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
acum pe seara i-am dat pepene rosu, nebunie mare, daca ii cade pe jos o bucatica cat de mica o ia, iar sucul care ramane in farfurie il bea si face ahhhh
ieri am facut paste melcisori cu carne tocata de curcan, a mancat fff bine la fel si azi.
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
angelynna82 spune:
rugaminte mare: caut sa cumpar soba pe lemne, nu prea mare dar sa fie samotata, daca stiti pe cineva va rog sa imi spune-ti

de
claudinna spune:
Ada am citit pe undeva un raspuns pt o mamica, cum ca se poate lua concediu fara plata pt un an de zile si ca din orice concediu, nu au voie sa te dea afara
la legislative intreaba, ma mai interesez si eu
poate stie felicic
sanatate lui Radu!!
Mimihoo spune:
Monyca, Sofia este si ea cu DA de la 1 luna si o spal cu sampon special de la Avene o data pe saptamana (apa usuca pielea) fara spuma si alte nazbatii, o dau cu crema Trixera Avene (mai este si balsam) tot o data pe saptamana, dupa baie. In rest, o spal pe fata, pufai pe corp Avene apa termala - spray si pe zonele iritate o dau cu o crema facuta la Timisoara, Epitelin. Scoate-i banana din alimentatie. Am verificat treaba asta cu banana ca nu credeam. Si nu in ultimul rand, cum scria si Lidia, un homeopat bun! Este singurul care te poate ajuta sa scape copilul de asa ceva!
dya, tratamentul este dat de o dr. acum vreo 35 de ani pentru tatal Sofiei. Sa-mi trimiti pe PM mailul tau, am un fisier xls cu tratament raceala si Sinuzita (Luminita dc vrei ti-l trimit si tie - da PM)
Seara buna! si multa sanatate!
n-am citit prea mult din urma, revin dimineata cu cititul
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
mamidestefan spune:
Poze de vara !
Si cu dedicatie pentru Claudinna
! : Imi sade bine?
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)