Bilirubina totala crescuta!

Bilirubina totala crescuta! | Autor: zfcristina

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta.
Este vorba de bebelusul unei prietene, care are o valoare foarte mare a bilirubinei totale(8,9) copilasul are varsta de 1 luna si mamica este f nelinistita, deoarece medicul de familie nu i-a spus mai nimic despre ce inseamna acest lucru, ce implicatii sunt, care sunt cauzele samd..
A trimis-o la Giulesti, unde a nascut, sa mearga maine la profesorul Dambeanu. Mamica este f speriata si as vrea sa o linistesc cumva sau sa ii ofer cateva informatii dar nu stiu mai nimic despre acest lucru.
Sper sa ma puteti ajuta!
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Poate fi vorba de un icter, poate fi altceva, doar medicul este cel care poate pune un diagnostic... Nu e cazul sa ne dam cu presupusul mai ales ca-i vb de un copilas foarte mic. Sanatate multa!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

icter prelungita avut si Alex la 7 saptamani , s-a putut face tratamentul acasaDianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!!!
Sa aveti o zi buna!

Cristina

Mergi la inceput