Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
beatrice75 spune:
Ana, incearca sa gasesti un bun psiholog si sa mergeti impreuna sa faceti terapie. Am cunoscut un cuplu care si-au salvat casnicia. Si mai mult de atat, acum au o casnicie fericita. Inainte parca nu-mi venea sa cred in terapii, consultanta, dar mi-am zis ca daca pe viitor ne vom afla intr-un impas, voi apela la un psiholog.
21+
ana_o spune:
beatrice, Joy, !
Am vazut si eu pozele! Multumim ca le-ati pus, ca sa va vedem si noi chipurile!
Ana
22, viitoare mami de
sugubina spune:
ratusca posibl si asta..stat in fund, era si cald..
danaint am auzit numai de bine de dr. Sanduleac. Am si o colega care merge la ea. Mai e un aspect despre nasterea inainte de termen la ECl: ganditi-va ca daca bb e prematur va necesita zile bune de spitalizare! Care costa enorm la neonato. In jur de 5-600 lei/zi! Nu stiu despre voi dar pe mine asta ma sperie
alexia si eu am avut la control tensiunea marita dar am monitorizat-o zilnic dimineata si seara, si aveam ba 12, ba 14, ba 13..deci clar nu ok..Am tensiometru acas si ma masurez io.
12aug progr hergh ora vineri
ukume legat de analize daca intri pe acest topic este si pe site-ul Desprecopii (da pe google sfatul medicului e un site mare). poti pune acolo valorile la fiecare si ti le interpreteaza.
sugubina +17 cu Puficele
ana_o spune:
beatrice, m-am gandit la asta. el ar avea nevoie de un sfat specializat, iar eu as putea comunica f usor cu un terapeut, sa-i spun parerea mea si cum vad eu lucrurile, apoi el... si apoi impreuna. poate ar invata sa comunice "cursiv", ma refer la a sti arta comunicarii. pe care el o confunda cu cearta. nu stiu ce va fi, sincer. n-o sa alerg la el, dar daca el e incapatanat... trebuie sa fac ceva. sper sa se rezolve cu intelepciune din partea amandurora, ca asa ar fi cel mai normal.
in alta ordine de idei, ieri am achizitionat primele articole pentru bebe mic! si mi-am dat seama ca e terapie sa merg iar in h&m, ca au f f f multe hainute si am mai vazut ceva frumos pentru el si m-am hotarat acum sa merg sa i-l cumpar. ma mai si destind un pic. in casa parca n-am stare, mama ajunge dupa 7 de la serviciu si prietena mea la fel. deci... la plimbareala, oricum ajung in 5 minute, deci si dc incepe sa ploua, nu e pericol de raceala.
va pup, revin cu detalii mai tarziu. aah, inca ceva legat de sutienele cu sarma. le h&m au raion special pentru mamicute si la capitolul sutiene, sunt impartite in 2 categorii sutienele de gravi, cu sau fara sarma. eu ma gandesc ca totusi, daca nu erau bune pentru noi, nu le mai expuneau acolo. sunt intr-adevar urate toate, nu am gasit nici macar o bucata sexi sau draguta, dar sunt f practice, mai ales pentru cele care vor alapta, stiti voi, cu mecanism din ala, care permite alaptarea fara sa dai sutienul jos. jap-jap, zic eu la lucrurile simple si practice.
Ana
22, viitoare mami de
BraveGirl spune:
Ana, Eu nu ma bag la dat sfaturi, ca nu vreau sa supar. Fiecare stie ce e in sufletul lui
Danaint, vb cu medicul tau. Sunt medici care iti spun de la inceput ca nu se accepta nasteri premature (ma refer la sub 36-37s) si medici care spun ca primesc, dar sa te astepti la costuri mari. Eu in 2008 am fostla Scoala Parintilor la ei, si moasa sefa, ne-a zis ca nu accepta prematuri, pt ca ei au doar 2 medici neonatologi care lucreaza si la stat si nu pot sta cu orele in Euroclinic pt un bebe cu probleme. Stiu cazuri de copii transferati la stat pt ca aveau complicatii, chiar dc erau la termen. Eu cred ca acum primesc de la 36s, ca teoretic, nu au nevoie de cine stie ce ingrijiri...altfel e cu bebei nascuti pe la 32s, cd necesita interventii si spitalizare d elunga durata.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
Uitasem, azi am intrat in saptamana 23. Ma rog, dupa echograf, am intrat de vineri, dar o pastrez pe asta, ca si asa, tot schimbata e. Numai "schimburi" in viata asta a mea.
Pff, iar picura...
Totusi, fug!
Va !
Corina,!
Ana
23, viitoare mami de
douradoudou spune:
ana nici mie nu-mi place sa dau sfaturi mai ales legate de viata privata dar ma gandeam la ceva: nu oricine accepta un strain (psiholog) si mai ales cineva care are ceva probleme de comunicare..pana la urma tot tu trebuie sa-l inveti ca nu exista cuplu fara comunicare si intelegere...dragostea nu e totul...si fiec. trebuie sa faca compromisuri din cand in cand pt ca relatia sa mearga ..acum o sa fiti parinti si asta e o mare responsabilitate pt amandoi..eu cred ca pana la nastere nu e prea constient de ce se intampla acum in viata voastra..am eu un feeling ca o sa se schimbe mult atunci cand o sa-l vada pe junior
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu
mirunam spune:
Ana imi pare tare rau ca ai probleme iar. Abia ce se calmasera lucrurile. E tare greu sa stai alaturi de o persoana lipsita de comunicare dar trebuie sa lasati amandoi cate putin. Daca lasa numai unul intr-adevar devine frustrant. Sper ca vei gasi solutia cea mai buna si ca vei rezolva totul asa cum iti doresti.
Eu am bagat un somnic mare iar cum copilul nu a cedat a stat cumintel si m-a supravegheat ... asa da
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
anya2010 spune:
Va multumesc pentru urari fetelorsunteti niste dragute, va imbratisez pe toate
Azi m-am indopat cu prajituri ca sa sarbatoresc ca am mai imbatranit cu un an pana mi-a dat Gabriel un ghiont de am sarit de pe scaun. Cred ca i-a crescut si lui glicemia de la cate prajituri am bagat.. saracutul
Am citit si eu cate ceva din urma, am vazut ca s-a discutat despre asigurare la Euroclinic..si eu am avut la ei pana in momentul in care mi s-a descoperit la analize ca sufar de tiroidie cronica autoimuna(pe atunci era Interamerican). Nici macar nu au vorbit cu dr care m-a consultat, s-au sfatuit cu fetele de la call center cica, mi-au trimis o instiintare seaca prin posta prin care mi se aducea la cunostinta ca asigurarea mea nu mai acopera bolile tiroidei si complicatiile aparute din cauza tiroidei . Cand am sunat la ei tipa m-a facut mincinoasa, ca nu am declarat boala atunci cand am facut abonamentul, nu a vrut sa ma creada ca habar n-aveam. In fine dupa mare cearta n-am rezolvat nimic, am vrut sa ma duc la protectia consumatorului dar m-am gandit ca nu are rost sa ma enervez. Esti abonat bun atata timp cant esti sanatos, cotizezi fara sa ai nevoie de prea multe servicii medicale
Ma inscriu si eu la capitolul gingii inflamate..ieri chiar au inceput sa sangereze asa din senin desi mi-am pus la punct dantura inainte de sarcina..cred ca de la atatea dulciuri
allexiaa_m sa-ti traiasca sotul!
misticgirl sanatate multa! sper sa treaca repede perioada asta si sa fie totul bine
ana_o sper sa treaca repede furtuna si sa ai parte de o dulce impacare
Ana 22+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
sugubina spune:
Ana imi pare tare rau sa aud ca aveti asa viziuni diferite..Sincer eu cred ca trebuie sa inteleaga ca nu mai esti omul de dinainte de sarcina. Mai esti tu om de handralit pe drumuri 3ore??
Frumos cu mama ta ca iti da bani. SUUPER TARE. Ce as vrea sa ne dea si nooo a mea..ca am ch de mor cu Puficele. Tocmai am aflat ca prin sept voi face o eco de 450lei. Asa ca multumeste-i lui Dumnezeu pe toate caile si sa iti traiasca mama!
Joann unde is pozele tele ca pe picasa nu te gasesc!
sugubina +17 cu Puficele