Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ukume, acum am vazut ca tu esti cu infectia... multi pupici de vindecare rapida si fara antibiotic.
Fetelor, va multumesc pentru incurajari. Dar supararea mea n-o sa treaca de la un somn bun sau o noua zi... pentru ca am multe frustrari adunate in ultima luna si acum toate s-au strans si nu stiu cum se vor termina toate. Omul meu, la capitolul comunicare nu sta bine, sta chiar prost. In fine, ce-o fi, o fi. Tot timpul am zis ca voia Domnului e una, acum zic la fel, toate se intampla cu un motiv si probabil in tot raul exista si un bine. Este singurul ajutor pe care mi-l pot da singura, optimismul. Chiar daca sunt atat de suparata, speranta moare ultima.

Ana
22, viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ukume, chiar dc e infectie urinara, nu e grav. Se poate trata cu medicamente care nu fac rau copilasului si nu exista nici un pericol. Te va lamuri dr tau.

Victoria, mami de Anna Sofia, 20+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Fetelor, am pus si eu o poza cu burtica pe contul comun. Eu zic ca se vede ceva

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Joy, este intr-adevar orgolios, dar mama mea nu ne imprumuta, ci ne da... din toata inima. Nu e nici el de acord ca luam de la ea, dar i-am spus ca eu de imprumutat n-o sa ma imprumut niciodata. Sa fie multumit ca avem de la cine lua, a vazut si singur cat de greu e daca nu ai ajutor. Ce-am observat, daca ai vreo urgenta cu banii, nu mai are nimeni cash. Toata lumea sufera din cauza crizei nebune prin care trecem. Asta e, nu sunt bani. In fine...
E o vorba de-a bunicii... "prostul meu, narodul meu, sa mi-l tina Dumnezeu". Asa si eu cu al meu, e nebun, dar e al meu. Sper sa pot trece peste plecarea asta infantila.

Ana
22, viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana, stiu ca este usor sa dai sfaturi!Dar ramai mai mult timp la mama ta, nu alerga repede la el, sa-l faci sa constientizeze ca a gresit si ca inca este un imatur.Sorry!Fii mai indiferenta fatza de el!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Joy21 ti-am vazut pozele, am lasat si comentariu
vad ca si adi a incercat cu o poza, hai adi si cu restul! vrem sa vedem mai multe

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Numai la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, media de copii abandonati este de doi pe zi. Cutremurator!Cica din cauza crizei

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Numai la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, media de copii abandonati este de doi pe zi. Cutremurator!Cica din cauza crizei

21+

oribil..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

off, asta cu abandounul nu o inteleg ...
ce criza, este vorba de un suflet nevinovat nu de bani

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Joy, este intr-adevar orgolios, dar mama mea nu ne imprumuta, ci ne da... din toata inima. Nu e nici el de acord ca luam de la ea, dar i-am spus ca eu de imprumutat n-o sa ma imprumut niciodata. Sa fie multumit ca avem de la cine lua, a vazut si singur cat de greu e daca nu ai ajutor. Ce-am observat, daca ai vreo urgenta cu banii, nu mai are nimeni cash. Toata lumea sufera din cauza crizei nebune prin care trecem. Asta e, nu sunt bani. In fine...
E o vorba de-a bunicii... "prostul meu, narodul meu, sa mi-l tina Dumnezeu". Asa si eu cu al meu, e nebun, dar e al meu. Sper sa pot trece peste plecarea asta infantila.

Ana
22, viitoare mami de

F frumos gestul mamei tale Deci posibil ca pe el sa il deranjeze ceva mai profund decat faptul ca nu poti face shopping toata ziua (lucru de inteles de catre oricine). Si faptul ca nu ti se destainuie il face sa aiba reactii negative fata de tine pe care tu nu le intelegi si nu le meriti.

Comunicarea e esentiala. Alte sfaturi nu-mi permit sa-ti dau ca nu ma pot juca cu vietile oamenilor si fiecare stie cel mai bine ce-i in ograda lui.

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput