Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Azi am doua motive de sarbatoare:
- facem 3 ani de maritare
- Puficele fac 18 saptamani

Dau de beut o limonada!!!

beatrice75 si eu m-as fi enervat. Da pan la urma omu nu a zis ca se duce si gata..Adevaru e ca suntem si noi pline de hormoni si exageram.

Joann hai cu pozele ca mor.

DIMITRA_R o sa fie bine iei tratamentu si gataaa.

PS pt carcei sa ei magne B6/1pastila pe zi. Io iau inca de la inceput si no carcei!

sugubina +18 cu Puficele

Aniversare fericita! Multi inainte si tot ce va doriti sa devina realitate! Iti dai seama ca la urmatoarea aniversare sarbatoriti in 4?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

RAL ELI la prima sarcina,am luat antibiotic,si dupa aceea nu am repetat analiza,mi sa spus ca nu este nevoie,fetita mea sa nascut la 40 de saptamani totul a fost bine.
acum la a doua sarcina iar mi-a iesit nenorocita asta de ureoplasma,am luat la 8 saplamani antibiotic RULID 150mg,2 pe zi,5 zile,am repetat analiza saptamana trecuta si iar a aparut,de astazi iau din nou RULID,aceeasi doza,5 zile,
eu nu mai stiu ce sa cred,dr imi spune ca nu este nici o problema,dar tipic trebuie sa iau aceste medicamente.
am repetat analiza de secretie,pt ca am multa secretie,si au vazuto iar si din nou tratament,ca daca,nu repetam nu mai imi dadeau nimic,ca la prima sarcina
nici eu nu mai stiu ce sa cred,
sper sa fie totul bine pt toate dintre noi pana la 40 de sapt!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)19+

eu stiu sigur ca ureaplasma si mycoplasma sunt periculoase in sarcina..deci trataeaza-o..mergi si la alt doctor poate iti da alt tratament..dar sunt putin socata pt ca doc. ti-a zis ca nu e problema..si e f rau ca nu ai repetat analiza atunci la 1 sarcina...da un search pe google si vezi ce scrie de ureaplasma netratata in timpul sarcnii

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput

Back de la control, dezamagita ca e prea devreme acum pt 4D (cica incepand cu s.25 se face)...
Fierul e la un nivel f coborat, dr. s-a impacientat si mi-a spus ca de acum sa iau cate 2 tablete pe zi si in doua saptamani sa merg la control pt o noua proba de sange ce masoara nivelul fierului (noroc ca se ia numai din deget cu o mica impunsatura)...
In 3 saptamani merg sa-mi faca testul de diabet (alta bucurie si ala, la 8 de dimi tb sa fiu acolo, nemancata si nebauta si dureaza vreo 3 ore... grea meseria de mama
Am platit pt o eco normala azi (2D) care a durat mult prea putin pt gustul meu... oricum bebelina nu statea pe loc, facea intruna tumbe si dadea din gura, casca, comenta, etc E la fel de rapida ca si maica-sa, o sa-mi dea de furca cand va incepe sa mearga
Am intrebat cate kg e ideal de luat in sarcina si a spus ca 12-13... pai eu deja 7 le-am pus si is numai in luna a 6 a dar dr. spune ca sa nu-mi fac griji inca pt ca vara corpul retine oricum f multa apa si e irelevant.... deci continui cu bautul apei caci cui pe cui se scoate

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Celesta si eu am facut testul de diabet si este horror. Bei la glucoza de nu mai simti nevoia de dulce muuuult timp dupa. Ai grija sa bei multa multa apa cu 10-12 ore inainte altfel mori de sete. Dupa prima administrare de glucoza ai voie doar o gura de apa, iar daca poti sa o eviti e mai bine.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirunam, DPM livreaza in Ro? Parca au reduceri acum si la noi, dar nu stiu ce preturi au...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Corina, nu stiu daca livreaza, eu am cumparat direct de la noi dar am impresia ca preturile sunt mai mici pe site, ca de obicei. Anul acesta nu am cumparat nimic ca Ema are foarte multe haine iar din toamna merge la scoala si nu stiu ce va avea voie sa poarte

Lucrurile de fetite sunt superbe la ei

O sa incerc sa simulez o comanda si iti spun daca a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!!!

eu azi am fost lenesa..nu am avut chef de nimic..nici macar sa pap..cred ca din cauza hormonilor..ma simt amrtita si ma dor toate.

pupici la toate burticile..dar multiiiiiiiiiiii

sugubina LA MULTI ANI!!!

fetelor oare unde o fi matiz?? zilele trecute spune ca o doare spatele ca la menstruatie..sper sa fie bine

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina la multi ani de maritare sanatosi si voiosi .

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Celesta si eu am facut testul de diabet si este horror. Bei la glucoza de nu mai simti nevoia de dulce muuuult timp dupa. Ai grija sa bei multa multa apa cu 10-12 ore inainte altfel mori de sete. Dupa prima administrare de glucoza ai voie doar o gura de apa, iar daca poti sa o eviti e mai bine.

Ma astept sa fie horror... Am primit o reteta sa iau de la farmacie un sirop si sa-l aduc in ziua cu pricina... cred ca ala e "bunaciunea" ...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

DIMITRA multumesc pentru raspuns.
eu am un mare stres cu ureaplasma asta.
sper sa fie bine pana la final , pt toate burticile!

19+

Mergi la inceput