Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_o spune:
beatrice, multi ca sa treaca agitatia cu starea asta de disconfort! gandeste optimist! ai grija de tine si tinem pumnii sa iasa analizele bune.
Ana
23, viitoare mami de, David Ciprian
geniusamb spune:
neata burtici
sugubina, felicitari pentru dubla aniversare
ana, bine ca am avut rabdare sa citesc pana la cea mai recenta pagina si am vazut ca povestea are happy end ai un stil aparte de a scrie si m ai tinut cu sufletul la gura pana am citit ca de fapt iubi al tau nu a plecat Va doresc multa intelegere si toleranta de acum incolo
noi azi facem a 14-a si ultima injectie cu antibiotic, scoatem branula si repetam urocultura peste o saptamana. sper sa fi disparut nemernica de infectie
rali, ignora-i pe toti la serviciu.. mie mi a fost greu pana sa inteleg de ce oamenii au rautati in mod gratuit insa constat ca nu trebuie sa ti bati capul si sa ti agiti BB ul din cauza unor animale
am decis ca incepand cu luna a 7a sa cumparam si noi una alta pentru Matei (nu de alta dar deocamdata nu avem bani )
sanatate fetelor care sunt in repaos pentru cerclaj sau din alte cauze
pupici la toate burticile cu ursuletzi
m am intins cat o placinta
21+
beatrice75 spune:
Ana, pe mine m-a uimit anul acesta in Viena sa vad atatea mamici cu bebei, acolo chiar ca este patria FIV-urilor, asa cum se spune. Am mai fost la Viena acum cativa ani, dar nu am bagat de seama acest lucru, mamici si bebei, ca nu aveam eu astfel de ganduri.
21+
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Symo, cred ca va fi tarziu pentru raspunsul tau, azi e ultima zi de shopuiala si nu cred ca ami ajungem. Dar totusi, te rog sa-mi scrii cum se numeste magazinasul ala, macar pentru data viitoare. Pup mult burticile, multumesc de raspuns DIMITRA, o sa merg la o farmacie de aici, ca doctorul nu-l sun, stiu ei si vienezii ce sa recomande. Ne-auzim mai tarziu! Ana 23, viitoare mami de, David Ciprian |
Symo, si pe mine ma intereseaza cum se numeste magazinul si cam pe unde e. Mai ales ca pentru mine nu este prea tarziu, noi plecam maine in Viena
s22
geniusamb spune:
uitasem sa dau un fresh de portocale ca luni am schimbat semnatura si ieri am constatat ca am luat 6 kile in total pana acum !!!!!! my god, mi se pare mult
22+
sugubina spune:
Brave sa stii ca te inteleg/poate nu complet ca tu ai un copil deja, dar ma gandesc ca fiecare minut va fi de cand se nasc cu ele si pentru ele si ne vom dedica lor..Si nu stiu cum vom face fata si daca mi se va face dor de "noi"
sugubina +18 cu Puficele
mirunam spune:
Neata! Am venit cu pentru cele 22 de saptamani implinite!!! Abia astept sa schimb prefixul!
Dimitra si Sugubina, felicitari pentru semnaturi! Sugubina sa iti traiasca sotul!
Sunset
Ratusca, unde esti???
Fie-va mila si nu mai vorbiti de reduceri si Viena , sunt dependenta de cumparaturi iar anul asta voi sta tintuita in minunata patrie a preturilor colosale si a reducerilor false.
In alta ordine de idei, magazinul meu preferat de hainute este www.dpam.com/" target="_blank"> ASTA . Emanuel are foarte multe de la si bebe cred ca tot de acolo se va imbraca.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +
danaint spune:
Ana si cine mai merge in Viena - uite ce articol interesant am gasit, despre posibilitati de shopping pt bebe acolo:
http://www.babymoonblog.com/?p=287
PS: BABYMOON - ce termen haios pentru ultima excursie in doi. Deci eu maine plec in babymoon in Viena
s22
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Brave sa stii ca te inteleg/poate nu complet ca tu ai un copil deja, dar ma gandesc ca fiecare minut va fi de cand se nasc cu ele si pentru ele si ne vom dedica lor..Si nu stiu cum vom face fata si daca mi se va face dor de "noi" sugubina +18 cu Puficele |
Eu una cred ca pentru ca bebe sa fie fericit intr-o familie fericita, "noi doi" trebuie sa existe in continuare, iar de timpul singuri in doi cred ca va beneficia a la long si bebe.
s22
JoAnn spune:
fetele repede o idee de scos o pata de sange de pe un tricou alb