"Abdomen extra-plat (31)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

acum am dat-o puternic pe oua, iaurturi,ovaz & CO..sper sa apara cat mai repede si restul de rezultate la care tind
si daaa daca as manca light pe linie cat mai dreapta,probabil ca ar fi o nebunie de muschi pe mine, dar cu pacatoasa din mine care ma indeamna la prostii, e putin mai complicat

da, nici eu nu stiu exact de ce depinde, ca uite abdomenul de exemplu nu l-am lucrat strict..am lucrat per total, dar el s-a sculptat cel mai rapid
dar cum zici si tu Xio,mai incet asa, tot trebuie sa apara si la maini rezultate

altfeliu arunc fiarele de la balcon..maine am program de fiare btw si deja am emotii:-))

somn usor, v-am..ma bag la un film cred

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Deus multumim de listuta

Eu si Iarina, trebuie ca aratam cam la fel...

merg sa citesc din urma...

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Lumi, daca pot sa-ti dau un sfat: da jos mararul de pe maini... Si bratele (respectiv muschii) se vor vedea muuult mai frumos!
Ca ma uitam la poze si nu stiam ce e in neregula...

Dupa care un pic de bronz iti mai trebe si, voila! Esti pe drumul cel bun.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

bey nu ma mai joc,iar v-ati pozat!

Allure,mie imi place tare cum arati!De`as ajunge si eu asa.
De Lumi nu mai zic,ca ea nu cred ca ajung ever.

Nush cum sa zic da` eu am de-a celulite oalelei,Lumi stie ca a vazut ce pufoasa is.Ei,sa-si imagineze Lumi se am pe la fund si in spate pe picioareda` io de la natura is batz.Cind eram mai tinerica jurai ca merg in maini,asa ce scobitori aveam.Cum naiba m-a napadit balaria asta numita celulita???

No,ieri n-am facut nimic ,da` nimic,nimicutzabine cel putin ca n-am halit cina.M-am abtinut eoric si am stat treaza pina aproape de 2:00 a.m.
Acum mi-am programat sa incep ceva,ce`o fi nu stiu dar ma orientez pe moment.

Ah,Allure treaba cu prietenii.D`apoi nici io nu stiu la ce feoloseste si la fel ca si tine ,marea majoritate a request-urilor le-am primit si m-am bucurat.am zis iote domne` ca sunt si fete care o plac pe nebuna de hannen.Apoi mi-am facut curaj si-am adaugat si eu citeva fete pe lista.Numa` una si una,toate mi`s dragi de mor na,acum singurul folos cred ca e, ca`i esti draga cuiva

Ma duuuuc la padure .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Azi am ce raporta,20 min Insanity,20 Cardio total fat burn si 20 de exercitii pt. picioare,fund si abdomene.Azi m-am kilarit o ora,ca sa recuperez si de ieri.
Faza e ca pt. prinz mi-am facut o salata cu salata verde,o rosi,eun castravete o bucata de telina verde-tulpina,ton si doua oua fierte si...si...sa spui,sa nu spui...eh,am papat o inghetata
Am cumparat aseara si toata lumea a mincat numai eu am rabdat iar acum portia mea statea singura in congelator si mi-a parut cam trista asa ca m-am hotarit sa o intreb de sanatate.

Cine ma bate?de unde vine ca sa stiu sa ma feresc.

Va pupez ,va astept la cafea si pina una alta ma`c oleaca pe la treburile care asteapta sa fie facute.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Nikole...si tu cu maini si picioare de adolescenta?
Am vazut ca avem cam aceeasi greutate, care in cazul meu, e distribuita extrem de inegal, adica nimic pe maini si picioare si restul pe fund si solduri. La inaltimea si la greutatea mea ati putea zice ca e ok., dar nici gand.

Dimineata am mancat iaurt cu cereale, la pranz planuiesc o salata, intre mese banane si diseara...trebuie sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Neata fetelor.
Lumi ce vrei fata sa mai slabesti??? Arati super
La fel si Allure
Super fetele.
Raport ieri am bagat 1 ora si 35 de mnute adica din astea numa vreo 15 de zumba si vreo 20 exercitii cum ar fi flotari ...ex. pentru solduri...in fine mai multe asa...si restul l-am obosit pe Shaun ca nu recunosc ca el pe mine nici in ruptul capului
Si mancare...niste orez cu legume...a si salata de legume...rosii...castraveti..ardei...si binenteles painea neagra nu multa.
Astazi am inceput cu 30 de minute de Tae Bo cardio e prima oara cand fac da...e tare...mai continui numa mai tarziu ca mi s-a trezit pitica.
Aaaa trebuie neaparat sa imi fac rost de greutati ca sticlele de 2 litri nu fac fatza si daca va zic ce facui...am umplut un bidon de 10 litrii si cu ala fac de ex. am stat pe spate si am facut 60 de ridicaturi de bidon
Va pup pe toate fara exceptii

Suntem mari

Mergi la inceput

Hannen buna cafeaua, mancare cica sunt la resttrictie si nu ma imbia cu mancare ca s-ar putea sa o luam amndooua si de se pun toate pe noi...facem fatza?

Suntem mari

Mergi la inceput

Deus io mai mica...io mai grasa...api mei nu ai putina inima buna sa imi treci si mie ceva falseturi pe acolo???? la target pune ca vreau sa cresc in inaltime ok asta na...si in familie sunt cea mai mica si suntem 5 frati da cica de la judo mi se trage...asta este da mi-a placut rau...numa ca mama a zis ca a facut fata nu baiat si nu m-a mai lasat, poate ca acum eram mai mica si plina de muschi eram pitbul

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

buna dimineata

dooku3 - nu genetica m-a facut fibroasa si cu umeri lati ci inotul practicat de la 3 ani, dupa handbal, printre picaturi atletism si volei si in final judo - pana la 18 ani
pe o baza construita in copilarie, cand ne dezvoltam, este mult mai usor sa cladesti

eu de exemplu de aceea recomand parintilor sa-si duca copilasii la inot, in felul asta isi dezvolta spatele, se evidentiaza talia, musculatura se dezvolta fusiform, nu au probleme cu coloana din cauza pozitiei deficitare, etc...nu performanta la fete ca devin prea mari, dar cel putin 3-4 ani linistite

Nu vrei sa te pun in listuta? vezi pagina 4

raportez un fresh din gref rosu si morcovi + tarate si acuma o cafea.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput