"Abdomen extra-plat (31)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Ar fi cazul sa mai scriu si eu, v-am citit zilnic dar am avut o conexiune tampita la net ca nu puteam posta(cred ca am postat o data si dupa aia n-am mai putut). Anyway, totul a revenit la normal.

Ce imi place sa va vad asa de energice! Fur si eu din energia voastra
EU am avut de gand sa bag mare cu sportul,3 saptamani 6 zile/sapt, dar...planul de acasa cu cel din targ...nu prea se pupa Asa ca doar de o saptamana am prestat Shaun,hip hop. Recordul meu :un hiphop ab sculpt urmat de fat burning cardio, dar faceam cam 95% din exercitiile din cardio si vreo 85% din ab sculpt, mai mult nu ma tine . La ab sculpt mi-e mai greu cand tot ridic picioarele ca ma doare in zona femurului, acum e mai bine, reusesc muuult mai multe ridicari ca la inceput. Iarasi un lucru bun e ca deja stiu exercitiile, si simt k le fac destul e ok, mi-ar placea o oglinda sa ma vad in timp ce prestez, desi cred ca as rade non-stop cand m-as vedea zbenguindu-ma, ca sigur arat tare funny
Problema mea cea mare a fost ca n-am avut constanta. exact cum zicea Deus, asta e important si cu atatea probleme si alte chestii nu m-am putut tine de treaba. si cand incepi, o lasi balta o vreme, iar o iei de la inceput, iar o lasi, iar o iei, e frustrant, ca ori de cate ori incepi trebuie sa-ti obisnuiesti iar corpul. Acuma s-au mai normalizat treburile si sper sa pot presta cu Shaun daca nu zilnic, macar la 2 zile, dar sper zilnic.
Mi-am scos si Chalene, vreo 10 gb, dar nu stiu cand oi ajunge la nivelul ala , le-am scos sa le am pe calc, just in case
Cu mancatul stau binisor. O mai dau in bara cateodata Azi de exemplu am bagat un shake de capsuni (de la McDonalds). Cu ciocolata mai calc stramb, ca de obicei.

Azi e soare si e frumos! Era si cazul ca de atata ploaie Imi place ploaia, mai ales cea de vara, o zi, doua, hai 3, dar dupa aia deja ma apuca dracii. Anul asta am prins la soare vreo 3 zile cateva ore/zi, sunt alba Pe fata, desi am fost facuta cu spf 50 m-a patat sub ochi, asa ca acum, la lumina becului sau in umbra, arat de parca as avea niste cearcane uriase Am mai avut o singura data problema cu petele, acu vreo 2 veri, o mustacioara de toata frumusetea, dar cand s-a dus bronzul s-a dus si aia si n-am mai avut. Nu stiu ce-i cu petele astea acuma Lumi, mi-am luat si eu crema aia cu licvirita(?), aia cica e lemn dulce. Cica are spf, pe aia ce o ai tu scrie ca are spf 30, deci ar fi ok de folosit vara. Pe asta ce-am luat-o eu nu scrie cat spf are, dar scrie sa te faci cu ea inainte de expunerea la soare. Acuma sunt in dubii daca sa fac asa ceva, ma cam tem...plus ca nu scrie sa te dai seara si ca ea sterge petele....nu stiu... (Lumi, felicitari pt licenta!!!!!)

AM inceput sa am probleme cu constipatia. Desi am luat in fiecare zi seminte de in macinate, n-am mai iesit de 3 zile, de vreo saptamana ies rar si putin, acuma e dezastru.De duminica incoace am bagat seminte de in, cate 4-5 linguri/zi, supa, salata verde, piersici, ulei de masline (cu lingura), ieri am luat 4 lingurite de ulei de ricin (care cica e fantastic), ulei de cocos (si asta cica e super), toate adunate si combinate si nimic. Si am un burtoc Sa vedem cum prestez pe seara sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am ajuns la fundul inspiratiei/nervilor:-) asa ca am scris cate un mesaj la cele doua Mall-uri din Cluj sa-i rog sa ma lase sambata sa expun puisorii de pisica pt ca sa-i pot dona! sper sa raspunda pozitiv si eu sa am program pt sambata

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Hannen sa stii ca si eu imi fac de lucru singura de multe ori, dar nu imi stric nervii pe forum cu persoane total necunoscute..asta, NO WAY
zic sa lasi si tu in plata domnului personajele de acest gen, ca oricum gandirea cuiva nu o poti schimba
am vazut ca au facut topic nou..eu zic sa dai IGNORE
uite ce frumoasa atmosfera aici la noi si pasnica(nahh ne mai ciondanim si noi,dar nu cu reala rautate)

Deus, imediat ce am prins un moment liber direct la farmacie ma duc sa imi cumpar Ca si Mg

Codrina nu stiu daca scrie ceva de factor de protectie, o avea naiba stie, ca nu sunt f constanta cu crema aia..azi ma dau cu aia, maine cu melcul, poimaine vreun antirid si tot asa , ca am o caruta de creme
cred ca si la tine au aparut si se vad ca si la mine..ca eu tot sub ochi le am si se confunda usor cu cearcanele

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Deus asa deci...bun...si cu oboseala cred ca voi lua iarasi o tura de calciu cu magneziu ca asta cand-va m-a pus pe picioare.
Hannen si eu cred ca o sa iau cartonas galbem ca am scris la fetele de la cafenea ca sa viteze si ele si mi-a sters un admin mesajul api nu am luat pana acum cartonas din 2007 sunt pe aici , nu e niciodata tarziu nu? ne luam de o mana si le cantam, le dam un Tae Bo
Mai fete sper ca stiti la gluma, nu?
Codrina nu fura ca sunt asa de adormita...aio...creca ai furat deja ca m-a luat un somn....pffff...si ficamea nici gand sa doarma
Lumi mai ia o pauza...hai ca pana saptamana viitoare nu mai e mult
Xio, Allure... iarasi lipsesc...oare cine are tabelul cu absentii
Eu am gatit si m-a luat un somn acum...de parca as fi bebe...mananc si dorm...aio...nu-i a buna dar cred ca stiu si cauza...s-a inorat afara de numa...cred ca vine o ploaie...hm
Va pup si revin mai tarziu

Suntem mari

Mergi la inceput

Da, Lumi, dupa ce ti-a zis Deus de ele, la cateva zile am stat si eu la soare si mi-au aparut. SI chiar ma gandeam ca oare cum o fi aia, pete care sa dea impresia de cearcane , ca nu reusisem sa vad pozele (deh, conexiune proasta!), no las ca am aflat pe propria mea piele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

ati vazut ce am scris??? Am scris sa "viteze" si ele numa la viteza imi sta capu

Suntem mari

Mergi la inceput

Ramy, fur si eu ...macar un pic

Mergi la inceput

nu pot sa iau o pauza Ramy, pentru ca, incredibil, exact din sport imi iau energia necesara de a face fata stresului de zi cu zi
deja la mine a intrat in sange sportul asta..daca fac pauze prea mari ma simt nasol,deprimata,mult mai obosita,lipsita de energie,grasa, bleahhh..cine vrea asa ceva??

me,me,me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Multumesc pt. suport Deus,Lumi,Ramy pt. incurajari!

Mai eu am un talent de asta aproape cretin sa dau explicatii aiurea cui nu trebuie,cind nu trebuie/merita!
Dar cel mai mult ma enerveaza felul in care mi se rastalmacesc vorbele!Citeodata raman efectiv masca de ce citesc,citeodata imi analizez bine de tot vorbele numai ca sa nu ramana loc de interpretari.Degeaba!!Tot gasesc o portita ,un cuvint pe care sa-l intoarca in mii de feluri...I`m hopeless!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

lasa ca s-a inchis subiectul
no, acu' poate vin sa te vaneze si p'aci, sa-ti contabilizeze suncile pe care le pui sau le dai:-)))..ca d-alde Dan Diaconescu in direct "nu doarme" bre niciodata, "ie mereu" in cautare de senzational,chiar si in reluare:-)))

me,me,me

Mergi la inceput