"Abdomen extra-plat (31)"
Raspunsuri - Pagina 17
Allure spune:
mincai si eu o chiftea mare cu mustar si broccoli cu hummus, fara paine.
am baut ceai verde cu aroma de capsuni...ma simt satisfacuta :)
Elena, si eu sint tot in chirie momentan dar am stat ani de zile cu ideea ca nu fac fiindca nu e casa mea si mi s-a acrit zau fara perdele, fara tablouri frumoase, fara cochetariile unei case primitoare si am zis gata! intram in R.K.!! si asa erau toate prafuite si obosite, am schimbat totul in living/ dinning (aproape totul, 95% ) Sint chestii pe care le voi lua cu mine si se vor potrivi la orice apartament ma voi muta, cind va sosi clipa, anyway.
Ma enerveaza ca mai dureaza pina vine echipa de zugravit si nu pot sa finalizez...
Si eu ma gindisem la oglinzile astea de la Ikea: http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/70179377
sint singurele care mi-au placut, sint dragute dar pe cuvint ca am vazut la toata lumea in casa...acu nu vreau sa par snoaba dar parca imi doresc ceva deosebit
Am plecat pe ideea de modern si in final am ajuns la o incrucisare de clasic cu modern (se cheama "transitional" )...sper sa nu iasa o varza creatza
Acum sint in dubiu la ceasuri...fiindca am tablouri cu poze alb-negru din diverse locuri (Paris, e unul) m-am gindit sa iau un ceas cu un iz french sau pe acolo, clasic anyway...pendulez intre asta: http://www.accent-furniture-direct.com/Howard-Miller-625-327-HW1661.html
si asta: http://www.accent-furniture-direct.com/Howard-Miller-620-168-HW1109.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Buna dimineata!
Allure, pt. informatii!I-am zis deja domnului din dotare !Ne-ai uimit pe amindoi,ca nu ne trecuse prin cap asa ceva(deh,la cita medicina cunoastem amindoi)
Se poate sa ai dreptate!!Din pacate probabil va ramane neverificat si netratat..mi se pare cam complicata situatia.
Elena,cum a fost la bootcamp?Mai traiesti?
Multumesc pt. incurajari,daca nu erati voi se alegea praful de vointa mea !
Nikole, de cind mai pierd si cite o ora cu sport ,dush...chiar ca nu prea imi mai ajunge timpul.Amu e 6 a.m ,amu e 16~17:00 p.m si imi vine trupa acasa si iar alerg de turbata peste tot.Dar eu am observat ca atunci cind nu am nimic de facut mi-e rau fizic,simbata si duminica daca nu fac ceva nu am stare,daca nu ma duc undeva ma sufoc ca puiul in colivie.Mai bine obosita fizic dar cu psihicul la cote inalte decit odihnita fizic si plictisita ,cu sentimentul ca n-am facut nimic .Urasc sentimentul ca am pierdut o zi degeaba...fiecare cu defectele lui
Sanatate multa !Sper din suflet sa-ti revii cit mai repede pt ca stiu cit de nasoala e varicela la virsta asta.
Ramy,io nu m-am uitat la sarmalele celea de le vota lumea de frica sa nu ma loveasca niste pohte (glumesc,am uitat si aseara m-am dus la nani pe la 22:00,am picat ca musca dupa o ora de Shaun ieri)
Revin dupa ce expediez trupa .
Whatever happens don`t let go of my hand!
Elena_R spune:
Allure, da, stiu ce zici, felicitari pt schimbari! cred ca e o placere sa mergi acasa , unde totul e nou, fresh si frumos
Imi place primul ceas, mai ales daca zici ca ai arta alb-negru pe pereti.
Hannen, cred ca supravietuiesc! A scos femeia aia si untul din noi! cred ca antrenamentul asta e ceva de genul insanity... parca vad pe fata ei cum ii face placere sa ne chinuie la maxim! am facut de toate de la zeci de flotari, abdomene, alergat pe loc, din plank, cu genunchii la piept, sarit coarda si inca multe altele fara oprire! o ora intreaga! pfewww Imi place!! Abia astept miercuri!
Ma bag la o baie fierbinte si in pat cu mine, ca ma asteapta 2 zile de febra musculara, sigur!!!
Noapte buna
Deus spune:
Buna dimineata
Allure sa faci poze la final sa ne clatim ochii
10 km ieri? super!
Azi alerg si eu dupa care niste exercitii ...a crescut noaptea/sau a scazut ziua:-) acuma este mult mai intuneric decat a fost sapt trecuta
revin la ore mai blande
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
hannen spune:
Elena,eu iti plingeam de mile da` vad ca tu esti tare draga!Auzi o ora continuu de zbucium de ala nebun.eu sigur imi dadeam duhul acolo.
Inca n-am ajuns la performante de astea.
Allure,mi-am amintit ca ai zis de 10km alergati.Idem ca in cazul Elenei.Nu stiu frate cum reusiti!Sunteti tari ce sa mai discutam!
Deus,matinala ca de obicei!Neatza!
Eu abia am venit de pe coclauri ,e 12:00 si ma bag la sport!
Revin cu raportul in dinti.
hannen spune:
Asa cum am promis,am adus raportul sa traiti!
O ora de Shaun(total body burn si hips,buns and thighs).M-am murat in propria-mi saramura.Ma duc la dus si ne vedem mai tirziu!Sau mai bine zis ,ne citim mai tirziu.
ramyteo spune:
Neata fetelor.
Vin cu cafea proaspata de Deva cine doreste e pentru toata lumea.
Elena stai asa ca daca chiar vrei idei am sa iau link de la Miha si iti dau sa vezi ce face...multumim pentru voturi
Hannen iubitaaaa nu sarmale, sa nu votezi sarmale..te rog...nici nu stiu daca sunt ca nu m-am uitat e saramura de pui, oricum multumesc si tie , esti o dulce
ieri am bagat o ora de sport, m-am bagat ca o traznita la forta de aia nebuna si mai mult m-a pus ala sa lucru muschii de la burta si am simtiti dupa jumate de ora ca mi se taie respiratia de durere asa ca...am schimbat api numa abdomene intr-una...si dintr-o parte si cu creci la deal...si cu capu numa pe jumatate ridicat...o nebunie...eu nu mai puteam si al meu din spate ma critica ca nu duc cotu bine aio ce nervi am avut pe el ca nu imi da pace tre sa critice el repede baba de mine...na...nu am rezistat si gata m-am bagat pe hip-hop si gata, na...cu toata rusineaa in suflet zic criticati si voi , macar pe voi va las
Daca sunteti dragute si aveti chef va mai dau o data link sa votati...pana in 20 parca tine concursul...dati cu pietre dupa mine http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00468#BP00468 tot saramura de pui
Oricum multumesc la toate fetele pentru voturi
Suntem mari
ramyteo spune:
Elena uite aici http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/02/tort-opera.html aici ai toate tipurile de torturi si retete si tot ce vrei inclusiv mancaruri.
Apai saraca Miha de cate ori am nevoie de cate o reteta tot timpul apelez la ea...da ea nu se supara imediat mi-o da
Fetele nu dati cu pietre
Suntem mari
hannen spune:
haha,ce tuta is.stiam eu ceva de "sar.." era saramura nu sarmale,hihi
gata,votat!
ramyteo spune:
Hannen multumesc, oricum m-am distrat pe chestia cu sarmalele rad in surdina ca ficamea doarme
Te relaxasi?
Suntem mari