"Abdomen extra-plat (31)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ce tare sunt..tare batuta in freza:-))

am uitat sa mai cumpar faina si m-am apucat eu de framantat cu ce aveam si normal ca nu mi=a ajuns..lasa totul balta, imbracate si da-i cross pana la magazin sa iei faina fato..in 6 min am fost inapoi, am alergat ca o descreierata:-))
acum aluatul e la dospit

fac ordine, ma apuc de greutati si apoi pizza time

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

eu ieri n-am vazut nici meciul ca am fost pe la magazine... mi-am dat comanda de o oglinda maaaare in hol (Sfinte Sisoe, ce scumpe sint!), mi-am luat tablouri, mari, mici, la un loc au facut si alea cit canapeaua plus alte maruntisuri de prin mall.

Alergat de dimineata la prima ora/ mincat sanatos dar cam mult pepene rosu...deh, caldura!

Azi am multe in plan, asa ca ma grabesc...

Lumi, felicitari! Cind pleci la mare?

Hannen, o explicatie ar fi ca ruptura musculara a sotului a fost maricica si ca atare cicatricea care s-a format la locul cu pricina nu e nici ea neglijabila. Diferenta intre tesutul muscular si "scar tissue" este ca primul are proprietati contractile iar cea de-a doua NU, ba din contra, incurca foarte tare pe muschi sa lucreze. Faptul ca "tremura" cind face acum abdomene, indica insuficienta fortza. (si un muschi sanatos tremura cind e la limita supraincarcarii, nu?)
Din motive mai mult sau mai putin clare pt mine, cred ca nu s-a vindecat cum trebuie, de aia muschiul nu mai lucreaza corespunzator.
Fizioterapie a incercat? Terapia cu laser da ceva rezultate in "topirea" tesuturilor de tip cicatrice dar nu stiu daca s-ar mai reface si muschiul dupa...Trebuie incercat.

Bye, now! I'm busy!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Luminita felicitari!!!
Dai de baut?
Noi am fost afara si s-a pus o ploaie acum...pfoaiii...sper sa ajung sa fac si eu ceva astazi...o intalnire cu Shaun...ceva...acolo...
VA

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Hellou!!

Hannen, drept sa spun nici eu nu stiu exact ce o sa se intample in bootcampul ala.. E organizat la o sala de sport de la universitate si o prietena a mers deja la 2 sedinte si a zis ca e mai ceva ca P90X, forta si cardio intens, fara pauze. Sunt tare curioasa cum e, cred ca o sa imi placa. Nu am mai fost la nimic organizat asa de curand in afara de yoga de care mi s-a acrit dupa vreo luna si ceva…prea domol pt mine, mie imi trebuie agitatie mare
Bravo pt sarguinta si ambitia cu care te ti de sport si felicitari pt rezultatele bune de pana acuma!!

Ramy, lapte batut cu fulgi de porumb!?!?! Ciudata combinatie… Am votat si eu mancarica! Mmmm ce de bunataturi pe pagina aia, imi ploua in gura déjà! Deja am idée de tort pt ziua lu’ colegu’ in weekend!

Lumi, felicitari !! cand incepi masterul, la toamna?

Allure, ce fain ca redecorezi! Abia astept sa imi cumpar si eu casuta mea sa ma ocup cu din astea…deocamdata in chirie nu ma agit eu prea mult cu decorurile…nici oglinda mare nu am spre rusinea mea! Iar daca zici ca sunt asa scumpe, nu cred eu sa imi iau prea curand, poate doar de la ikea momentan cand oi ajunge pe-acolo…

Xio, cum ti-e genunchiul? mai faci kickboxing?

... pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

m-am intors de la alergat...aproape 10 km, nu m-am oprit decit cind m-a sagetat o durere in talpa

ma duc la dus ca sint murata si infometata nevoie mare.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Am mancat sanatos azi, am facut exercitiile pentru spate, mai exact gimnastica medicala, plus 100 de abdomene si niste pilates cu Mary Windsor...deci prima data mi s-a parut floare la ureche, da-ti solicita muschii de nu te vezi...e drept ca nu transpiri leoarca.

Maine seara ies la alergat in parc. Imi place ca am reusit sa-mi fac un program de miscare. Asa cat de cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Elena, nu mai fac kickbox ca nu pot din cauza genunchiului, daca il fortez risc sa il rup si raman cu el blocat. As mai amana operatia putin :))
Sport n-am mai facut de atunci, sper sa merg la inotat. Singura miscare a fost mersul pe jos dar din fericire inca am muschii de la antrenamente, m-am studiat azi

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna seara doamne dragi

raportez:
vinete cu rosii si ardei grasi

fug la Aaron sa tragem cu bazuca

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ola!

Am trecut doar sa va salut, va citesc, imi clatesc retina cu ce clipuri mai puneti voi pe aici(Xio m-ai dat gata cu negresele tale, am lucrat vreo 3 ani numai cu mulatri ,intr-adevar natura a fost extrem de generoasa cu ei, hmmm...asta e), am vazut si pozici, mamici frumoase

Elena arati foarte bine, ai un chip superb si un corp frumos,esti romanca 100%??

Merg sa bobinez ceva, eu nu am mai facut nimic de o saptamana, ca a dat varicela peste mine, si mi-s instabila emotional...cand ma vad alba, slaba si buboasa, imi piere cheful de toate cele...

Lumi, felicitariiiii

Hannen, doamna draga, da' ai intrat rau in paine, huh?
Eu tot ma intreb cum de-ti ies toate...
u !

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Nikole merci pt vorbele frumoase! Da, sunt romanca get beget! nascuta si crescuta in Bucuresti Sper sa te refaci in curand.. stiu ce inseamna nebunia aia de varicela, am avut pe la 13-14 ani o forma urata rau.. ai grija de tine si de copilasii tai frumosi!

Deus, imi place de tine ca te pui mereu la mintea lui Aaron! Ce e aia bazuca de fapt? Acusi vazui ca esti varsatoare de-a mea! deci inteleg placerea ta de a te juca hahaha eu abia astept sa am copii sa revad toate desenele preferate, sa citesc povesti, sa ma joc laolalta cu ei cred ca o sa fie bataie pe jucarii

Am mancat la pranz o salata cu de toate si in 2 ore termin si eu munca si incep antrementul

Mergi la inceput