"Abdomen extra-plat (31)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ce meci frumos..cred ca o sa se dea multe goluriii

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Seara buna

am mancat multe coacaze si agrese, salate si branzeturi:-)

sport ioc, este nevoie de o pauza ca sa am saptamana viitoare energie

fetele astea arata bine, 6 ore...cam mult. La 25 de ani si eu aratam beton fara atata munca. Discoteci, sex mult, excursii, sport si aratam beton:-)))

Lumi - cel mai distructiv lucru este comparatia. Atata timp cat te compari nu o sa ai liniste.Toate, dar toate femeile de pe lume considera ca au puncte forte si minusuri. Perfectiune nu exista si nici nu trebuie. Tu esti foarte bine si esti in forma, nu o sa-ti creasca picioare pana in gat in veci, tenul nu o sa-l ai masliniu, etc.Fiecare cu farmecul ei:-)))

va pup, ma culc ca maine mergem din nou in natura cu socrii

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna dimineata!
Cu rusine anunt ca de vineri trag chiulul.Vineri m-a doborit lenea(si oboseala ,ca sa fiu sincera).Sambata am umblat pe coclauri,cumparaturi cu fetele,parc in 5 apoi iar cumparaturi in 5 ca se hotari jupinul sa-mi cumpere o lada de vinete si am zis ca eu nu stau linga aragaz sa le coc nici daca ma bate.Asadar cica hai sa le facem la gratar.Eii dracie,dute si cumpara gratar nou(ca cel vechi il ploua toata iarna pe balcon si arata nasol) ,carbuni apoi alta tura la "alimentara" ca deh,daca facem barbeque macar s`o facem lata.Si sa vezi problema,afara sta sa ploua.
Ah,ce bafta!Cind aveam eu chef de gratar nu e vremea prielnica.

Xio,al meu ma enerveaza cind tot salta negrii in slavi si i-am zis,mey nu fa pacate ca toti suntem creatia Domnului.Da,da,cica am dreptate numa` ca unii is mai "dotati" si mai "talentati" decit altii.De ex. la dans,la musculatura.Acum ca tu zici si de 15% la mult testosteron ...incep sa-mi axplic anumite chestiuni.
Am sa-l gadil oleaca in orgoliu mai incolo.(daca merita)
Ah,ai citit intrebarea mea din capitolul trecut?Aia cu abdominalii faultati ai domnului meu .Ce crezi ca e?

Nu scriu si cind imi dau drumul nu ma mai opreste nimeni.
Azi am prestat un suc buuun si atit.Deocamdata nexam breakfast.Nu mi-e foame,mai astept.

Sa aveti o duminica placuta!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

hanen , si eu le tot spun ca rasa neagra este superioara Evident eu fac parte din rasa neagra desi sunt alba Nu intreba. Tot timpul vorbesc de "negri mei" si "rasa mea"
Gandeste-te ca pers albe se duc la olare i stau la soare desi e periculos pt. a avea pielea mai inchisa la culoare-----ca ei , isi injecteaza de toate in buze pt. a le avea ca ei, isi fac parul permanent si codite, merg la sala pt. a avea ce ei au natural,vor sa danseze ca ei samd .

Am citit ce ai scris de sotul tau, am avut si eu asa ceva dupa ce am exagerat la sala, mi-am incarcat pana la refuz aparatul de abdomene si uite asa am fcut o mica dehiscenta pe linia ombilicului, vizibila la eco. Dar dupa repaus n-am mai avut probleme.
Nu ti-am spu nimic pt. ca nu am nici cea mai vaga idee referitor la ce poate sa fie dupa atata amar de ani , si o ruptura musculara -ar fi vindecat

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

hello, hello inca dormmmmmmmmmmmm
cat de anormal tre' sa fii sa stai pana la 1 noaptea sa dansezi?? ca eu inca nu am gasit raspunsul, dar de altfel ma plang de somnnn in fiecare zi

no, Deus faptul ca fata aia danseaza 6 ore pe zi, sau Shaun 8 ore pe zi nu e chiar ciudat,asta e meseria lor in fond si la urma urmei..mai ciudata sunt eu

ei, nu ma compar eu cu don'soara Ciara, eu doar o admir f mult si ma inspira sa imi continui treaba buna pe care o fac
si culmea, imi plac picioarele lungi la fetele inalte, dar eu ma prefer asa mica cum sunt,chiar daca fac eu glume pe seama inaltimii mele, nu visez la craci lungi si nici nu am invidii
mie astea mici mi se par f pline de viata,feminine,fasnete si dracoase,usoare ca un fulg de nea, cu atitudine..poate=s subiectiva ca dehhh

Hannen, gratare huh?? vreau si euuuu

si am o febraaa de ma doareeee...picioare,piept,umeri
sunt faultata rau si eu, dar rauuu

sa vad ce prestez azi..ceva light sau deloc, vedem, gandim problema...

si de mancat pana acu'..haaaaa,haaaa 2 bucatele de baclava, nah
mi-era o poftaaa, nu-s asa bune ca ale turcilor mei de constanta dar merg cat de cat

me,me,me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor, dar sunt si o gramada de negri care isi fac operatii estetice la nas - ca sa-l subtieze si chiar la linia buzelor ca sa le schimbe.
Eu zic ca fiecare rasa are plusurile si minusurile ei. Mie nu-mi plac in mod deosebit negrii, insa imi plac unii mulatri sau metisi. De altfel mie mi se par ca acestia au luat ce era mai bun de la ambele rase. Nu-s nici f. negri, nici foarte albi, si n-au nici nasul ca un borcan. Ce sa mai , am vazut cateva exemplare superbe.

Deus am si eu o intrebare: daca fac 100 abdomene pe zi, cam in cat timp incepe sa se contureze abdomenul. Nu vreau sa arate six packs, insa sa fie subtiat si sa se vada ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele
Ce faceti???
Vin la voi sa va intreb ceva ce ziceti mi-a mai scazut suncutele? Eu cred ca da...dar noah...poate ca nu...
Ieri am fost plecati toata ziua de acasa, am umblat foarte mult, am fost la circ cu Teodora si am ajuns aseara pe la orele 22 si ceva...si nu am mai apucat sa mai fac nimic, ma refer la sport
http://community.webshots.com/album/578146880YYMzYw
acum l-am pus si pe racul meu si pe racusoara lui
Va si va doresc o duminica placuta la toate!!!

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata la orele 1...
De fapt e 13:13 acum ca incep sa scriu mesajul, oare cand l-oi termina, daca doarme pitica mica in curand ca scriu repejor. si uite asa in 2 randuri n uam spus nimic.
MI-a placut sa va citesc, citesc cu drag si spor, mai ales ca am plecat in vacanta, 10 zile aproape de soare, mare, nisip fin ca faina, copii veseli si inotatori (da, chiar si la 10 lunite), mancare buuuuna si multa, prajituri cu platoul si nu cu farfuria in fiecare zi, hmmmm rusinea e mare dar si pofta pe masura la dragii greci ca tare le iubesc eu marea, nisipul, soarele si mancarea
Am revenit din vacanta, nu prea bronzati, un pic asa de culoare sa fie, mi-au ramas in minte vorbele lui Deus cu dupa 30 ani cand incepi sa te ridezi pe fata etc de la soare, asa ca am renuntat la bronzul cel negru si am ramas cu cel mai auriu asa . Plus ca m-am bronzat pe spate si picioare, nu imi pasa de ele, adica imi pasa dar nu se rideaza, am ferit mai mult fata si pieptul. Copchii nu imi sunt bronzati prea tare, dar fericiti si inotati la greu.

Si ca spuneam de prajituri, ieri am prestat 30 min cu Shaun, Insanity level 1, frumos si transpiracios. De mancat am mai mancat si pe acasa ca inca sunt in relanti, nu am intrat direct in problema cu alimentatia corecta, dar doar 1 kg in plus! Si nici macar. Aproape, asa ca sunt bine, cantarul imi e prieten si tocmai mi-au venit si musafirii asa ca sper la o dezulmflare ulterioara.

IN alta ordine de idei, astazi este ziua sotului meu, sa-mi traiasca sa-mi traiasca, e cel mai bun, mai frumos si mai reusit sot de pe planeta, sa ne traiasca 1000 de ani, il iubesc mult mult!
Asa ca avem program full, el este acum la cumparaturi cu caprita cea mare (care face si ea 3 anisori marti, alte distractii domle!) am facut curat toata dimineata, dar din ala adevarat ca sportul asa, , la orele 5 mergem la o alta petrecere de copii tot de 3 anisori, la 7 acasa ca ne vin musafiri, asta inseamna ca trebuie sa fac pregatiri si mancarica rapid de pe la 6 la 7 si asta daca am timp si vreu sa fac si baie, sa ma spal pe par ca e diferenta de la cer la pamant daca las cretii la locul lor sau ii strang intr=un mot.

Gata, va pup si o sa revin cu poze cand am timp sa sortez multe poze cu mamica cu colacei .... si poze mai reusite. Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

halou,halou,ce se aude pe la voi?
aici e naspa,de maine Shaun scrie pe dosul meu,maiculitza ce burta am
Va rog sa ma biciuiti azi!Merit din plin.Lihnita de foame am bagat o farfurie de fried noodles cu legume,citeva bucatele de pui,salata muuuuuuuulta iar acum dupa ce ajunseram acasa si ne dusharam ca eram imputiti ca de la satra (curul ceaunului) am papat o scrumbie desi nu`mi era foame deloc.Numai de pofta!
Vai,vai de munca mea si de tineretile mele.Ce pacatoasa pot fi!

Lumi,io nu dansez da` tot 1 a.m ma apuca mai mereu si pe mine si mereu mai ca pling dimineata cind ma trezesc.

Xio,de muulti ani e asa,era flacau si facea abdomene cu picioarele sus pe bara,atirnat in jos.Media era de 150 si a fortat la 200 si atunci s-a intimplat.De atunci zice ca-i tremura abdomenul nasol de tot si cind se apleaca normal.Ce`o fi nu stiu...

Iarina,da si al meu e mai mulatru asa,nu negru ,negru.Taica`su e alb si maica`sa mai inchisa(tot mulatra.nu neagra,neagra)de`o frumusete Tinara era slaba si avea niste ochi de sa mori nu alta.Ma bucur ca al meu a mostenit-o!

Claucia,la multi ani sotului!Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te iubeasca mult!

Deus,Allure,emaaime...alte fete pe unde umblati,cu ce va delectati azi?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Hannen,vaz eu ca tu mancasi si pentru mine:-))

eu maine am licenta si ceva imi spune ca dupa,s-ar putea sa ma destrabalez cu o pizza cum "numai tu stii sa faci(zice dansul)" si cu berica..sa vedem, ma mai gandesc,depinde ce visez cum si in ce fel, daca am chef sa framant aluatul,etc etc:-))

Clau, sa-ti traiasca sotul mai mult de o mie de ani, sa fiti fericiti si sa va iubiti in continuare

P.S. a trebuit sa dau search pe google sa vad care e treaba si cu ce se mananca fried noodles:-))..ca tu cu denumirile astea ma bagi in ceata everytime

me,me,me

Mergi la inceput