Piersicutze de iulie-august 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
Doniro sa stii ca nu e asa de greu. E mai bine fara ajutoare, altfel ma umpleam de nervi cum s-a intamplat acum cateva saptamani cu mama. Cat sunt eu cu Silviu stiu cum sa ne organizam. De ex ieri am fost cu Alex la piscina si silviu a stat cu piticele, acum el e la masa cu ale si eu sus cu fetele. Noi am mai fost o tura cu ele cand aveau piticele 2 luni, tot la mare dar la Mamaia.
Eu am fost cu cele 2 la dr Dan Gheorghe la Centrul Medical Apollo din Panduri. A durat aproape o luna programarea, am platit 150 de lei. Mi-a placut f mult de el. Eu am fost mai ales cu Iustina ptr ca are o ureche mai mica si una mai mare si mi-a zis ca e doar de estetica, altfel copilul e clinic sanatos, nu are nimic. S-a uitat un pic si la Ekaterina. M-am bucurat ca sunt bine amandoua.
Din oct merge si Ale la gradi si am un pic emotii cu racelile si mai ales ce va aduce acasa surorilor ei. Dar nu o mai pot tine nici in casa, trebuie integrata. O sa vedem cum se adapteaza.
Buli bine ati revenit. Pe unde ati umblat? V-ati mutat in casa noua?
doniro spune:
Sabina, bravo voua! Trebuie sa fie si ff frumos.
M-am uitat pe ofertele voastre; super tari! Cam cand preconizezi ca apar ofertele pentru anul viitor? Stiu ca e fff devreme, practic nici nu s-a incheiat sezonul de anul asta, dar nu mai pot de nerabdareeee!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
bulinuta27 spune:
doniro esti mortala cu ofertele
sabina am fost la obzor la casablanca o saptamana si a fost foarte ok si una la busteni...ne-am mutat vrand nevrand de vineri cand ne-am intors cacvi ai mei zugravesc...ieri ne-a venit si bucataria si cam atat...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Adica o saptamana la mare fara copii, numai soare si mancare?????? Moaaaaaaaaaa, sa vina oferteleeeeeeeeee!!!
michella78 spune:
ce animatie pe aici!
buli, bine ati revenit! va dorim sa aveti parte numai de evenimente fericite in casa noua!
sabina, distractie placuta in concediu!
emilia toata gasca! sper sa veniti cu vesti bune de la doctor.
referitor imunizare, noi facem la fel ca anul trecut. adica nimic . si, in afara inevitabilelor raceli de la gradi nu a fost nici o problema. sper sa fim la fel si anul acesta. de fapt, vom incepe iar o cura cu helmiflores, preventiv, impotriva viermisorilor, ca nu se stie cu cine intra in contact la gradi.
in week-end la muzeul satului se organizeaza o sarbatoare a vinului, ne-am propus si noi sa mergem duminica
michella
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 in week-end la muzeul satului se organizeaza o sarbatoare a vinului, ne-am propus si noi sa mergem duminica michella |
Apropo de chestia asta cu vinul, mi-ar fi teama sa imi duc copiii acolo. Sunt sugative!!! Nici bomboane nu poftesc cum poftesc bere, vin, sampanie etc. Asa or fi toti?? Socrul meu - dumnezeu sa il ierte - era maaare consumator si mi-e teama sa nu il mosteneasca . Victor cand il vede pe tata ca bea vin ii zice "bunicu, vreau sa ling si eu"... Sa ma ingrijorez?!
michella78 spune:
doniro esti mortala cu vinul
teodora cere sa guste din bere, vinul nu o tenteaza absolut deloc. deocamdata
lasa, ca nu gasiti doar vin acolo, vinul este doar asa, un ingredient. vor fi si spectacole de dans/muzica populara, mestesugari, preparate traditionale.
ce zici? ne vedem pe acolo?
deschidem o lista de piersicute petrecarete!
michella
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doniro Sabina, bravo voua! Trebuie sa fie si ff frumos. M-am uitat pe ofertele voastre; super tari! Cam cand preconizezi ca apar ofertele pentru anul viitor? Stiu ca e fff devreme, practic nici nu s-a incheiat sezonul de anul asta, dar nu mai pot de nerabdareeee! Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) |
maxim intr-o luna au iesit. anul trecut am inceput sa vindem de la sf de noiembrie. sf de ianuarie, maxim februarie e apogeul.
bulinuta27 spune:
multumim de urari
sabina distractie maxima va doresc si odihna multa
doniro esti durere cu ingrijorarile tale...hai sa iti zic de rares...intreaba taica-su mai iau ceva?
la care el: ia-mi si mie o sticla de bere la 2 litri
si ar bea sampania pentru copii intr-una...deci cam sugative copiii nostri
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani!
Dimitri si Erica
sa cresteti mari si sa fiti cat mai fericiti
alaturi de familie
Leistra, Mihaela si Tania
Noi suntem ok azi e greva la metrou si am fost pe fuga de dim cu Flo pe la doctor si apoi laspital sa isi faca un x ray laspate ca iar ii face figuri si sa vedem ce si cum. Ca nu prea isi poate lua liber si macar sa profitam am mai rezolvat una alta, ca tot le aman ca Flo e la munca si tre sa fie si el de fatza.
Sabina multumim sa va fie de bine concediul. Si noi suntem la fel mai bine fara ajutoare ne descurcam mai bine, cu ajutoare mai mult ne enervam.
Louisa la astea mici nu am avut pb de astea, eu am patit asa dupa nastere dar a trecut cu gel de ala special f rapid.
Emilia multumim. wow de 3 ori ati fost la mare, is verde . Da e f bine pt astia la mare aerul ala si etc le face f bine. Si noi de aia ne descurcam usor cum ai zis si tu avem program si suntem f bine organizati ca altfel ar fi haos.
Doniro aici nu se da nimic de genul asta la copii, nici eu nu le-am dat la fete.
Ari era fan bere, sampanie si etc cand era mica scurgea toate sticlele. Acuma zice cas yuck. Ami nici nu vrea sa auda de asa ceva, asta mica nici ciocolata nu vrea, ii dai sio scuipa.
Maine are Ari prima sedinta la academie de dans/teatru/muzica abia astept sa vad daca o sa ii placa si tot maine dim are si Ami prima zi de pre school.
Pupam livada noi suntem prin zona.