Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Dragi mamici cu experienta si viitoare mamici informate, am si eu nevoie de un sfat! Cum e mai bine: a)bebe sa doarma cu noi in camera sau b)sa doarma de la inceput in camera ei? Astept cu interes opinii si sfaturi! ![]() 31+ ![]() |
Daca da DD sa ai laptic vei alapta noaptea si din ora in ora la inceput: o luna, doua! Deci gandeste-te si tu cum e mai practic! Nu mai zic ca sunt "n" femei care culca copilul cu ele in pat sa fie mai aproape!
Noi patuturile le-am avut in camera!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alexuza spune:
Nu stiu c sa fac sa treaca timpul mai repede
sa vina ziua de maine si sa ma duc sa imi vad printesa
Burtica de
31 +
nadiutapm spune:
buburuza, eu am optat de la inceput pt camera separata, noi ne-am mutat in sufragerie si bebe in dormitor ca stateam la doua camere, am incercat in prima luna sa dorm cu ea in camera insa eram cu urechile ciulite la fiecare miscare, iar ziua eram foarte obosita, nu se putea asa si am trecut in sufragerie ma duceam noaptea o alaptam si inapoi la mine in pat, am avut noroc ca cerea de mancare cam la 3 ore, iar dupa o luna la un interval mai mare noaptea. Acum stie ca acolo e camera ei patul unde doarme, am facut o singura exceptie cand a facut penumonie am luat-o cu noi in pat sa o pot urmari, apoi dupa ce s-a facut bine cerea sa doarma cu noi. 
cunosc cazuri cand au dormit cu bebe in aceeasi camera nu pat si dupa o jumatate de an/ cand au simtit parintii ca e ok si pt ei si pt bebe l-au mutat in camera lui.
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
28+ 
office spune:
Buna ziua fetelor!
Felicitari celor care au schimbat semnatura!
Multumim pentru capitolul nou!
Astazi avem 32 de saptamani fix iar de maine intram in saptamana 33!
Tina,
cu
(31+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
Fistiq spune:
Ola, ola 
MA bucur ca sunteti bine si frumoase! Am vazut pozicile cele noi
Eu am reusit performanta sa ramin fara macar o poza cu burtica, pt ca nu am facut.
Asa s-a nimerit si mor de ciuda. Tre sa iau atitudine pina nu e prea tirziu!
Intre timpam fost in greva la serviciu... azi cred ca continua, dar eu mi-am luat liber ca am programare pt eco la 28s.(fara o zi...). Asa ca azi la 3 ne intilnim iar.
i am si rezultatele la analize sper sa fie ok...
Aseara ne-am plimbat prin parc, asa ca am vazut o gramada de bebelusi si bebeluse, intr-o multime de modele de carucioare! Bineinteles ca mie tot dupa fetite mi-au stat okii. Am vazut o bolfosicaaa!!! 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Buna ziua fetelor! Felicitari celor care au schimbat semnatura! Multumim pentru capitolul nou! Astazi avem 32 de saptamani fix iar de maine intram in saptamana 33! Tina, cu (31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
FELICITARI
c mari sunteti 

Burtica de
31 +
Fistiq spune:
A, si am uitat sa spun de minunea care mi s-a intimplat dupa turul de parc de aseara: am slabit 1 kg
Deci, ca sa fac o recapitulare, de la 62,4 ieri dimi, azi aveam 61,2. 
...10,4 kg in total de la inceput. Sub forma asta parca nu mai suna asa frumos...![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
ana_25 spune:
Office felicitari! Sa cresteti mari!
Fistiq bafta si sa ne aduci vesti bune! Vrem sa vedem poze si cu burtica ta!
Azi cand am fost dupa paine,a trecut pe langa mine o tanti cu o bebita blonduta cu ochii albastrii,o minune!Avea o fata de ingeras!m-am topit!
Am pus la fiert sarmele si miroase pana la etajul 4,deja am adunat 1L de saliva
.Poate fac vecinii coada la mine la usa!![]()
Ana
26+
Maia Elena
nadiutapm spune:
FISTIQ, ai atins o coarda sensibila pt mine Kilelleeee, eu am plecat de la 68 so acum am 78, nu-mi surade deloc ideea ca de acum incolo se pun cele mai multe 

, o sa beau doar apa, ca si asa ma simt ca o balena esuata.

pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
28+ 
ana_25 spune:
Da ALEXUZA mi se pare ca-s grasa pt eu nu prea am depasit 50 kg.Am fost tot timpu' mija-schija,si imi place sa fiu slabuta.La inaltimea mea nici nu-mi sta bine plinuta! Dar las' ca trece!La toamna dezleg sacu' si dupa aia slabesc!
Ana
26+
Maia Elena