Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Fetelor voi luati scaunel pentru masa ? ma tot intreaba sora mea ce sa imi aduca si nu stiu c sa ii zic ,oare este folositor scaunelul ?

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Fetelor voi luati scaunel pentru masa ? ma tot intreaba sora mea ce sa imi aduca si nu stiu c sa ii zic ,oare este folositor scaunelul ?

Burtica de 31 +

Este folositor dar nu acum.Pana sta bb pe scaun mai e.

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Buna fetele cu burtici ,mai intru si eu din cand in cand dar la citit sunt prezenta zi de zi
Tot am citit de dilema cu epilatorul(eu am de la Braun,mama are de Philips,dar imi place mai mult al meu,parca nu doare asa tare cand ma fac cu el )....si acum am si eu una in legatuta cu caruciorul.Am intrat pe un site si am vazut modelul de la Brevi(Italia),dar sunt o gramada si mie mi se par toate la fel,doar ca difera pretul,acum nu stiu ce sa cred...care sunt mai scumpe au ceva in plus fata de celelalte?....Please help me ! Mi s-a pus pata pe modelul asta si nu stiu care e dif intre ele,de ce altele sunt mai scumpe? Ms anticipat ...asta e site-ul

http://www.trovaprezzi.it/prezzo_carrozzine-passeggini_trio_ovo.aspx

DD ne-a daruit o minune 25+Alesia Maria

Arianna, sunt si mai multe modele pe site dar in principiu sunt mai multe preturi pentru ca pe acest site sunt prezentate mai multe magazine (puntobaby, newbabyland, etc), fiecare avand un pret pentru produsul respectiv.

27+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Alynta bine ca se simte al'mic bine.Nu stiu ce sa-ti zic de varsaturi,eu nu am patit-o,poate nu ti-a picat ceva bine! sa-ti revii.
Alexuza ma bucur ca ti-am dat o idee pt papa!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:

Burtica de 31 +

Scaunelul pt masa l-am folosit de la prima lingurita de diversificare pana acum...adica inca mai merge, nu-l mai leg cu bretele, dar cand e treaba de mancat singur ala e locul perfect. Important e sa fie ff usor de spalat, inclusiv husa de pe scaun (eu acum am scos-o de tot), dar la inceput doar o stergeam.

24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Andreea,chichi va poftesc la mine!Sa ma ajutati la facut sarmale! Si dupa aia le impartim si la fete,da?
Pai maica-mea imi facu pofta de sarmale,ca o zis ca face sambata,dar eu nu mai am rabdare pana atunci. Sambata e parastasul tatalui meu,sunt doi ani de cand a murit.

Ana26+ Maia Elena

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Ms Andreea

DD ne-a daruit o minune 25+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:

Burtica de 31 +

E bun la diversificare! Daca nu mai poate ajunje pe la 6 luni ale fetitei e bine venit si acum!(ma gandesc ca e in strainatate,nu?!) Unii copii nu stau din prima in el dar se invata!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:

Andreea,chichi va poftesc la mine!Sa ma ajutati la facut sarmale! Si dupa aia le impartim si la fete,da?
Pai maica-mea imi facu pofta de sarmale,ca o zis ca face sambata,dar eu nu mai am rabdare pana atunci. Sambata e parastasul tatalui meu,sunt doi ani de cand a murit.

Ana26+ Maia Elena

Te ajutam cum sa nu, dar dupa aia sa te tii, sa vezi cat mananc

Imi pare rau pentru tatal tau!

27+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:

Alynta bine ca se simte al'mic bine.Nu stiu ce sa-ti zic de varsaturi,eu nu am patit-o,poate nu ti-a picat ceva bine! sa-ti revii.
Ana26+ Maia Elena

Posibil... Dar tot ma gandesc: ce?!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput