Viitoare mamici de sept-oct 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 2
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Kiti inseamna ca de la tine m-am molipsit de lene. Ca asa ma -o leneeee,de mi-e frica sa nu fac pui si sa nu mai scap de ea!Ana 26+ Maia Elena |
BUNA DIMINEATA BURTICI

ANA ca intotdeauna f bine dispusa si pusa pe glumite

Burtica de
31 +
pianna spune:
Salutare burtici!
Azi am schimbat semnatura
. Nu ma mai uit la ale voastre ca numai ma enervez cand vd cat sunt de "pitica".
Luciana tu cu cine ai semnt pt celule?
24+ cu 
Andreea82 spune:

pentru ajutor.
Si eu inclinam spre Braun, am unul generatie mai veche dar Philips nu am incercat si de aia stateam pe ganduri.
Ma gandeam eu ca la voi gasesc ajutor, multumesc

27+ cu un carucior multicolor :)
ana_25 spune:
Andreea,chichi va poftesc la mine!Sa ma ajutati la facut sarmale!
Si dupa aia le impartim si la fete,da?
Pai maica-mea imi facu pofta de sarmale,ca o zis ca face sambata,dar eu nu mai am rabdare pana atunci. Sambata e parastasul tatalui meu,sunt doi ani de cand a murit.
Ana
26+
Maia Elena
Arianna11 spune:
Buna fetele cu burtici
,mai intru si eu din cand in cand dar la citit sunt prezenta zi de zi ![]()
Tot am citit de dilema cu epilatorul(eu am de la Braun,mama are de Philips,dar imi place mai mult al meu,parca nu doare asa tare cand ma fac cu el
)....si acum am si eu una in legatuta cu caruciorul.Am intrat pe un site si am vazut modelul de la Brevi(Italia),dar sunt o gramada si mie mi se par toate la fel,doar ca difera pretul,acum nu stiu ce sa cred...care sunt mai scumpe au ceva in plus fata de celelalte?....Please help me ! Mi s-a pus pata pe modelul asta si nu stiu care e dif intre ele,de ce altele sunt mai scumpe? Ms anticipat
...asta e site-ul
http://www.trovaprezzi.it/prezzo_carrozzine-passeggini_trio_ovo.aspx
DD ne-a daruit o minune
25+
Alesia Maria
alexuza spune:
FELICITARI TUTUROR BURTICILOR CARE SCHIMBA ASTAZI SEMNATURICILE , NU LE ENUMAR PE TOATE DE TEAMA SA NU UIT PE CINEVA , SA O TINETI TOT ASA PANA LA 40 CA NU MAI ESTE MULT

Burtica de
31 +
ana_25 spune:
pianna nu fii necajita ca ne ajungi tu din urma.Gandeste-te ca bebita ta o sa fie cea mai mica si mai rasfatata de aici,eeeee!!Nici noi nu suntem f mari!![]()
Alexuza multi 
Ana
26+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Salutare burtici! Azi am schimbat semnatura ![]() . Nu ma mai uit la ale voastre ca numai ma enervez cand vd cat sunt de "pitica".Luciana tu cu cine ai semnt pt celule? Apropos, noi nastem amandoua deodata ![]() *********** 24+ cu ![]() |
cu cord blood center, cu astia am facut si la Raul

24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
alexuza spune:
Bine macar ca acum stiu ce sa ii zic mamei ce sa faca sambata de mancare
SARMALUTEE 
ANA imi pare rau pentru tatal tau 
Burtica de
31 +
alynta27 spune:
Salutare!
David de ieri de la 4 si-a revenit total! Medicul de familie nu ne-a zis care ar fi cauza! Oscila intre soare, maini nespalate , ceva ce nu ia priit...
Faza "faina" e ca m-a luat pe mine durerea de stomac pe la 21 de la niste framantari! Si uite asa tarziu in noapte a persistat! Am mancat paine prajita, sticsuri, ceai de menta, am luat si un praf de bicarbonat si nimic! Am varsat serios in doua reprize! Apoi a trecut! Nu am varsat toata sarcina, de felul meu nu o fac si acum.... Ma simt terminata! Am mancat iaurt si paine prajita de dimineata! Baietii sunt bine!
Matei de ieri ii zice lui fratesau "Dadi"! Cand sa iesim la plimbare ii spune lui tacasau "Dadi bate"! ACum ma lupt cu el ca vrea sa se urce pe birou!
Am mai varsat o tura! Si nu aveam motive! Am mancat iaurt si paine prajita! A mai patit cineva sa nu verse toata sarcina si la urma sa o faca?! Sunt contrariata! Bebelina e miscareata , burtica nu doare...
Am rezultatul analizeleor! Imediat vin cu intrebari la Chichi!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

-o leneeee,de mi-e frica sa nu fac pui si sa nu mai scap de ea!