Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani Diana!
La multi ani Gabi!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de comorile voastre scumpe!

Gabi, multa sanatate!
Ada, pupam micii bolnaviori sa ii mai ocoleasca si pe ei!

Voi va bateti in perdele si eu v-am pus poze cand ne-am mutat si fara perdele si fara covoare. Nu-i vorba ca de covoare nici n-as fi vrut sa aud, dar ,la fel ca si la perdele, imprejurarile m-au fortat.

Acum , dupa parerea mea, nu se compara perdelele de la o casa cu cele ale unui apartament de bloc. Asa ca se numeste concurenta neloiala . Eu, personal, mor dupa storuri d-alea venetiene sau cum le zice. D-alea as fi vrut eu in toata casa, doar ca la noi, mai rar.

Noi suntem bine, numai mai crizata decat deobicei. Trecem noi peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Gabi !
La multi ani Diana !
Sa fiti iubite!
Merge netul meu ca un .....si mor de nervi. M-ati omorat cu niste perdele mai dnelor...cred ca o sa am nevoie de consiliere cand ma mut ca pana acum eu nu eram fan perdele , dar se pare ca sunt un "must".
Eliana -felicitari !
Ada, Gabi pupam copii bolnaviori.
Plec la doctor, va povestesc mai incolo una alta.

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Gabi, mucii albi grosi sau verzi inseamna infectie. O sa dispara in vreo 2 zile daca ati inceput antibioticul.

Eu deocamdata ii am pe homeopate, dar fara doctor ca sa zic asa. Mergem joi la Cadar sa vedem si noi pomul laudat. Ma duc cu Teo, si dupa ce vad ce si cum, poate il duc si pe Radu daca imi place.
Deocamdata m-am descurcat cu ce am citit si sper sa reusim sa tinem treaba sub control.
Atata timp cat febra mai si scade, e inca ok.

Dorel face mereu febra peste 39.5, spre 40. Dar scade, ori cu novocalmin ori cu homeopate, si eventual mai apare peste 24 de ore, apoi iar scade, etc. In cazul acesta, daca nu sunt si alte simptome ca sufocare, tuse, burta derajata prea rau (multe zile) chiar nu imi fac griji si ne descurcam cu bulinele din dotare si cu cartea de o am, eventual sun la una din homeopate de le-am vazut pana acum.
Daca incepe cu oricare de mai sus mergem la pediatra noastra musai, macar de control. De obicei ne alegem cu aerosoli, sau simtomatice: eurespal, prospan, erdomed, picaturi de nas, spray de gat (tantul bla bla).

Daca cumva febra nu scade deloc in 24 de ore, fuga imediat la pediatra. S-a intamplat asta o singura data, si ne-am ales cu Klacid, acum in iunie, oricum nu mi-a fost prea clar unde era infectia ca alte simptome nu a avut. DAr i-a luat sange, a zis ca e groasa, si am mers pe mana ei.
Iarasi daca febra nu dispare in 3, max 4 zile, adica scade dar revine tot peste 39, iar fuga la doctor, si bine am facut ultima data, avea otita. Fara dureri, fara simptome, doar otita. Asta a fost cu Augumentin, in mai, si asta a fost primul antibiotic luat dupa mai bine de doi ani.

Acum stiu ca daca intram pe mana lui Cadar va trebui sa am si mai multa rabdare, si mai multa incredere... pentru ca si cazurile de mai sus se pot trata cu homeopate dar pe parcurs e cam horor si iti pierzi si incredere si speranta si tot cand vezi cum se simte rau si tu nu poti sa faci nimic si bulinele alea nu mai lucreaza odata...
Pana acum pana si homeopata ne-a zis sa luam antibiotic la otita, si sa facem aerosoli la laringita... deci... cucu mucu, daca ea nu are incredere eu cum sa am. Sau n-a avut incredere in mine, ca rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gabi, daca ii dai antib ar tb sa fie ok, chiar daca s-au inverzit mucii...ma gandesc si io.
Si teoretic ar tb sa curga pe undeva, pe nas, sau sa expectoreze. n-aveti niciun secretolitic in tratament?

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ada eu anul trecut am fost la un homeopat. cand l-am vazut primul gand a fost: doamneeee!!! ce stii tu???? de unde sa ai experienta??? era asa de tanar si parea atat de fragil ... dar este foarte caaaalm si mi-a pus 1000 de intrebari. intr-un final mi-a dat o "schema" cu niste chestii si am plecat. m-a avertizat ca la primele doze vor curge rauri de muci, dar sa stau calma. si am stat ... vorba vine. eram foarte panicata, dar imi ziceam: acum ori niciodata!!! in prima saptamana de cresa avea 2 saptamani de tratament si in 3 zile m-au chemat sa-l iau ca are febra mare. spre deosebire de alte dati, m-am urcat cu el in masina si inainte sa fug cu el la budimex, l-am sunat pe homeopat. la fel de calm mi-a explicat ce sa fac. i-am luat ce mi-a zis de la farmacie si am inceput numaratoarea. si asa am tinut-o toata iarna. la un moment dat nici nu-l mai sunat. doar ma uitam pe biletele. deci ... trebuie sa ai incredere in homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

ada eu anul trecut am fost la un homeopat. cand l-am vazut primul gand a fost: doamneeee!!! ce stii tu???? de unde sa ai experienta??? era asa de tanar si parea atat de fragil ... dar este foarte caaaalm si mi-a pus 1000 de intrebari. intr-un final mi-a dat o "schema" cu niste chestii si am plecat. m-a avertizat ca la primele doze vor curge rauri de muci, dar sa stau calma. si am stat ... vorba vine. eram foarte panicata, dar imi ziceam: acum ori niciodata!!! in prima saptamana de cresa avea 2 saptamani de tratament si in 3 zile m-au chemat sa-l iau ca are febra mare. spre deosebire de alte dati, m-am urcat cu el in masina si inainte sa fug cu el la budimex, l-am sunat pe homeopat. la fel de calm mi-a explicat ce sa fac. i-am luat ce mi-a zis de la farmacie si am inceput numaratoarea. si asa am tinut-o toata iarna. la un moment dat nici nu-l mai sunat. doar ma uitam pe biletele. deci ... trebuie sa ai incredere in homeopat.

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

deeeci, cum noi cautam un homeopat bun, dar si accesibil, care sa ne raspunda la telefon cand suntem crizati... imi trimiti si mie PM cu al vostru? Sarumana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Eliana, felicitari! mare lucru, si cu scoala, 3 copchii, casa cu etaj... esti multilateral dezvoltata

Absoluta, ce ordine si disciplina pe acolo, cred ca ai o fata taaaare cuminte. Dar vreau sa vad ep.2 cu baile.

Diana ori si-a gasit casa si masoara la ea ori se sarbatoreste in vacante exotice.

Gabi, noua dupa ultimele vizite pe la ORL-isti ni s-a recomandat ca la muci albi-grosi-verzi sa facem exudat nazal. Sa nu lasam asa.

Ma intreb uneori unde e Carmenfr cu Teodora? imi placea tare de ele... stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ce vrei mai doamna Rein sa vezi la bai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Timeea foarte cuminte ????? nici vorba , n-ai sa vezi fata mai nazdravana ca ea.
Timeea e foarte educata :)))))))))))) de ma-sa binenteles :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Diana- La multi ani!
Gabi-La multi ani ..si in casnicie de asemenea.Multa sanatate la puiuti.
Eliana felicitari
Perdele Jo-superbe
Nu am vazut sau nu stiu unde sa ma uit sa vad si la Roxi si Absoluta

Mergi la inceput