Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Iti da omu`un degent si tu acum ii iei toata mana. Acum ai vrea si ranch ca al meu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

nu vreau nene, stai calma. eu sunt multumita cu casa mea. la cati suntem noi, e ok. cand fac eu curat in atata ranch?

Mergi la inceput

Urez si eu un calduros
LA MULTI ANI Gabi si Diana !!!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase, fericite si sa va dea Dumnezeu numai impliniri !!!!

Ati vrea poze acum si cu ranch-ul meu si cu curtea , mai aveti putin si-mi cereti si cu barbata-miu....... ce femei...ce firi....ce caractere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Bei ...deci Absoluta e la cei din urma vor fi cei dintai. Puse poze cu covorul, cu scara, cu mobila de bucatarie .... va cam facut ....
Sa stapaniti sanatosi casa si sa stii ca nu strica si niste poze cu sotul .... adica macar sa vedem si noi ce si cum ...

Intrebare: daca pana ieri mucii erau limpezi si curgeau in voie si acum sunt grosi si oleaca verzi si nu mai curg dar nici nu infunda nasul .... cum e? E spre bine sau spre foarte rau?

Mergi la inceput

Daca e spre verzi, nu e spre bine , stiu sigur asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Gaby si Diana sa va dea Dzeu sanatate si multe bucurii!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

dc sunt spre verzi inseamna ca incep sa "mucegaiasca" asa mi-a zis mie pediatrul. deci ... se infecteaza.
ada dar voi nu mergeati la homeo? le mai dai ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Diana si Gabi !!!

Am scapat si de licenta... saru'mana pt. incurajari...

Am ramas cu balamucul din casa si parca nu inaintam deloc... Vazut, placut perdelele si draperiile... io inca nu stiu ce vreau
Probabi ma decid la fata locului Dar mai avem pana ajungem la detalii de-astea...dupa cum se misca lucrurile, probabil luna viitoare

Copiii sunt bine, sanatosi... I-am mutat intr-o singura camera... mandra la etaj, baietii la parter... Am avut un pic ce circ pt. ca Elana nu vroia sa doarma fara bunica din dotare... Baietii misuna prin pat ca ramele... ii gasesc in toate partile posibile... Mihai a reusit sa cada din pat... Inca n-am avut curaj sa-i las fara pampers... n-am gasit (nici nu m-am omorat cautand ) protectie pentru saltea...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

la naiba.
peste noapte se mucegaire si de aseara ia antibiotic.
nu mai are febra, dar zace. pur si simplu zace.

Mergi la inceput

gabi ia-o incet ca stii cum e cand ii loveste o raceala de-asta. o pupam pe bianca mica!

Mergi la inceput