Licurici de ianuarie-februarie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 3
IRA_LIZA spune:
Crina, felicitari pt evolutia lui Paul! mi-l inchipui cu sabiutza in rol de pirat
Si Eliza socializeaza, ceea ce m-a mirat si pe mine, citisem si eu in Capraru k, pana mai incolo, se joaca singuri - ei, nu! pisicutza lu' mami se duce peste copii, le zambeste, le da jucariile ei..si in mom ala incepe iuresul pt k le ia si ea jucariile (mai, fura ceva de speriat! se uita in ochii tai si iti ia din mana ce vrea! ) si apoi frecvent calca pe castelele de nisip pe care le fac ceilalti copii, nu din rautate ci pt k ii place cum se simte nisipul sub talpitze. Dupa acre face si ea cate un castelutz si pleaca linistita cu jucaria cate unui copil sa o studieze in timp ce copiliul resp protesteaza mai mult sau mai putin vehement.
Ira, mamica Elizei
pyc spune:
Naty chiar nu te stresa pe faza cu ficatul, du-o pe Ioana la pediatra ei care o stie dintotdeauna.....Depinde de conformatia copilului....2 cm sub rebordul costal poate fi absolut normal! Si mie mi se simtea ficatul cand eram tanara, caci am fost inalta si slaba si cu coastele tare ciudat pozitionate......si acum sunt la fel, doar ca nu mai sunt slaba!
miereamara spune:
Naty multa sanatate printeselor. Poate totusi reusiti sa plecati.
Crisspy deocamdata nu pot sa fac nisi poze, nici film pt ca Aidan sta la mine in brate si eu fac manevrele cu el la instructiunile instructoarei. Nu vreau sa il sperii, mai ales ca este in apa, ar fi cam mult pt el sa il abandonez in bratele unei persoane straine si intr-un mediu nou pe deasupra(apa). Pastram filmuletele pt cand va inota singurel
Oricum am hotarat sa profitam de vremea buna si sa mergem la pisicina in fiecare seara dc domnul va fi in toane bune.
Saptamana asta e saptamana scurta, ieri am fost libera, vineri mi-am luat eu liber, plecam la Disney de vineri pana duminica.
Lunea viitoare mi-am luat liber si am de gand sa profit, sa am o zi numai pt mine, deja am vb cu prietena mea, ducem copii la gradinita si noi ne rasfatam la pisicina si soare, de abia astept. Vreau sa fac si un pic de ordine prin casa pt ca e dezastru, dar nu prea mult, ca sa nu-mi stric ziua de relaxare, haha!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Rox daca te consoleaza cu ceva afla ca si Razvi e mort dupa tati...deh, e singurul care nu-l chinuie cu diverse |
aaa, sa stii ca pe mine nu ma supara deloc lucrurile astea, dimpotriva. numai ca nu vreau sa caraie atat si sa se supere
IRA_LIZA spune:
Fetele din Bucuresti, unde va mai duceti copiii sa se joace? ma ref incl la locuri de joaca indoor (cu ploiel astea incep sa ma gandesc si la asta). Constat k e mai dificil cu be be de varsa asta, 1,5 ani, sa-i duci pe undeva sau nu sunt eu suficient de informata...
De preferat pe raza sect 1, insa, la o adica, unde-o fi, numai sa schimbam putin peisajul...
Ira, mamica Elizei
IRINA.C spune:
sigur ca e mai bine sa fie vazut copilul de acelasi medic dar a palpa un ficat si a spune dc e sau nu sub peste rebord poate orice medic sa o faca.Eu am "oportunitatea" sa vad si sistemul privat din interior si deocamdata in rom eu mi-as duce copilul chiar si profan fiind numai la stat.Deocamdata.Naty multa sanatate fetelor si cand vrei te pot ajuta oricand.Dupa cum, vezi si acum sunt la Gomoiuinca
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
pyc spune:
Si Paul e mort dupa taica-so, probabil si pt ca il vede mai rar decat pe mine....oricum ei vorbesc des la telefon...suna cam asa "Alo papa? Bubu. Oui....Oui....Alo papa? Bubu" (asa ii spunem noi Bubu si nu Paul...ceea ce e foarte rau, dar asta e....va veni o varsta cand ne va interzice oricum sa-i mai spunem Bubu:)
pyc spune:
Confirm ce zice Irina, adica cel putin in Cluj la privat sunt cei mai slabi doctori! Nu sunt nici cei de la stat foarte bine pregatiti, caci majoritatea sunt acolo pe pile, doctoranzi etc....dar parca totusi se mai strecoara cate unul mai desteptut!In plus in Cluj cei de la privat nu sunt implicati deloc....consulta 1-2 zile in Cluj, 1-2 la Zalau, mai fac si o dupa-masa de Alba Iulia sau Baia Mare........ii doare undeva de pacienti!Mai cer o analiza, o ecografie......daca e ceva mai complicat tot la stat ajungi ca si pacient, caci in privat nu se rezolva decat afectiunile banale.
Iar cei buni din privat de obicei lucreaza si la stat...
miereamara spune:
Sa va zic ca de cand i-am scos laptele de vaca lui Aidan, nu mai tuseste, nu ii mai curge nasul?
Sunt curioasa care vor fi rezultatele peste cinci saptamani, la control. Deocamdata e saptamana 2 de amoxicilina, fara probleme cu burtica, ii dau probiotice plus iaurt cu probiotice.
Isi tot duce mana la ureche, ma intreb care e motivul, uneori isi baga degetele in ureche, oare sa fie un indiciu ca s-a mai dus din lichid si aude mai bine? sau dimpotriva, ca il doare? Oricum are o explozie in limbaj, a inceput sa imite sunetele si cuvintele pe care le spunem noi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator