Licurici de ianuarie-februarie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelusi spune:
Fetelor foarte frumos ati scris
Pyc m-ai dat pe spate cu soacra-ta....nu pot sa cred ca exista asa ceva
Vlad zice
mama
tata
baba (strabunica)
apa
papa
caca
mamaie
tataie
uta
nani puu mami
upa (hopa)
ala (alo)
na
tate(cand stranuta cineva zice asa la "Sanatate")
alechea (ureche)
ochiu
dintii
ma(mana)
coli(cand vrea sa fie incaltat)
babaie (cand vrea la baie)
ham ham
co (chei)
cucu
bau
si cred ca mai zice dar nu imi amintesc acum. Cu cine sa semene tacut, ca pe muma-sa nu o intrece nimeni.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
rein spune:
Apropo de educatie si de normele din ziua de azi ce influenteaza comportamentul copiilor, am vazut in week-end mai multe conferinte.
Un speech m-a impresionat in mod deosebit, e foarte legat de ce vorbiti voi, merita vazut:
http://www.youtube.com/watch?v=iG9CE55wbtY
o seara buna,
IRA_LIZA spune:
Mai, am senzatia k respiratia Elizei nu miroase bine!
ce-o fi?? ati patit asa ceva??
OTOH, cred k ma iau de mana cu Aidan, ma doare urechea stanga destul de rau.
Ira, mamica Elizei
miereamara spune:
Rein, sotul meu e fan TED, au niste showuri super interesante.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
rein spune:
Ira, cand sparg gingia, dintii fac si mici rani care cu ajutorul bacteriilor dau mirosul urat. Trebuie spalata in gurita.
fil_lily spune:
Nu am mai intrat de vreo luna pe forum ,dar azi ma bucur ca am facut-o pt. ca s-au scris foarte multe lucruri interesante.Vreau sa va multumesc fetelor pt. ca le impartasiti cu noi toate , eu recunosc ca am avut mult de castigat prin faptul ca citesc acest forum.
Noi suntem de 1 luna in Europa, am stat aproape 3 saptamani in Germania la sora-mea si de 1 saptamana suntem in Romania.Fata a fost extraordinar de linistita pe avion, s-a acomodat destul de greu la ora Europei, a durat cam 1 saptamana, si acum e putin cam dereglat orarul ei de somn dar lucram la asta.Intalnirea cu familia a fost cum ma asteptam, adica nu i-a acceptat pe toti dintr-o data, si acum dupa 1 saptamana in Romania tot nu vrea sa stea decat cu anumite persoane, nu cu toti.Probabil cand se va obisnui cu toti va trebui sa plecam.
Are si ea accese de nervozitate, sunt convinsa ca sunt din cauza faptului ca se afla intr-un mediu cu totul nou pt ea si pt. ca ii lipseste tati( el vine in luna august).Trebuie sa am multa rabdare cu ea , dar cateodata mai imi ies si eu din pepeni si o mai reped.Am de lucrat la asta.
De vorbit a inceput si ea sa le rupa, pe langa mama, tata, papa, spunem si tzitzi,sau tzitzica ( inca nu am intarcat-o, vreau sa o intarc acum), la buba spune babuu, la catel spune bauau ( asta o stie de la Wiggles, acolo cainele Wags face bauau si de atunci cand vede un catel spune bauau),numaram, dar in engleza, spune two, ti,( 2,3), data la gata, sta la start, bu la masina si bicicleta ,nai la nein( asta o stie de la sora-mea din germania, pt ca eu i-am spus sa evite follosirea lui nu, ea ii spunea nein, si asa fata mea spune nai
).
Se uita cu mare placere la Wiggles si la In the night garden, jucariile ei preferate , pe care le ia peste tot sunt Makka-Pakka, Iggle-Piggle si Upsy-Daisy.Stie sa danseze balet ca Dorothy(Wiggles) si ii imita pe copii care ii vede pe dvd respectiv.
Cam atat de la noi, o sa inecr sa pun si poze noi, trebuie sa imi fac timp sa citesc capitolele din urma si sa vad pozele cu licuricii nostri.
alinuk spune:
super TED!
de exceptie mintea copiilor si lipsa lor de prejudecati, mentalitati...
replica aceea 'vor sti cum arata intr-un minut' ...vorbind despre Dumnezeu e fantastica, plina de candoare
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Naty spune:
Nadia a facut azi noapte 40,2 ...
irina nu ajung azi la tine din cauza de copil mic bolnav.
Sa-mi tineti pumnii la 2 ma duc la dermatolog ca am o alunita care nu-mi place de loc, s-a desprins o parte din ea. Mi-e o frica... Eu mi-am scos multe alunite, dar nici una nu avea probleme, le-am scos fiidnca erau mari sau fiindca erau in zone unde le zgariam usor.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana