Indemnizatia MAMELOR
Raspunsuri - Pagina 14
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk dragele mele Sunt in masura sa va prezint solutia propusa de dna avocat AnaMaria Gram, careia ii multumim si pe aceasta cale pentru timpul alocat si pentru amabilitatea dumneaei. Asadar, la inceputul lunii octombrie dna avocat, in numele Asociatia MAME - reprezentand interesele voastre - va finaliza plangerea ce va fi adresata Comisiei Europene - pentru informare cu privire la nerespectarea Directivei 92/85/CEE de catre statul roman. CE va initia o procedura administrativa si necontencioasa prin care va incerca sa determine statul roman sa respecte prevederile acestei Directive. Daca dupa parcurgerea acestei proceduri, statul roman tot nu va lua masuri, Comisia va putea initia o procedura contencioasa in fata Curtii Europene de Justitie obligand statul roman sa plateasca amenda si/sau daune. Ulterior, luand in calcul si potentialul avantaj al contextului creat de primul demers, vom incerca sa initiem actiunea in fata instantelor judecatoresti nationale pentru recuperarea daunelor provocate prin nerespectarea Directivei 92/85/CEE detalii cf art 12 Dir 92/85/CEE indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa fie 'un venit cel putin echivalent cu cel pe care lucratoarea respectiva l-ar primi in cazul intreruperii activitatii din motive legate de starea sanatatii sale'..adica 75% din media veniturilor din ultimele 6 luni de cotizare pana la limita a 12 salarii brute pe tara lunar. (adica 7200lei si nu 3400lei cum este plafonul la acest moment!!!!) Prin urmare ce urmarim (mai exact ce putem obtine): ***pt TOATE MAMELE (indiferent ca sunt in plata acum sau ca nasc peste doua, trei.. luni) o valoare a indemnizatiei asa cum este specificata in directiva CEE (75% din veniturile pe ultimele 6 luni) ***un plafon majorat = 7200lei ***stoparea unei eventuale impozitari sau a unei noi reduceri ( se anunta un nou an de criza)Acestea fiind zise, as vrea sa va spun ca trebuie sa ne inarmam cu rabdare si determinare caci lupta in care ne angajam e mare si de durata. Cred insa ca alaturi de un conducator bun (dnei avocat toata recunostinta) vom reusi sa schimbam ceva!! Asigurandu-va de toata straduinta noastra pt a va reprezenta cat mai bine interesele, va dorim zile linistite langa puii vostri si sa auzim de bine!!! Alina Predescu / membru Asociatia MAME Maria Culescu / presedinte Asociatia MAME Alinuk la doar un pas...multumim! www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
MULTUMIM

by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
Ilinca_M. spune:
Acum am inteles, alinuk, multumesc pentru lamurire! Eram cam confuza![]()
Vorba ta: sa auzim de bine!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
IRA_LIZA spune:
Fetelor, minunat! indiferent de rezulatul de perspectiva al acestui demers, e o onoare sa va cunosc! marea majoritate a oamenilor din jurul nostru ar avea ceva de invatat de la voi! 
rgagapie spune:
alinuk te rog sa imi mai spui odata de ce acte este nevoie pentru a ma inscrie si eu acestui demers
. Eu nu o sa pot veni la nici o intalnire (distanta prea mare).
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona
de
Maya Paula (17.11.2009)

alinuk spune:
fetelor,
in prima faza
prin Asociatia MAME se va initia primul demers la Comisia Europeana
apoi, pentru instanta din Romania o sa va zic la momentul respectiv despre ce acte e vorba
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
mariana_flo spune:
Minunat. Incep sa sper ca va fi bine. Macar le demonstram ca ne stim drepturile. Ale noastre si ale copiilor nostri. Demonstram ca desi stam la "coada cratitei" avem si ceva materie cenusie pe care stim sa o folosim.
Multumim Alinuk si asociatiei MAME.