Indemnizatia MAMELOR

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amali spune:

alinuk! incepusem sa-mi pierd speranta... multumesc ca nu ai renuntat! vin si eu! tot cu Leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Alinuk, nu poti sa trimiti un mail "de control", sa vedem daca am intrat in baza ta de date? Ca uneori mailurile de la adrese necunoscute sunt trimise in spam sau direct in trash.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sa stiti ca am pus un mail comun la toate adresele pe care le-am strans pana acum

'Pt voi sau pt prietene/prieteni pe care ii cunoasteti si sunt interesati in demersul de a actiona in instanta decizia de reducere a indemnizatiei de crestere a copilului ( L 118/iunie 2010) aici se vor face anunturi cu privire la evolutia demersului
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=11

Miercuri, 01 septembrie este data la care va fi prima intalnire pt discutii cu avocatul alocat prin proiectul '100 avocati probono pt Romania' de aici

http://www.spunesitu.ro/cazuri/4/micsorarea-abuziva-a-indemnizatiei-de-crestere-a-copilului.html

Eu, Roxana Avram (alta mama care s-a implicat in actiunile pe ac tema) si Maria Culescu (presedinta Asociatiei MAME) ne vom intalni cu avocata Ana Maria Gram urmand ca ulterior sa va transmit tuturor informatii despre evolutia lucrurilor in aceasta directie.

sa auzim de bine'

ilinca in caz ca nu ai primit mailul da-mi pe pm aici sau pe mailul pe care l-am mentionat anterior

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Deci nu e nevoie sa venim mai multe mamici?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Deci nu e nevoie sa venim mai multe mamici?

Ira, mamica Elizei (3 ianuarie 2009)

Ira m-am gandit ca e mai usor sa discutam in doi, trei.Avocata mi-a spus ca are prg destul de incarcat si ca trebuia sa fim eficienti.
Nu o cunosc personal si cred ca varianta asta pt moment e mai buna.

La urmatoarele intalniri, daca va fi necesar desigur ca o sa va solicit.

Iar la infatisari cu siguranta!

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Alinuk multumesc de mail, l-am primit si eu. Daca pot fi de ajutor cu ceva sunt aici.
Mult succes !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Alinuk, vreau sa ma inscriu si eu printre mamicile care dau statul in judecata. Sper ca nu e prea tarziu. Eu plec din Bucuresti o saptamana, sunt pe ultima suta de metri...n-am apucat sa citesc prea multe. Unde gasesc pasii sau datele de care aveti nevoie pentru a ma inscrie?
Mii de scuze daca le-ati mai spus, sunt ff presata de timp.

Va pup si multa bafta!

Mami de Ioana, Filip si 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Alinuk, vreau sa ma inscriu si eu printre mamicile care dau statul in judecata. Sper ca nu e prea tarziu. Eu plec din Bucuresti o saptamana, sunt pe ultima suta de metri...n-am apucat sa citesc prea multe. Unde gasesc pasii sau datele de care aveti nevoie pentru a ma inscrie?
Mii de scuze daca le-ati mai spus, sunt ff presata de timp.

Va pup si multa bafta!

Mami de Ioana, Filip si 11+

nu suntem sub presiunea timpului

pt momnet da-mi pe mail la am2000ro@yahoo.com cu adresa ta de mail si contacte

o sa transmit in felul asta care e stadiul demersului

Alinuk

Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Alinuk, am vazut pe Realitatea astazi la ora 20.45 un reportaj cu tine si cateva mamici privind darea statului in judecata. Din pacate eu am nascut prematur si abea am venit acasa. Nu mai sunt la curent cu ce se intampla.

Trimit si eu mail cu datele mele. Trece-ma si pe mine in lista petitionarilor. Multumesc frumos.

Mergi la inceput

uitati fetelor materialul de care spune mariana_flo

http://www.realitatea.net/jurnale.html

la jurnalul de la ora 18/18.15 dupa minutul 15.52 este un mat cu privire la indemnizatii (a mai aparut la jurnalele de seara din data de 24 aug / la cel de la ora 20 / 20.45 de la minutul 41.22..samd)

PS: pt cine nu ma cunoaste, eu sunt 'mama lui Teo si a lui Andu' ultima care vorbeste
(cata dreptate au..stiti vorba ceea...daca cineva striga pe strada mama intorc imediat capul, daca striga Alina nici nu tresar...)

la jurn de la ora 18, imediat dupa mat cu indemnizatiile, e un mat legat de atitudinea pe care am luat-o cu privire la sistemul medical din ro
'apel de urgenta! Resuscitati sanatatea!'
urmariti subiectul asta ca va fi postat aici un link cu o petitie ce are nevoie de semnaturi cat mai multe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155430&whichpage=1

Alinuk

Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput