Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -
Raspunsuri - Pagina 9
mariamiha spune:
Am inteles felix acum, multumesc pt lamuriri . Eu imediat cum o sa am testul + o sa merg la gineco si sper si eu sa le schimbe. Pe ele scrie ca se iau inainte de conceptie 1-2 luni, dar intreb si eu : daca le iau pana la 2 sapt dupa ovulatie cand teoretic se vede liniuta a 2 , nu face rau la bebe nu? eu le iau de 5 zile si poate mi-o ajuta DD sa raman si eu luna urmatoare. Ce ziceti?
floaredemac spune:
anna_leah27, fc_anca, am reusit sa va trec. Cu ocazia asta... m-am trecut si eu. Cred ca aveam impresia ca daca nu ma trec, diagnosticul nu exista. Rugaminte mare: daca vreti sa semnalati ceva ce trebuie modificat pe prima pagina, scrieti cu rosu, ca e mai simplu de observat pentru cine va face modificarile.
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
felix76 spune:
Mariamiha, cred ca e ok daca le iei pana vezi liniutele buclucase, poate ar fi bine sa intrebi un dr. Eu am luat complex de vitamine B pana cand m-am apucat de stimularea pt FIV apoi le-am schimbat cu Femibion, partea aiurea e ca Femibion-ul il gasesti peste granita, la noi nu-l aduc...
Felix 8+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
mariamiha spune:
Felix dar eu vitaminele astea nu le iau de capul meu, ci prescrise de ginecolog cu avizul hematologului la care am fost chiar luna trecuta sa stam de vorba. Dr hematolog mi-a zis sa vin imediat ce vad dublu in fata ochilor sa ne punem pe Clexan si sa vedem ce schimbam in tratament.Ulterior am vazut ca prescrie MAgne B6 so Omega 3 , dar eu stiu?
felix76 spune:
Daca ai vb cu ginecologul si hematologul e ok, stiu ei ce stiu daca ti-au indicat tratamentul respectiv. Sa intrebi de vitamina A si zi-ne si noua daca e ok sau nu de luat in sarcina. Eu asa stiu ca e contraindicata in sarcina.
Felix 8+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
mariamiha spune:
Felix sa raman eu gravi si promit ca va scriu cuvant cu cuvant ce spun dr. . Data trecuta s-a intamplat din prima si daca o vrea DD sa ne ajute sa fie si acum la fel de usor... .Oricum nu cred ca o cantitate asa mica de vitamina A 150 microgr sa aiba influenta negativa. Poate vorbesc prostii, dar am vazut pe net ca e periculoasa in cantitati mari dar nu as stii sa definesc ce-i aia cantitate mare .
anna_leah27 spune:
Multumesc mult floaredemac
Si eu am incertitudini mari cu b-urile si in ce cantitate sa le iau...vreau sa imi fac rost de femibion si dupa ce termin cutia de medyn forte sa trec pe femibion inainte sa incep incercarile de a ramane insarcinata , asta ca sa stau eu linistita ca nu am prea multe b-uri ca sa ii faca rau lui bebe
Dar sa vedem si ce zice dr uscatescu , am vazut ca difera tratamentul de la caz la caz...
Zilele astea ma duc sa imi iau si omega 3 ca nu are ce rau sa faca , dimpotriva
felix,vreau sa te intreb de unde iei tu femibion?din ungaria?si daca din ungaria , spune-mi te rog unde se gaseste?la orice fermacie sau numai in anumite locuri?
Si in legatura cu soarele eu sunt de parere sa intrebi macar ginecologul sa vezi ce iti spune desi cred ca daca stai mai mult sub umbrela si te balacesti si tu putin in apa nu o sa fie nici o problema , macar asa sa simti si tu ca e vara
Pupici fetelor !
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
unique spune:
Sa ma treceti si pe mine in listuta.
unique,39 ani, MTHFR C677T heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 12 saptamani, 1 sarcina obtinuta natural dusa la capat cu Aspenter si Clexane, acum insarcinata
Pentru cine vrea Femibion, am vazut ca se gaseste pe siteul de unde am comandat eu Medyn: kur-apotheke24.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 23+
MTHFR C677T heterozigot
floaredemac spune:
unique, am rezolvat! Sper sa vina cat de curand vremea sa ma mut si eu de la aspirante pe lista gravidutelor! pe burtica si sa creasca bebe mare si sanatos!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!