Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -
Raspunsuri - Pagina 7
brunadria spune:
buna fetelor...
am si niste nedumeriri, poate imi explica careva dintre voi..
va povestesc pe scurt...
am 3 fiv uri la activ, primul rezultat cu SEU si 2 nereusite..
am inceput sa fac toate analizele posibile , pap , cariotip , hormonale etc, sa fie toate proaspete si azi am fost la dr l am rugat sa mi prescrie si anal de trombofilie(mi le a prescris) dar a spus ca la mine nu e necesar..
cand se recomanda aceste analize( doar in urma pierderii unei sarcini sau sarcina biochimica), la mine nu a fost cazul de cele scrise in paranteza..
oricum le fac marti,am tinut sa le fac neaparat, dar sunt curioasa, nu prea am studiat la capitolul asta..
multumesc , bafta tuturor..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
fc_anca spune:
samira, brotacel, felix, multumesc tare mult ptr raspunsuri. O sa ma duc atunci la uscatescu dupa ce revine.
am vazut ca se vb aici si de tratament inainte de fiv...:(...dar sa vedem ce zice uscateasca. oricum, daca spune ca este nevoie, aman fiv-ul, nu vreau sa ma grabesc, vreau sa fac de data asta lucrurile calumea, fiind in cunostinta de cauza.
Felix, ma intrebai daca am incercat sa facem ceva ptr imbunatatirea spermogramei. Eu zic ca am reusit ceva, de la 10.000 am ajuns la aprope 7 milioane dupa 1 an de zile in care a luat zilnic 4 bioseleniu zinc, 2 vitamina E si branca ursului tinctura de 3/zi. Probabil de asta am reusit la un moment dat sa obtin si o sarcina natural...dar nu a fost sa fie. dat fiind ca varicocelul e toata buba, sansa de a spermograma sa fie ok fix in ziua cand ovulez e f mica, de asta si recomandarea de FIV pe care am primit-o de la mai mult de 5 dr.
avand in vedere ca asta o sa fie al 2-lea si ultimul fiv, vreau sa fac tot ce este nevoie si sa nu ma arunc cu capul inainte cum am facut la primul. medicul din ungaria (caruia i-am spus despre cele 2 mutatii MTHFR) mi-a spus sa nu ma ingrijorez, sa iau doar acid folic... asa ca de asta vreau neaparat sa ajung la uscatescu, sa-mi spuna ce am de facut inainte de FIV
pup fetele
Anca
fc_anca spune:
rugaminte ptr cine se ocupa de prima pagina, daca ma puteti trece si pe mine la aspirante:
fc_anca, 30 ani, 1 sarcina oprita din evolutie 7 sapt, FIV 1 nereusit Genesys Fertility Center, se pregateste ptr FIV 2 la Budapesta cu Peter Kovacs
pup
Anca
floaredemac spune:
pt fc_anca: incerc sa te trec eu, dar nu stiu care sunt mutatiile tale.Scuze, poate ca le-ai scris dar nu le-am retinut. (abia le-am retinut pe ale mele dupa ce le-am identificat ) Am vazut ca la toate fetele sunt mentionate. Sau nu vrei sa apara?
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Brunadria, mie nu mi-au fost recomandate decat analizele pentru trombofilia dobandita, respectiv pt sindromul antifosfolipidic. Pentru cea ereditara... ioc! Din proprie initiativa, ca multe alte fete de pe aici, m-am hotarat sa le fac. De mare ajutor mi-au fost explicatiile fetelor, care m-au suportat si nu m-au judecat pt intrebarile stupide si repetitive pe care le-am tot pus aici. Eu am facut analizele astea in urma sarcinii pierdute. Fetele care au facut FIV iti vor spune mai multe din punctul lor de vedere. Daca le faci la Synevo, iti trebuie un formular special completat de un dr., probabil stii. Succes!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
floaredemac spune:
letzy81, este posibil. Gasesti toata discutia respectiva pe forumul care spune ca infertilitatea nu este o stare, ci este o boala. Si eu vreau sa aprofundez ideea, o sa mai scormonesc pe net. Pana acum am stat bine cu fierul dar nu vreau sa am surprize neplacute.
unique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmine30 Unique de pe ce site iti comanzi Medyn Forte? |
Acum am facut comanda pt Medyn Forte 90 de capsule, la pretul de 48,55 euro, cu transport de 12,80 euro, deci m-a costat in total 61,35 euro. Plata am facut-o prin Paypal, dar merge si plata cu card.
Transportul se face prin DHL. Sunt curioasa in cat timp ajunge.
Nu stiu daca am voie sa pun linkul siteului. Daca dati cautare pe google il gasiti: Kur-Apotheke24.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 23+
fc_anca spune:
floaredemac, scuze, cred ca uitasem sa mentionez :(
MTHFR, mutatiile 677C & 1298A, ambele in stare heterozigota
pup!
Anca
mariamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariamiha Unique sa iti traiasca copilul si sarcina usoara incontinuare http://www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/natalvit-60-comprimate-hyllan--6262 nu stiu daca o sa se vada acest site, dar mie mi se pare ca astea au concentratiile de B uri mai mari . Poate ca merita sa intrebati dr daca sa le luati pe astea. Sunt produse in America sau cel putin asa scrie pe cutia pe care am luat-o eu si se gasesc intre 34-40 lei. |
fetelor poate nu ati vazut acest mesaj . Il mai pun odata sa va dati cu parerea. Eu nu gasesc prospectul pt Medyn forte sa il citesc, dar comparativ cu Femibion mie Natalvitul mi se pare mai bun
unique spune:
In Medyn Forte B12-0,5 mg, B6-25 mg, acid folic-2,5 mg.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 23+