Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetele!!! Revin cu detalii! Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca eu nu iau Clexane! La hematolog am fost la Coltea si nu mi-a recomandat, nici dr gine nu e de acord, zice ca sa merg tot pe Adpirin cardio! Eu nu am ajuns inca la Uscatescu, doar i-am scris mail si a fost si ea de acord, dar inainte de a afla de acesta usoara rezistenta crescuta. Acum nu stiu ce sa fac! sa merg totusi la ea??

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Dangabriela, parerea mea e sa te duci la Uschi. Nu mai sta, trebuie urmarita sarcina de un hematolog cu experienta in sarcini cu trombofilii, mai ales ca factorulV nu e un diagnostic usurel.

Felix 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

anna_leah27 'saramana mult dar,mai bine ca erai "drogata" si nu ai simtit nimic, eu am mai facut doua fara anestezie generala si........., au fost facute si la interval de 5 zile, acum il fac pe al 3 tot din cauza ca nu am fost curatata bine la primul chiuretaj, doamne, cand stau uneori si privesc in spate(nu prea am timp) ma intreb mai pot? Astazi sunt mai sensibila din cauza lui Madalina M.ne-am intersectat pe la usa lui Marinescu, asta este viata, sa ne rugam la sanatate restul le rezovam noi.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Din cate stiu eu, vitamina E nu se ia decat in primele 10 zile ale CM, cate 1 tableta pe zi, dupa care se intrerupe, fiindca, altfel, continuata administrarea, face mai mult rau decat bine.
Eu am fost prima data la Uschi pe 9 februarie anul acesta, si mi-a dat tratamentul care includea si vitamina E, 1/zi, fara vreo intrerupere. Am avut un ciclu luuuung, de veeo 46 de zile; norocul meu ca am citit pe aici, pe forum ( cred ca chiar la topicul nostru), la unul dintre capitolele mai vechi, ca vitamina se ia numai in primele 10 zile. Asa am facut, am avut cicluri de 30 de zile, niste foliculi "respectabili", iar in iunie am ramas insarcinata. Deci noua schema a functionat.
Anna, sa stii ca si eu am observat o diminuare a poftei de mancare- eu am pus-o pe seama sarcinii si a greturilor, dar acum fac legatura ca s-ar putea sa fie si de la Femibion, de la B-urile pe care le include.

R.
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc! 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Denisa, mi-a scapat mie, ce-i cu curetajul biopsic?

Felix 9+
mutatie A1298C homozigota

Draguta am sa fiu scurta(eu de obicei ma intinnnnd)-
Sarcina 7 sap. oprita din ev. -chiuretaj, dupa 5 zile rechiuretata(dureri de burta foarte mari, temperatura), am spus ca totul este OK. La primul CM dupa chiuretaj OK dar, in ziua 12 de CM sangerare destul de abundenta, mers la medic, recomandat tratament(din cauza stimularilor a uitat organismul cum functioneaza, a spus medicul, asa o fi am spus eu)luat tratament 3 luni (orgametril) intrerupt tratamentul a aparut sangerarea,mers la medic, am mai luat 4 luni tratament, intrerupt tratamentul , aparut sangerarea , dureri de burata(in zona ovarelor+uter),m-am suparat si am plecat la dr. cu care am facut FIV, motivul, necuratarea bine la primele doua si trebuie acum sa fac si biopsia patologica.
Tot m-am lungit

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Ruxandrada am o intrebare: tu ai facut Clexane inainte de a ramane gravi, nu? Din prima luna in care ai facut Clexane ai si ramas gravi sau faceai mai de mult? e doza ai facut si din ce zi a cm faceai injectiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Doamneeee, nu pot sa cred ca ai trecut prin atatea! Cum e posibi, dupa ce ca ai pierdut sarcina, macar curetajul sa-l fi facut cum trebuie! Offf, ma apuca nervii pe doctorii astia. Cum il cheama pe "profesionist", ca sa se fereasca lumea de el!!! Sa dea DD ca asta sa fie ultimul curetaj.

Fetele, eu rod mereu, daca nu rontai cand cere bb, ma apuca greata. Acum nu stiu ce sa spun, daca femibionul ar trebui sa nu-mi mai faca asa pofta de mancare sau nu, cert este ca as manca mereu, zice sotul ca am mancat si banii de zugraveala

Am si eu o intrebare la fetele care-s cu burtici sau aveti bebei acasa: voi simtit intepaturi in zona uterului? Pe mine ma chinuie de cateva zile, mai ales daca schimb brusc pozitia... La echo e ok totul, cervix inchis, lung, bb la locul lui, fara hematoame...

Felix 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Felix sunt normale intepaturile , pt ca se mareste uterasul, totusi ai mare grija cum te asezi, sa nu depui efort mare (nu cara m mult de 3 kg). Si eu mai am din cand in cand mici intepaturi , incerc cand ajung acasa sa stau cat mai mult in pat relaxata si daca vad ca durerile cresc in intensitate iau no-spa si ma linistesc. Oricum reprizele astea nu sunt zilnice si nu dureaza mai mult de 5 min.

+ 18

MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Jasmine, am ramas gravi din prima luna in care am facut Clexane. Am facut de 0,2 imediat dupa confirmarea ovulatiei ( am avut ovulatie in z21), apoi, la vreo 9 zile dupa ovulatie mi-a aparut sangerarea de implantare, mi-am facut un test Sure Check si a iesit pozitiv, cu a doua liniuta pala, insa, i-am trimis mesaj doamnei Uscatescu si m-a chemat la Bucuresti, mi-a facut analizele si m-a trecut pe alternativ Clexane de 0,2 cu 0,4. Mi-a spus ca dupa ce se observa activitate cardiaca, sa-i scriu si sa o anunt; am facut asta chiar de marti, dar n-am primit niciun raspuns. Inteleg de la fete ca e plecata, asa ca o sa mai incerc.
Felix, si eu am intepaturi in zona uterului, cu precadere in partea dreapta, m-am impacientat si i-am zis doctorului marti, cand am fost la control. Mi-a spus sa nu ma sperii, cata vreme durerile/intepaturile nu sunt insotite de sangerari semnificative cantitativ si cu sange rosu-aprins sa nu ma sperii, ca sunt normale. M-a avertizat si ca hematomul ala, pana dispare de tot, o sa-mi mai dea batai de cap, adica usoare dureri si scurgeri maronii.
Cu discomfortul abdominal cum stati? Eu sunt si balonata aproape permanent, si e o stare neplacuta. Dar... "bucurosi le-am duce toate".

R.
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc! 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Gravidutelor, aveti semne normale, nu va faceti griji! Uterul se mareste in continuu, chiar daca bebe e inca micut. Asa am avut si eu la prima sarcina, insa la a doua (pe care am pierdut-o) nu am simtit NIMIC! De-asta am si fost sigura ca ceva nu este in regula... am stiut inaintea medicilor. Daca esti la prima sarcina, nu prea stii ce ar trebui sa simti si ce este (a)normal, dar la a doua deja stii. Eu rodeam pufuleti in prima faza, apoi am trecut la struguri albi, mancam si cate un kg pe zi, cred ca de la aia am pus pe mine vreo 20 de kg!!! Lasa, ca se duc ele dupa nastere, important e sa fim sanatoase noi si bebe.Sa cresteti mari!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput