Trombofilia o cauza a infertilitatii - 27 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

buna fetelor.Am aparut si eu pe aici,sa vad daca mai sunt locuri Am doua fiv-uri nereusite din cauza inexplicabila,fapt pentru care am inceput sa imi fac analizele de trombofilie.In 9 iulie le-am facut la synevo,iar in 14 zile am rezultatul.Am facut doar profil trombofilie ereditara II si profil sindrom antifosfolipidic.In functie de rezultat voi vedea ce voi face in continuare.Acum va citesc si incerc sa vad cam ce e trombofilia.La toate,numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

fetelor, voi ce mai stiti de Grety? E bine? Nu am mai vazut-o nici pe aici, nici pe la odisee.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamiha

Citat:
citat din mesajul lui mariamiha

Unique sa iti traiasca copilul si sarcina usoara incontinuare

http://www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/natalvit-60-comprimate-hyllan--6262 nu stiu daca o sa se vada acest site, dar mie mi se pare ca astea au concentratiile de B uri mai mari . Poate ca merita sa intrebati dr daca sa le luati pe astea. Sunt produse in America sau cel putin asa scrie pe cutia pe care am luat-o eu si se gasesc intre 34-40 lei.

fetelor poate nu ati vazut acest mesaj . Il mai pun odata sa va dati cu parerea. Eu nu gasesc prospectul pt Medyn forte sa il citesc, dar comparativ cu Femibion mie Natalvitul mi se pare mai bun

totusi femibion are si acid folic si metilfolat... de aici diferenta in mai bine. Natal vit are doar 600 µg Acid folicl, pe cand femibionul are 800 folat, impartit in 400 acid folic si 416 metilfolat

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac

anna_leah27, fc_anca, am reusit sa va trec. Cu ocazia asta... m-am trecut si eu. Cred ca aveam impresia ca daca nu ma trec, diagnosticul nu exista. Rugaminte mare: daca vreti sa semnalati ceva ce trebuie modificat pe prima pagina, scrieti cu rosu, ca e mai simplu de observat pentru cine va face modificarile.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

nu merge link-ul "Metafolin acesta" pe prima pagina
te-as mai ruga, daca tot am descoperit cum sa inrosesc mesajul
sa faci la mine modificarea conform semnaturii. am mai descoperit in februarie un balaur: PAI ... ca se simtea MTHFR-ul singurel

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

rezolvat, alla76. De link nu stiu ce sa spun, ma depaseste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata,

Pamy, nu mai sunt locuri. Ai venit prea tarziu, s-au ocupat toate asa ca sa nu te prind pe aici!

Mariamiha, sa dea DD sa te gravidesti repede!

Anna, eu mi-am luat cateva cutii de femibion din Ungaria, atunci cand am facut FIV-ul. Il gasesti cam in orice farmacie. Dupa ce il termin, o sa rog o prietena sa mi-l cumpere si sa mi-l trimita cumva. Mai poti apela la fetele care sunt acum la FIV, si eu am adus pentru cateva care mi-au cerut.

Alla, si eu stiu ca metilfolatul se absoarbe mai usor decat acidul folic, plus ca in femibion e concentratia mai mare. Oriucum, mie hematologul mi-a zis ca e ok ce iau, adica femibion, acifol si acum folowise.

Felix 8+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata ,
felix76 ce matinali sunteti voi

pamy Ultima am fost eu , gata s-au terminat locurile libere, te primim numai in vizete (glumesc).

O zi buna fetelor

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata !
Felix multumesc , am intrebat pentru ca pleaca niste prieteni zilele astea in ungaria si sa stiu unde sa ii trimit pentru femibion , imi fac provizii ca sa stau linistita
O zi placuta cu mult soare!
Pupici fetelor!

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Denisa, daaa suntem foarte matinali, asa-i programul. In schimb bagam somn in doua reprize, una dupa-amiaza de la 5 la 7 si inca una de la 10 seara pana dimineata.

Anna, vezi ca-s doua tipuri de femibion, unul de 800 care se ia primele 3 luni de sarcina si inca unul de 400 cu DHA care se ia dupa primele 3 luni, pana la nastere. Eu mi-am luat pentru inainte de a ramane gravi din cel de 800. Si in continuare voi lua tot din asta pt ca DHA-ul mi-l voi lua din folowise.

Felix 8+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna dimineata!

Felix, deci tu, pentru mutatii, iei asa: FEMIBION(800) + ACID FOLIC (5 mg) + FOLOWISE + CLEXANE.

Poti spune mai multe despre acest Folowise? ...iar clexanul ce concentratia e? Il faci in burta si maini? Zilnic? Astea cum si de unde le-ai cumparat?

Progesteron mai iei? Daca da, sub ce forma?
...intreb ca eu am deja o reteta pentru progesteron injectabil si vreau sa ma cam apuc de strans provizii. De fapt, imi poti spune cam ce ai luat si in ce cantitati de la stimulare, punctie, et si pana acum? Intrebarea este adresata tuturor celor care doresc sa ne impartaseasca din cunostintele lor.....mie incepe sa-mi fie frica la acest fiv de un nou esec

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput