Am fost cu Tudor la ziua unei fetite. Petrecere organizata de o firma specializata pe asa ceva (special pt copii). Impresia mea WOW. Ce McDonald, ce petreceri acasa... asta a fost extraordinara. Nu ma pot abtine sa nu va spun. Este o vila pe langa Stefan cel Mare cu 2 camere pentru copii plina de jucarii, tobogane, casute etc si 2 camere pentru parinti. Copiii sunt supravegheati de o fata (studente de obicei), meniu pentru copii, meniu pentru parinti , tort din branza de vaci.
spune-ne si unde..ca eu am prietene cu copii..ai idee cam la ce pret a dus petrecerea ptr gandaci?
MirelaV
Frumos! Iata idee de locatie pentru noi intalniri Despre Copii, ca tot vine frigul.
Poate afli mai multe detalii.
Pupice,
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
M-am interesat. Uitati-va pe www.dreamparty.ro Sincera sa fiu, nu stiu daca DC vor intra cu totii acolo dar pentru intalniri/petreceri de 20 de persoane...merge. Oricum e o idee buna pentru cei care vor sa sarbatoreasca ziua copilului acolo.
Mai este un loc super unde se pot juca copii in timp ce parinti stau la sucuri sau inverssi anume la Mobexpert in Pipera la etajul 2.E grozav mai ales ca este si o tantica care supravegheaza copiii iar preturile sunt ok(50.ooo pt copil in sala de jocuri-timp nelimitat).Se pot organiza si aniversari,mancarea e super OK,te lasa sa aduci si tortul(nu-ti baga un tort congelat ca la Mac pe gat si nici nu te ridica de la masa dupa 1h si jumate ca la ac Mac.Mergeti cu incredere!