Puiuti de Randunici 2008 * (428)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
mai, ce n-am reusit sa dorm la pranz, doar o ora trasa de par. bag acu' rpd o cafea, pana plec..
zoze mi-e dor de tine ma bucur ca esti ok, si tine sus moralul, ca asa-ti sade bine.. despre pierdere, n-am avut puterea sa zic nimic pana acum, am citit ce-ai pove, si stiu doar ca au trecut mai bine de 4 ani de cand a murit maia mea draga, inca o visez noaptea, inca plang de dorul ei, chiar si acum, ca mi-am amintit.. stiu exact ce simti.. timpul mai aplaneaza, insa de uitat si trecut peste... pune niste poze cu voi, asta inseamna si tu cu burti draga, nu v-am vazut demuuuuuult!
ramo, imi pare tare rau ca te ratez tura asta, insa cu jobul meu e tare greu cu deplasarile in cursul saptamanii, dar o veni ea si vremea noastra
daciana si Muf sare intr-una in pat, acum a descoperit si pe nisip cum e, insa Mateiul Valentinei a dat tonul.. si noi ne intrebam cum de nu-i dor bucile
dudu scrie-mi un pm cu ce te intereseaza despre viluta, chiar o recomand! daca vrei sa suni, musai sa spui ca de la mine stii, ca sunt sanse de discount, cum i-a facut nea respectiv si Valentinei
mimo noroc ca am ratat vamaiotul ala si ca avem sezlonguri personale luate d ela greci
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Hello,
Acum am ajuns si eu acasa de la servici. No news caci pe principiul "nu face astazi ce poti face maine" s-au amanat deciziile. Maine voi afla mai multe. Daca nu v-au amortit pumnii ... si maine va rog.
Onwards ...
Am vazut poze frumoase, frumoase de la Vama. AM vazut strumfii tare fericiti.
Zana cu fundul in sus pe balansoar mi s-a parut tare haioasa.
Cristina ai niste pui superbi.
Am ratat vreun set de poze?
Asteptam pozele de la Atena. Natyyyyyy
Zozelici pupam mademoisella.
daciana.t spune:
vin azi cu Daci de la gradi acasa si vede la ea in camera multutudinea de cutii pline de carti, saci cu rufe...ma rog juma de camera ocupata la care ea: Uite cate cadouri mi-a adus Mos Cracun!
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia+15 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
gudinde spune:
Merci Dudulina
Cum e la servici fara studenti?
Claudia,
Foarte dulce Daci.
Adevarul este ca-s adorabili cand fac astfel de conexiuni.
dudurutza spune:
Am de lucru de numa, nu le simt lipsa prea tare si de saptamana viitoare incepe admiterea treaba multa, sa fim sanatosi ca toate trec!
Daciana, super tare Daci cu cadourile
mihatp spune:
-ici randunici
sunt sfarsita... ia spuneti-mi voi mie cate randuri de masele ies... loc gol inca mai are, numa' ma-sa nu mai are nervi.
si vreau incurajare de la mamele cu 2 ca osafiebineosafiebineosafiebine si ca o sa ma descurc cu doi ca acum intru in panica... si e numa' unu' afara
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
Gudinde, nu am primit nimic!
Daciana, eu in sarcina am luat ovule Mac Mirror. Mai mult sau mai putin toate contin cam acelasi lucru. Sunt safe.
Luny, o sa pun poze, n-am multe dar mi-e o lenee...Si mai e ceva. Randunoiul m-a rugat f ferm sa sterg de pe net toate pozele si filmuletele cu noi. Inca n-am facut-o dar ma bate gandul sa o fac...si altele sa nu mai pun...Nu stiu
Ce-or mai face Stela si Tea mica?
Miha, nu-s mama de 2 sa te incurajez, eu ma panichez numai imaginandu-mi...dar iti pot spune ca toate mamicile cu doi sau mai multi copii mi-au garantat ca cel mai greu e cu primul, deja la al doilea intervine relaxarea experientei si de-aia, nu rareori, mezinii cresc mai indrazneti si mai descurcareti, pt ca sunt mai putin cocolositi si paziti decat fratele/sora mai mare...Uite, cam ce zicea si Ramo ca intentioneaza la bebe doi...mai multa relaxare.
Gata, ma bag in bed.
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
mihatp spune:
naty, orice experienta imi pica bine. am uneori momente in care simt ca abia ma descurc cu unul si ma ia frica de cum va fi.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008