Puiuti de Randunici 2008 * (428)
Raspunsuri - Pagina 5
gudinde spune:
Miha teoretic 2 randuri, practic, cumnata-mea e la al treilea rand de dintosi. Dar al treilea ia aparut ca adult asa ca nu mai intra in problemele mamei.
Nici eu nu-s mamica de 2, dar sunt matusa de 2 asa ca, daca se pune: osafiebine, osafiebine, osafiebine.
Naty am retrimis versiunea prescurtata a mesajului. Ma gandeam eu ca nu l-ai primit.
misha71 spune:
Sincer, imi e cam frica de ramo-cata ca ma ia cu (saru'mana boierule da' sa moara mama lu' Stefan Cel Mare daca io am timp sa respir ) asa ca zic tot-tot-tot: io bine, kupil mai bine ca ma-sa, ca ma-sa e rupta'n paispe decand a mancat-o sa-l invete tainele bicicletei. Asa ca run forest prin gropi sa prinzi tancu' cand da sa-i pice fo roata printr-o forma de relief neaosha, made in Romania, ca altfel mai face si alte podisuri si nu-i a buna pe criza asta.
Si asta cand se satura de role (ca si d'alea m-a mancat sa-i iau de Paste) si acu'i vai mama mea (la propriu- ca alergatura cu rolele intra in fisa postului bunicii )
Na ca picai bine la coada la masele Da' chiar? Mai trebuie 4 sa apara, insa ioc pana acu'. Sa-mi fac probleme, mai primiti la coada, or ajunge pt toata lumea ? Si celelalte i-au aparut greu tare. Cand citeam ca toti aveau masele si canini, numai lui nu-i apareau ma apuca teama, si vad ca si cu astea sint oaresce probleme. Asa or iesi ei mai greu sau sa ma duc la stomato? Cand am fost cu el ultima oara (acum 2 luni) a zis ca e totul ok. Asa sper si eu.
Pup fetele frumoase si iertare ca dau asa de rar, da' io tot va iubesc
edit: ramo daca-ti dau un crac de potarniche ma ierti?
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
mimonix spune:
Hai ca zic asa pe fuga tot ce stiu , tot ce-am vazut, tot ce-am trait in week-endul asta...nu de alta dar pana maine poate uit
Ne-am cazat la o vila unde ne-au dus prietenii (ca prietenu' la nevoie se cunoaste ).Am ajuns cu bine pe o ploaie cu spume, copilul nedormit deloc in masina dadea semne de agitatie asa ca fug cu el in brate si umbrela in crestet strigand in curte: camera mea, repede, repede!!!!! Vine fuga gazda, o ia la goana inainte pe scari, deschide usa, zic merci , ura si la gara! Restul familiei s-a dus direct la masa, am adormit copilul, ies sa arunc un ochi de pe terasa in spuma marii si n-aveam tigari N-aveam nici telefon, asa ca am stat cu ochiul in spuma marii cu neuronul incins la maxim. Vine omu' meu cu burta plina si zice: " ma , gazda se jura ca ne cunoaste si parca parca si io-mi aduc aminte" HMMM! Sta ploaia, capat tigarile, ma duc sa ma uit in ochiul gazdei mai bine si ce sa vezi Ii citesc in privire "Vacanta cu MOPUL" Carevasazica, niste ani in urma, in aceeasi statiune dar hacana-mai-de vale, aceeasi gazda dar alta casa. O saptamana oameni buni am stat cu mopul in mana caci scurgerea de la baie nu functiona,cand faceai dus se scurgea apa pe sub troc si de acolo pe sub usa direct sub pat Si-am mopuit de mi-a venit rau si-am refuzat cu indarjire sa arunc hartia cu care ma stergeam la fund in cosul din baie, caci mi se explicase ca ar fi mai bine asa daca nu vreau sa refuleze si WCul.Am avut noroc si n-a refulat Zambesc tamp si ma gandesc plina de speranta ca e alta casa si omu' din greseli invata deci asta sigur nu va mai avea aceeasi problema .DE UNDE! Omu' probabil avea un singur proiect de instalatii si facea toate casele la fel. Asa ca, desigur, scurgerea era infundata, troaca se umplea si dadea pe dinafara, apa se prelingea usor usor catre camera. In fine, noi sa fim sanatosi ca n-oi muri doua zile daca dau din nou cu mopul Dar ce sa vezi? Apa calda era rece si cea rece calda (capcane nene), frigiderul si TVul aveau o singura priza (daca te uitasi la TV ce nevoie aveai de frigider, logic nu? ) , aerul conditionat nu avea telecomanda (mi-ar fi fost de folos intr-o seara ca sa omor o urechelnita pozitionata fix pe peretele ala ) , usa se incuia numai daca mai intai ridicai clanta in sus, in camera teodorei s-a spart bateria de la dus, apoi s-a ars becul si in cele din urma a crapat si teava de la WC ...FFF tare, ziceai ca esti in casuta de carton din decorul teatrului National Singura treaba buna ar fi fost patul lat de 180 in care ne-am fi odihnit chiar bine daca Dudu n-ar fi gasit de cuviinta sa doarma de-a latul , pe ambele perne! Am zis de scari si de balcon? Noo, pai sa zic! Scari in spirala si balcon cu o balustrada de forma pe sub care aveam loc sa cad chiar si eu, nu numai Dudu! Am zis si ca in curte se construia o bucatarie de vara??? Zi si noapte se muncea, duminica dimineata chiar, o nebunie. Dudu a fost in extaz la vederea tulumbei de beton :POM-PA! POM-PA! Deci asa cazare NU, am supravietuit si de data asta dar v-am zis ca totusi mi-ar fi placut mai mult la vila lui Nicolaescu, pe care, din pacate, nu-l cunosc Las' ca era departe de plaja, ne-am dus cu masina , noroc ca era soare si am gasit loc de parcare Am platit 4 sezlonguri si doua umbrele dupa care , pana seara, am fost intrebati din ora in ora: dumneavoastra ati platit sezlongurile??? Ce vreti, daca nu-i iesea omului socoteala La masa ne-am dus cu blenderul, varsam mancarea in vasul blenderului, ma infigeam in prima priza de la bar si da-i si macina soro sa pape printul
In rest numai de bine. Vremea a tinut cu noi, dimineata si dupa amiaza soare si la pranz cate o ploicica de somn usor, suuuper! Copilul mic impecabil, s-a jucat in nisip, s-a jucat cu mingea, cu palete, a facut o groapa, a fost extrem de incantat de cate "Krunky" a vazut acolo la santier si de cate "Papoa" erau pe mare...a zis ca geamandura e "poc-poc", in apa n-a vrut sa intre neam , s-a disputat non stop tractorul verde de parca era poleit (pana l-am pitit ca sa se astearna linistea), somn la greu, toate la superlativ
Copilul mare si-a facut o mie de planuri, ba ca pleaca in Costinesti , ba ca pleaca in Vama...bineinteles ca nimic n-a facut, a stat ca o capusa pe langa noi tot timpul. Pana duminica seara cand a facut o indigestie cu diaree, voma, febra , tot tacamul astfel incat luni am plecat in zori fara dicutie desi soarele era sus pe cer de-o sulita si tare mi-ar mai fi priit o plaja mica In fine, acum e bine in mare desi inca ii mai forfoteste burta , tine regim si se bucura ca a fost la mare. Ehehe, am bifat-o si pe asta anul acesta! Ce frumos a fost, pana la anul o sa ma straduiesc sa-mi fac prieteni noi ca tare frumoase case de vacanta au pe faleza din 2 Mai
Sa stergeti Hacienda de pe lista, ca am vizitat si e un chici ingrozitor. Puteti sa notati daca vreti Casa Marii (La prison de la Mer, adicatelea ) , are si site , e super super misto ! Si vile Bianca , tot ok . Dar ambele la niste preturi exorbitante dupa umila mea parere ....nu le-am verificat scurgerea, dar sper sa mearga de toti banii Aaa, la Casa Marii gazda era beata "cui" , sper ca stie ce mi-a zis
Si daca vreti sa vedeti un fel de woodstock reloaded , va poftesc sa vizitati golful nudistilor, e cevaaaa Corturi mici mici, familii intregi in pielea goala, copii de tzatza la tzata si totul pe fondul sonor urmator:
Intaresc cele spuse si luna trecuta,Marea Neagra e un amestec de nostalgie a copilariei cu nebunie a prezentului , cu miros de scoici si alge cum nu mai gasesti niciunde in lume!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
misha71 spune:
mimo esti to-ta-la cu mopul tau si cu urechelnita, aerul conditionat de frigider si... hic! hai ca se ia, mai bine ma duc la culcare o sa adorm razand
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
dudurutza spune:
Neata craca!Las si ceai cat doriti! Sa aveti o zi minunata!
Miha, osafiebine si o sa te descurci de nu o sa crezi
Misha
Mimo vacanta cu peripetii ai avut, nu gluma. Voi sa fiti sanatosi
mstela spune:
Multumim foarte tare ca v-ati gandit la noi si ne-ati urat de bine...Tea e aproape bine,slava Domnului,ca ce-am mai tras...dar acum au lasat-o nervii pe ma-sa si nu mai e nici vorbareata,nici cu planuri de concediu,dupa ce a fost ratat concediul cel bine planificat,nici nici...ntz ntz...
Analizele referitoare la fontanela nu-s prea bune,dar nici nu am prins inca dr. sa ma lumineze.
Mai m-a capsat si activarea rinitei dupa ce a pasat Tea viroza si la mine si ma ustura nasul de mooor...timp sa mai ajung la dr si pt mine,dar si nervi,nu mai gasesc...asa ca fie ce-o fi..bag spray cu propolis deocamdata,dar parca nici nu se sinchiseste..In ultima perioada pare-se ca imunitatea mea e la pamant...asa ca PLSSS...VENITI CU REMEDII INCERCATE!
Natydar de ce nu pui tu poze (pe webshots de exemplu) si le treci la privat?adik doar cand dai tu link-ul se vad si vede cine trebuie...ma rog,e o idee..ce-i veni randunoiului??
Ramo,ce mi-as dori sa va vad,dar nu putem sa stam in preajma Andrului...Si lasa-l usor,schimbarea e de vina...alta casa,alte obiceiuri,rasfatz pe langa var..bucura-te de aceste zile si lasa-l usor pe Andru..
Zoze,tin pumnii...mami puternica.
Miha,pupici...cu siguranta te vei descurca tu..
Pupici tuturor.Trec la treaba.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tuchita spune:
neata!
Multam de , maria!
Eu ma tarai...m-am culcat tarziu aseara, am parte de niste suprasolicitari emotionale acasa....o sa trec cu bine si peste astea ca n-am incotro!
Va multumesc din suflet pentru urari, sa vi se intoarca inzecit!
Stela, cu urocultura cum e pana la urma??
Mimo, multumesc de relatarea de la fata locului...probabil la Dinamo va ramane pt mine pentru ca au apartamente.
Cristina, intr-adevar s-au produs extrem de multe schimbari in viata mea in ultimele 6 luni....insa sunt bine si nu regret nimic!
In rest am vazut poze din doi in doi. Mi s-a bulit antivirusul acasa si nu mai folosesc netul pana nu il repar si la munac nu prea am mai apucat sa stau.
Copiii sunt bine cu bona, lucrurile par ok.
Eu sunt bine cu masina, trebuie sa ma antrenez cu parcarile.
Contractul la casa inca nu l-am semnat, a plecat sora-mea in concediu si parca s-a inchis toata banca sau ne-au bagat bine dosrul in sertarul de jos...
In rest, mi-e dor de o intalnire cu voi!
luny spune:
Muful meu s-a trezit cu juma de buza de sus umflata rau!! nu se vad vezicule de herpes, urma de intepatura, nu-l doare, a mancat normal, e vesel si-si vede de ale lui, dar arata tare naspa, aici niste poze
aveti idee ce ar putea fi, ce sa fac??? nu stiu daca sa-i dau ce ceva, fiind la gura, sa ma duc la dr nu-mi vine, si n-am idee ce ar putea fi.. e posibil sa fie alergie? dar cum, doar asa, pe juma de buza?..ieri i-am dat Influcid ca s-a trezit usor mucit, si primele 2-3 pastile i le-am dat intr-o ora asa, o fi fost prea mult, poate fi reactie de la asta?? desi stiu ca asta nu au supradoza..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Wow Luny bietul de el... Habar n-am ce sa zic. In orice caz nu cred ca e de la Influcid, nu are nicio legatura. Dar tind inspre o intepatura de ceva, chiar daca nu se vede. As zice tot la dr sa te duci, sa-l vada, si poate ii face un cortizon, hemisuccinat, ceva... nu stiu. Suna a proces inflamator pe fond alergic, dar e doar asa o parere neavizata. Eu zic sa-l duci totusi la dr.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Luny, nu cred ca e reactie alergica...s-ar fi umflat toata gura.
mai degraba pare ca l-a piscat ceva....da-i un antialergic pe gura( claritine, zyrtec) si stai cu ochii pe el.