Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Adhnana spune:
buna tuturor!
Va rog mult sa-mi dati si mie pe pm parola de la contul comun ca tare sunt curioasa sa va vad.
Eu astept ziua de marti saptamana viitoare cand merg la eco si sper sa-mi spuna ce se ascunde la portbagaj cel putin asa la prima strigare
Eu haine de gravida mi-am luat din Kiabi, chiar la 4-5 saptamani de sarcina ca m-am ingrasat cam 5 kilograme in timpul tratamentului. Acum stau cam aiurea pe mine ca am slabit 8 kg. In continuare sunt gretoasa la maxim. Preturile sunt rezonabile si au cel putin 4-5 modele de pantaloni.
Pentru hainute de copii ca tot am vazut ca vorbiti, m-am aprovizionat tot timpul de la babyexpo cu body-uri. Sunt 2 firme bune si ieftine: Daninaline si Kara. Intre 8 lei si 10 lei un body. Au tinut foarte bine si au marimi pana la 4 ani
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 11+
bebelusi spune:
Adhnana ti-am trimis parola
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
Adhnana ai pm si te asteptam si pe tine cu poze
Laura nu stiu ce sa-ti zic. de faza cu apa multa stiam si eu dar altceva, nimic. imi pare rau k nu te putem ajuta cu informatii. incearca sa nu te mai stresezi k dc bb a ajuns la 9 sapt, inseamnak e bine. hai ca va fi bine
Dinora
Shine ce e cu tine??? ce ti-a zis medicu?? da=ne un semn te rugam
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
bebelusi spune:
Bebelu, noi la cealalta odisee aveam o lista pe mailul comun in care ne scriam numerele de telefon pentru urgente, uite de exemplu acum nu stim nimic de Shine, daca aveam un numar de tel o sunam. Ce ziceti?Facem si noi o lista?
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
vas spune:
Da bebelusi chiar ar trebui.Eu ma si gandeam sa va propun, ca sa stiu unde sun cand nasc....sa va anunt., nu de alta dar sa puteti face capitol la scutece....ca se pare am ramas ultima de pe aici.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
6+
bebelicu
bebelu86 spune:
bebelusi da e o idee buna
hai ca facem olistuta p mailu comun
dc mai aveti si alte idei, va astept..
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
VAs stai linistita. k nu plecam de aici pana nu nasc toate buburuzele.
Albumele noastre
858 SMS PT COPII
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
nici eu nu vreau sa plec de la buburuze, chiar daca intru si la fluturasi pentru discutii mai apropiate de varsta sarcinii mele. Imi sunteti toate dragi si mai ales bebelu din cauza carei sunt sigura ca sunt aici. Ea ne-a molipsit pe f multe fete de la aspirante
bebelu
Eu am o dispozitie f nashpa si trec de la o stare la alta f repede. Plus ca greata asta ma termina psihic, la sarcina cu Cristi nu am avut nimic si acum ... Imi trece atunci cand mananc, dar cum am terminat masa ma ia din nou Dorm enorm de mult, maine merg sa iau baiatul de la mama si nus tiu cum o sa ma descurc cu energia lui, poate o sa se ia si la mine si o sa fiu ma vioaie.
In alta ordine de idei maine merg la dr si o vad din nou buburuza . abia astept
va pupic
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
blue_night spune:
Dragele mele, hop si eu!
Imi pare rau ca nu prea am mai fost activa, v-am citit tot timpul dar mai greu cu scrisul, ca am fost foarte aglomerata in ultimul timp... fir-ar el de tva! Si ca tot vorbeati de meserii, sunt programator la baza si ma ocup de implementarea de programe ERP (adica de gestiune a intreprinderii), inclusiv partea de financiar-contabilitate. Ca sa intelegeti ce am cu tva-ul, saracul de el ...
Nu mai incerc acum sa raspund la toate subiectele care s-au discutat, ca nu as mai termina niciodata, dar am si eu o problema. Am streptococ hemolitic B, atat in sange cat si in urina si s-a tot "inmultit" - ma refer la acel numar de colonii formatoare, cum scrie in analiza. D-na dr. ginecolog mi-a recomandat ieri prin mail sa iau ampicilina (m-am uitat si pe antibiograma si e ok cu ampicilina), dar bineinteles ca nu-mi da nimeni fara reteta. Si m-am gandit sa sun la doctorita de familie sa-i cer reteta, care cand a auzit a zis ca nu-mi da, ca ea nu e de acord cu ampicilina daca sunt insarcinata. D-na ginecolog e in operatii si nu poate vorbi la telefon... Eu acum ce fac? O fi bine sa iau, n-o fi bine, de unde iau retea, etc? Din ce am citit eu pe net ar fi ok ampicilina, dar mai stii?
Voi ce parere aveti?
Pupici si o zi frumoasa sa aveti!
14+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelu86 spune:
Maduta
bafta multa maine
ascultati inimioara??
Albumele noastre
858 SMS PT COPII