Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu nu va tradez, raman la buburuze desi sunt mai spre sfarsit asa. Pentru ca data trecuta era cat pe ce sa ma duc la odiseea de iulie-agust si eu am nascut in aprilie ! Asa ca mai bine stau aici.

Mie mi-a venit cheful... nebun nu altceva, Visez si noaptea Dar mi-e frica, astept sa trec cu bine de primul trimestru. Plus ca e cald tare si stam dezbracati prin casa... numai de astea imi arde.

Data trecuta a fost aproape un an de abstinenta, 7 luni de sarcina plus 3 dupa nastere... dar am rezistat pe baricade.

Am terminat si eu munca, ma duc sa vad pozici inainte de a veni piticul de la gradi.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Doloress
sa sti k in primele sapt aveam si eu chef..dar acu..a disparut..

Bebelusi noapte buna

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna si de la mine
gata mi se inchid ochisorii

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Pentru noi nu e nici o problema lipsa sexului. Noi nu am facut nimic nici la sarcina cu Daria, si ... nu ca ne-am fi abtinut intr-un mod special. Pur si simplu, nu am avut gandul acesta, nici unul din noi. Si eu m-am refacut si greu dupa cezariana, cred ca si juma de an dupa .. si noi tot nimic. Dar nu s-a plans nimeni. Si nu am fost certati sau despartiti. Ne iubim foarte tare, si se poate iubire si fara sex. Evident ca ne face placere cand se intampla, nu suntem frigizi , dar ... facem "Mai rarut, ca-i mai dragut". Parca si sa faci tot la 2 zile ... te cam saturi de atata bine Devine o rutina si nu mai are acelasi farmec. Pe mine chiar ma sacaie rutina. Trebuie sa fie cu surpriza, si pasional, special...nu asa ...rapidus si la ore regulate Si mai e un lucru...se zice ca sexul e pentru facut copii. Acum daca e facut copilul ... ce rost mai are sexul ? Deh .. cred ca sunt eu mai babaciune

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau!!!!BUNA DIMINEATA!!!!!!!
Pfiuuuuuu, am reusit sa citesc si eu din urma!!!
Deci ....nici eu nu plec nicaieri, raman aici....cred ca voi fi ultima dar nu va parasesc. Cu voi am inceput cu voi raman. Ce daca am burtica mai mica....eu fiind la bebe doi nu ma mai stresez in anumite privinte.

Vorbeati de haine...nici eu nu am bani de dat pe haine de gravi. Nu stiu la iarna ce voi face la servici....nu pot veni in trening dar o rochita o sa gasesc eu sa o am de lucru. Problema mea e incaltatul ca nu am decat cizme cu tocuri de 10 cm....( DOloress.....bine zici cu comoditatea).
Haine de bebe pot spune ca daca va fi fetita nu voi lua decat strictul obligatoriu ca in rest e plina casa de haine roz.
Daca e baietel asa cum iese din calculul meu celebru care s-a potrivit tuturor, mai putin mie la prima sarcina, voi fi nevoita sa cumpar cate ceva....asa ca ma puneti si pe mine pe lista de 500 lei.

Acum cu iubirea...mie sincer mi-a priit si la prima sarcina si acum. Eu pana sa fiu insarcinata nu aveam cine stie ce apetit dar de atunci am fost "pe el". Nu stiu daca hormonii au fost de vina....dar de atunci partea asta s-a schimbat in bine.
Acum aveam si noi doua saptamani de pauza si nu am fost eu cauza ci el ca era stresat de la examene, dar aseara l-am abordat direct si promt.
In ceea ce priveste frica nu exista probleme daca sarcina e ok, din contra ajuta mult si cand voi va simtiti bine se simte si BEBE.
Cu viata de cuplu dupa nastere o sa va explic mai tarziu dar va trag oricum un semnal de alarma......sunt multe cupluri care dupa ce au aparut copii s-au destramat incet si sigur. Lucrez in domeniul juridic si am asistat la multe divorturi....si implicit am auzit si motivele.

Noua ne e bine, am greturi dar in rest e OK.
Va pup!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

6+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la mine!

Lipsa de chef de sex persista si la mine. Si nu da deloc semne ce s-ar schimba ceva... . Am facut duminica, dar dupa am avut si ceva intepaturi in burtica. Ne-a cam fost frica sa nu fi "facut-o lata", dar m-au lasat pana la urma. Probabil ca i-am deranjat "culcusul" lui bb

Shubulina ai si tu intr-adevar o minunatie mica de burtica! Arata foarte bine. Cam pe-acolo sunt si eu... o sa fac o poza azi sa v-o arat.
Ai zis ca ai terminat constructiile, banuiesc ca la UTCB - in ce an?

14+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Neata fetele!

Eu raman linga voi chiar daca mai trag cu ochiul shi pe la fluturashi. Pur shi simplu noi cele de 6-7 saptamini suntem cu termenul intre fetele cu 15 saptamini shi cele de la inceput. Diferenta parca nu e foarte mare, dar discutiile de pe forumul asta shi celalalt sunt foarte difrite. Aici se vorbeshte deja de burtici frumoase, de hainute colorate shi carucioare, fluturashii sunt insa cu gindul inca la punctuletul vazut la primul eco, asha ca si mine de altfel.

Dar eu nu ma duc nici de linga voi. Vreau sa ramin shi aici pentru ca voua v-am impartashit prima data vestea celor doua liniute shi voi a-ti fost alaturi de mine in primele momente cind nu stiam de pe ce planeta am cazut cu bb.

Mai sunteti suparici pe mine. Va

Dino 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neata burici si de la mine.
Eu abia am facut ochi si ma intind.
Ce planuri marete aveti azi ?
Shines spunene cum te simti
la toate burticile.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut burticute!

Chiar daca nu scriu prea des, va urmaresc mereu.. Va scriu acum pentru ca s-a ivit o problemuta si incerc sa caut lamuriri, fara prea mult succes pana acum..
Am fost ieri la Dr la control si la eco a observat ca am lichid amniotic f putin, adica embrionul are 22,8mm si sacul gestational are 22,9mm, adica un amarat de mm in care se poate misca. Bb e bine, miscari normale, activitate cardiaca normala, dezvoltat in limite normale.. Am tot cautat informatii pe net si pe forum, tot ce am gasit despre lichid putin e legat de ultimul trimestru de sarcina, eu fiind in 9 sapt.. Prin urmare, stie cineva ceva? S-a confruntat cineva cu aceasta problema? Medicul a spus ca poate sunt eu deshidratata si mi-a spus sa beau 2,5l de apa pe zi.. as bea si 5 numai sa stiu ca o sa fie bine.. Azi noapte am avut un cosmar pe tema asta...of Am control sambata sa vedem ce s-a schimbat, dar pana atunci stau cu inima stransa...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Laura si eu stiu ca trebuie sa bei multa apa daca ai probleme cu lichidul, altceva din pacate nu stiu

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput