Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
LunaNoua spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Wudy Gata, bebelu86, cred ca l-am activat sau macar sper bineinteles ca voi pune si eu poze ca daca este sa ne cunoastem, pai nu pot iesi din schema Merci LunaNoua pentru incurajari, drept sa-ti spun m-am cam speriat cand am vazut cate "rosii" am pe buletinul de analize dar am inteles toate tin de aceasta anemie...macar sa ma focusez pe un singur lucru. Da, o sa-mi fac o programare la medicul meu, dar sa vedem cand ca tipa este foarte ocupata si o sa dureze ceva. Pana atunci incerc si eu sa mananc mai multe alimente bogate in fier |
Alimentele bogate in fier sunt legumele de culoare rosie. Sfecla rosie, de exemplu ... este o sursa foooooarte buna de fier. Poti da un search pe internet cu alimente bogate in fier, acid folic, potasiu, magneziu, calciu. Eu de astea stiu ca sunt importante de consumat .. dar poate mai sunt si altele.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
shubulina spune:
Buna fetele.
Am incercat sa dau se Shines pe mess,nu e...
Irinuka,parca tu m-am intrebat daca am terminat constructiile.Nu,am terminat limbi straine.Dar avem o firma de constructii,desi nici unul nu am terminat in domeniu.Eu mai si traduc cand mai pica ceva.
de_ea spune:
buna fetele!
Sper k nu m-ati uita dar am probleme cu netul acasa,acum am ajuns la mama si am reusit sa citesc tot din urma.vineri am programare la ecograf si abia astept sa il vad e bebe mic.
SHINE sper k esti bine.

7+
bebelusi spune:
Blue night chiar m-am gandit la tine zilele astea, nu stiu de ce
, stai linistita cu med de fam, nu te stresa, oricum nu o sa mergi la ea mai deloc, asa ca putin conteaza. Aaa, si vroiam sa iti zic ca ai o meserie grea....nu as fi in stare sa fac ce faci tu
De ea ai Pm cu parola
Si eu sper sa fie bine Shine
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Offf mi-ati adus aminte k tre sa ma apuc si eu de tratament pt ureaplasma

si nu gasesc antibioticul prescris de doctorita.

12+
Wudy spune:
Merci mult LunaNoua.
Sper sa-mi fac cat mai repede programare la medic..pana atunci mi-ai dat o idee super buna cu sfecla rosie, ca-mi si place 
Alimentele bogate in fier sunt legumele de culoare rosie. Sfecla rosie, de exemplu ... este o sursa foooooarte buna de fier. Poti da un search pe internet cu alimente bogate in fier, acid folic, potasiu, magneziu, calciu. Eu de astea stiu ca sunt importante de consumat .. dar poate mai sunt si altele.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
[/quote]
zumzu spune:
Kiabi au site online?ca nu am reusit sa gasesc
legat de antibiotice mie mi s-a intamplat cand luam(pt infectie urinara) sa le uit acasa de vreo 2 ori si m-am dus la farmacie si am cerut fix o pastila ca o uitasem si mi-au dat. Porbabil depinde peste cine dai...
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Kiabi au site online?ca nu am reusit sa gasesc legat de antibiotice mie mi s-a intamplat cand luam(pt infectie urinara) sa le uit acasa de vreo 2 ori si m-am dus la farmacie si am cerut fix o pastila ca o uitasem si mi-au dat. Porbabil depinde peste cine dai... |
eu nu am gasit site la kiabi, dar stiu 3 magazine: in militari, berceni si titan

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
7+Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png