care e cel mai mic/pliabil carut pentru bb mic?

care e cel mai mic/pliabil carut pentru bb mic? | Autor: magghyc

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am o prietena care are nevoie de un carut potrivit pentru un bebe de 1 luna, dar care carut sa incapa intr-un portbagaj de Tico.
Adica un carutz sport, care sa se intinda cat mai drept si care sa fie mic, pliabil si eventual usor.
Daca stiti astfel de modele de carucioare si unde se gasesc, va rog mult sa ma ajutati.
As vrea sa ii fac o surpriza si sa il cumpar. Ma rog, daca gasesc carutul potrivit si daca nu costa o gramada uriasa de bani.
Eu m-am gandit la Brevi Grillo. Stiti alte modele potrivite?

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

in general cele tip umbrela sunt de peste 6 luni, dar acestea sunt cele mai bune pt masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Sdcristian,
stii cumva vreun model de carut sport care sa aiba pozitie orizontala (in pozitie de somn, adica? Prietena mea are mare nevoie, copilul ei cel mare are niste cursuri de creatie si nu se descurca sa il insoteasca cu bebe mic in brate (sta cam 5 ore/zi). Ma gandesc ca poate identificam un carut sport care sa se preteze totusi si la varsta asta mica.

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ce stiu eu nu se inclina total, raman cam la 30 de grade

noi de la 6 luni avem unul primii pasi, umbrela, a fost cam 200 de lei, foarte usor, eu il tin la scaunele din spate, ca si eu am masina mica.

la tico in portbagaj chiar nu cred sa incapa vreunul. doar asa proptit intre scaunul din fata si cel din spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Eu folosesc un carut Geoby.

http://anunturi.price.ro/anunt_carucior_sport_geoby_22199.htm

Asa arata.

Nu se inclina, dar cand bebe era mai mic il impingeam pe 2 roti. Astfel bebe statea comod. Cand este pliat este foarte mic. Mie imi incape chiar si sub scaunul din fata la Matiz. Este foarte usor si trainic. Pe al meu il folosesc de 1 an si este inca in perfecta stare.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Noi am folosit un hauck sport...asta:
http://www.unibebe.ro/923-carucior-buggy-speed-hauck---sun-stars-red.html

al carui spatar se lasa pe spate de tot.

Dar nu stiu daca incape in portbagaj la Tico. Poate in spate cumva pe diagonala asa...zic si eu...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

kj74, Quinny Zapp-ul e intr-adevar foarte mic pliat, dar NU e pentru un bebe mic decat daca se da jos textilul de pe el si se utilizeaza cu scoica Cabrio de la Maxi-Cosi. Daca autoarea topicului are aceasta scoica sau ii convine s-o cumpere, si-i convine sa tina copilul in scoica (cam caldut pe timp de vara...) atunci da, e o solutie. Daca nu, atunci exclus a se folosi inainte sa stea bebe mic bine un fundic, ca spatarul nu se lasa deloc pe spate.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Dragi fete,
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Problema noastra s-a rezolvat, raspunsul s-a aflat.
O prietena, care a citit acest topic (si careia vreau sa ii multumesc din nou)mi-a oferit imprumut un Maclaren sport care e de la zero luni folosibil,si care incape perfect in portbagajul lui Tico - adica fara sa fie fortat carutul in vreun fel, dar nici nu mai merge pus altceva langa el, pur si simplu ocupa frumos tot locul...
Prietena mea e super fericita, carutul e de altfel unul foarte bun (manevrabil si destul de usor) si esential, incape in portbagaj (ea avand doi copii de pus in Tico, ii era greu sa il puna intre scaune).
Mi se pare ok si ce modele ati propus voi, eu le-am retinut pe viitor, in caz ca o sa fac un bebe .
Va multumesc mult pentru ajutor!

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Aici sunt descrise mai multe modele:

http://carucioare.ablog.ro/categorie/0/

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput