Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***
Raspunsuri - Pagina 9

novus spune:
novus spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui gigelica20 Novuuuuus...ajutooooor!!! Am intrat in panica    Noi, adica familia Pirlog, ne-am facut asigurari la tine???? Nu gasesc nimic pe mail    _ Gigelica ,mami de  Victor-Andrei - Pitonul   30 martie 2009  | 
Daaaaaaaaa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Kea spune:
Kea spune:
 Anca, sa nu te superi, eu te trag de maneca, o fac cu prietenie, sa nu interpretezi gresit. Mie nu mi se pare ok sa lasi copiii singuri noaptea, dar poate sunt si situatii cand n-ai incotro. Dar mi se pare inadmisibil sa lasi copiii in casa noaptea cu un necunoscut. Poate sunt eu mai paranoica, dar ai o fetita si paza buna trece primejdia rea. si zau ca nu vreau sa te necajesc, dar trebuia sa o spun.
 si zau ca nu vreau sa te necajesc, dar trebuia sa o spun.

novus spune:
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Cum am uitat eu sa-mi felicit nora!  Oricum, din punctul meu de vedere, la intilneala de la Cluj, Sophiphi era bipeda in toata regula, da' o fi Ilinca modesta. Felicitari Sophiphi!  Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + | 
Mi-ai luat vorbele din gura
 !! Acu' ma gandeam ca doar Sophihi mergea singura inca de la Cluj, cum de Ilinca zice doar acum
!! Acu' ma gandeam ca doar Sophihi mergea singura inca de la Cluj, cum de Ilinca zice doar acum  ?
?www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui novus 
 Daaaaaaaaa !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) | 
Adica avem asigurari de calatorie??? Nu din aia de storno, ci de calatorie?! Poti sa imi dai mail, te imploooooor...

_
Gigelica ,mami de
 Victor-Andrei - Pitonul
 Victor-Andrei - Pitonul
 30 martie 2009
30 martie 2009  

inapreda spune:
inapreda spune:
 Monnvas  inginerul meu preferat sa treaca repede buba.
 inginerul meu preferat sa treaca repede buba.
Si ca veni vorba de Monnvas, vreau sa mai fac niste nominalizari pentru "cea mai sexy mamica de ghiocel": Monnvas, biensur, Olga, Aris, Saby, Gaza, Bianca.
Gina lu' Ian 
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata.  - Tom Stoppard
Ian are 1 an! 
Ian 1 an + 

novus spune:
novus spune:
 InaPreda , tare-mi place  SI cum gandesti tufato 

!! Abia astept sa stam la o sueta adevarata nu pe fuga
!! Abia astept sa stam la o sueta adevarata nu pe fuga 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra   (03.03.09) 

novus spune:
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Monnvas  inginerul meu preferat sa treaca repede buba. Si ca veni vorba de Monnvas, vreau sa mai fac niste nominalizari pentru "cea mai sexy mamica de ghiocel": Monnvas, biensur, Olga, Aris, Saby, Gaza, Bianca. Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + | 
Pune-te si pe tine pe lista !
Aaa si vezi ca m-ai uitat pe mine

novus spune:
novus spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui gigelica20 
 Adica avem asigurari de calatorie??? Nu din aia de storno, ci de calatorie?! Poti sa imi dai mail, te imploooooor...  _ Gigelica ,mami de  Victor-Andrei - Pitonul   30 martie 2009  | 
Aveti di tate tufato !! Si asigurare medicala pt calatorii in strainatate si storno

inapreda spune:
inapreda spune:
 Kea, bine ai revenit, sper ca v-a priit vacanta. Da' amanunte...detaliate  nu ne dai, pliiiiiiz? Si nu pui, te rog, si un link cu poze, pe mailul comun, de exemplu?
 nu ne dai, pliiiiiiz? Si nu pui, te rog, si un link cu poze, pe mailul comun, de exemplu? 
| citat din mesajul lui Kea Anca, sa nu te superi, eu te trag de maneca, o fac cu prietenie, sa nu interpretezi gresit. Mie nu mi se pare ok sa lasi copiii singuri noaptea, dar poate sunt si situatii cand n-ai incotro. Dar mi se pare inadmisibil sa lasi copiii in casa noaptea cu un necunoscut. Poate sunt eu mai paranoica, dar ai o fetita si paza buna trece primejdia rea.  si zau ca nu vreau sa te necajesc, dar trebuia sa o spun. Keutu cheliutu | 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
 Chiar aseara vroiam sa intreb de Karina...gand la gand cu bucurie vestea de la Kea... Felicitari KARINA
Felicitari KARINA
Si normal pupilici pentru domnishoara plimbareatza Sophiphi si pentru domnu' Injiner de incurajare...
_
Gigelica ,mami de  Victor-Andrei - Pitonul
 Victor-Andrei - Pitonul
 30 martie 2009
30 martie 2009