Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Da' Uali unde a disparut?
Si-a facut intrarea in forta si a dat bir cu fugitii?

Si Bianca?
Stie cineva cind se intoarce? Ca mi-e cam dor de Vladimir Si de mamica lui, of course.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Novuuuuus...ajutooooor!!! Am intrat in panica
Noi, adica familia Pirlog, ne-am facut asigurari la tine???? Nu gasesc nimic pe mail

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Daaaaaaaaa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Adica avem asigurari de calatorie??? Nu din aia de storno, ci de calatorie?! Poti sa imi dai mail, te imploooooor...

_

30 martie 2009

Aveti di tate tufato !! Si asigurare medicala pt calatorii in strainatate si storno

Ufffff, batranetea asta!

Si pentru ca nimeni nu ma propune si pe mine in alte topuri...... io ma propun singura (sic)...
Deci, pentru cea mai "pufiloasa" mamica de ghiocel, cea mai senila si un pic bataioasa dar si batausa......ce de nominalizari...cooooool....

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Pai atunci, fac o sectiune noua ca sa ne....potrivim si noi: "cea mai sexy mamica 30+": Novus, Inapreda, Anca, Chatonel, Ilinca.

E bine, asa?

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Monnvas inginerul meu preferat sa treaca repede buba.

Si ca veni vorba de Monnvas, vreau sa mai fac niste nominalizari pentru "cea mai sexy mamica de ghiocel": Monnvas, biensur, Olga, Aris, Saby, Gaza, Bianca.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Pune-te si pe tine pe lista !

Aaa si vezi ca m-ai uitat pe mine

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am vazut ca vorbiti despre al doilea copil in viata voastra si nu e prima data cand se discuta asta pe formul nostru... am vrut sa intervin dar am zis ca nu ma credeti loco dar ... mai vreau un fratior / surioara pentru Stefan... am vb.cu sotul , e am speriat dar si ramane de discutat pt.ca o sa-mi fie super-greu mai ales ca nu am nici un ajutor si atunci trebuie sa aduc pe cineva in casa de 2 ori pe sapt.sa-mi faca macar mancare... nu stiu... nu as vrea ca Stefan sa fie singur la parinti, e adevart ca noi suntem cam tomnatici dar asa a aparut el in viata noatra, mai tarziu... poate asa se mai ia si el cu joaca si uita de dorul e mai usor de suportat in 3.
Sunt loco, a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Pai atunci, fac o sectiune noua ca sa ne....potrivim si noi: "cea mai sexy mamica 30+": Novus, Inapreda, Anca, Chatonel, Ilinca.

E bine, asa?

Citat:

Citat:

Monnvas inginerul meu preferat sa treaca repede buba.

Si ca veni vorba de Monnvas, vreau sa mai fac niste nominalizari pentru "cea mai sexy mamica de ghiocel": Monnvas, biensur, Olga, Aris, Saby, Gaza, Bianca.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Pune-te si pe tine pe lista !

Aaa si vezi ca m-ai uitat pe mine

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

No asa da !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Am vazut ca vorbiti despre al doilea copil in viata voastra si nu e prima data cand se discuta asta pe formul nostru... am vrut sa intervin dar am zis ca nu ma credeti loco dar ... mai vreau un fratior / surioara pentru Stefan... am vb.cu sotul , e am speriat dar si ramane de discutat pt.ca o sa-mi fie super-greu mai ales ca nu am nici un ajutor si atunci trebuie sa aduc pe cineva in casa de 2 ori pe sapt.sa-mi faca macar mancare... nu stiu... nu as vrea ca Stefan sa fie singur la parinti, e adevart ca noi suntem cam tomnatici dar asa a aparut el in viata noatra, mai tarziu... poate asa se mai ia si el cu joaca si uita de dorul e mai usor de suportat in 3.
Sunt loco, a?

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ba foarte buna initiativa! Eu am mai spus si repet: unde creste unul creste si al 2-lea...desi uneori se impart chestiile ca poate nu e chiar la dublu...eu prefer de 1000 ori asta decat singuratatea...am gustat-o si e naspa...
Poate eu sunt loco...ca as vrea s ainfiez un copil...caci sa fac io unul nu cred ca am sanse fara FIV...
Ei ce zici? Cine e mai loco???

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine intreba cum a facut papricasul de pui la bebe.
Va spun eu, cu precizarea ca l-am facut Montignac si pentru toata familia.

O ceapa si un ardei rosu (pentru ne-Montignace se poate pune si un morcov sai/sau un mar) le-am dat prin robutul de bucatarie. Apoi, le-am dunsuit in putina apa rece; am adaugat bucatile de pui nici prea mari, nici prea mici (pui = pulpe de pui dezosate si despielitate ca pieptu' nu-mi place numa' snitel; am mai lasat 5 minute; apoi, am adaugat o bucatica de unt si am amestecat continuu citeva minute; am adaugat putina boia, sare, inca putina apa si o foaie de dafin; am lasat sa fiarba sub capac la foc mic; cin carnea a fost fiarta am macinat in antica masina de cafea niste linte (asa am tot timpul faina de linte proaspata -o folosesc si la snitel, de exemplu, dar macinata mare- si pot regla si macinatura cit de fin vreau!) pe care am amestecato cu muuuuuuuuuuuuulta smintina; turnat peste mincare; la final am adaugat patrunjel si marar proaspete Lui Ian i-am facut mamaliguta.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Am mincat niste litere da' le las asa; in schimb, "amestecato" ma omoata, deci AMESTECAT-O!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:

Am mincat niste litere da' le las asa; in schimb, "amestecato" ma omoata, deci AMESTECAT-O!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Lasa draga, zici ca ai vrut sa scrii ceva in italiana

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Va mai spun si ce papa i-am pregatit azi lui Ian si i-a placut tare mult: piure de dovlecel cu pui la cuptor. Din nou, pentru toata familia si din nou Montignac

Piure de dovlecel: se fierbe dovleceleul in apa cu sare pina se innmoaie (fara simburi). Se zdrobeste (ca si cartofii pentru piure), se adauga smintina, putin unt, un catel/2 de usturoi, marar si cascaval/mozarella ras.

Pui la cuptor: peste pulpe si aripioare de pui se toarna urmatorul "maglavais": iaurt + condimente de baza + diverse buruieni uscate (patrunjel, busuioc, rozmarin) Se amesteca (Cu mina ) sa intre putin sosul in carne. Intr-o tava mare am pus hirtie de copt, am asezat bucatile de carne si am dat la cuptor

PS. Cine vrea, poate da si dovlecelul la cuptor pentru 5 minute, da' io...n-am vrut

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput