Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***
Raspunsuri - Pagina 11
Kea spune:
Manu
Sa va povestesc ceva, ca pe mine tare m-a marcat. In Craiova, in cel mai mare magazin din centru, Teora are un stand. Dam sa intram si vanzatoarea ne spune ca nu avem voie cu caruciorul
. Nu eram decat noi acolo si desi locul nu-i mare, era destul cat sa nu incurcam potentiali clienti. O intreb cum adica n-am voie cu caruciorul, si cu copilul ce fac? Il lasati afara, fu raspunsul. Dar dvs v-ati lasa copilul la usa magazinului? Da, ce are, doar dvs sunteti clienta, cu copilul
De atunci ma tot intreb cum naiba cineva care e toata ziua cu carti in mana, poate fi asa limitat.
inapreda spune:
O nominalizez pe Gige la sectiunea "prietenul la nevoie se cunoaste" 

| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Lasa draga, zici ca ai vrut sa scrii ceva in italiana _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Va mai spun si ce papa i-am pregatit azi lui Ian si i-a placut tare mult: piure de dovlecel cu pui la cuptor. Din nou, pentru toata familia si din nou Montignac Piure de dovlecel: se fierbe dovleceleul in apa cu sare pina se innmoaie (fara simburi). Se zdrobeste (ca si cartofii pentru piure), se adauga smintina, putin unt, un catel/2 de usturoi, marar si cascaval/mozarella ras. Pui la cuptor: peste pulpe si aripioare de pui se toarna urmatorul "maglavais": iaurt + condimente de baza + diverse buruieni uscate (patrunjel, busuioc, rozmarin) Se amesteca (Cu mina ![]() PS. Cine vrea, poate da si dovlecelul la cuptor pentru 5 minute, da' io...n-am vrut Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Tu vrei sa ling monitorul???!!!

Ma duc sa mananc ceva ca lesin de foame...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui inapreda O nominalizez pe Gige la sectiunea "prietenul la nevoie se cunoaste" ![]() ![]()
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Cand vii in Bucuresti...dau de baut...sau iti trimit prin curier ceva de la Focsani?!

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Kea Manu ![]() Sa va povestesc ceva, ca pe mine tare m-a marcat. In Craiova, in cel mai mare magazin din centru, Teora are un stand. Dam sa intram si vanzatoarea ne spune ca nu avem voie cu caruciorul . Nu eram decat noi acolo si desi locul nu-i mare, era destul cat sa nu incurcam potentiali clienti. O intreb cum adica n-am voie cu caruciorul, si cu copilul ce fac? Il lasati afara, fu raspunsul. Dar dvs v-ati lasa copilul la usa magazinului? Da, ce are, doar dvs sunteti clienta, cu copilul![]() De atunci ma tot intreb cum naiba cineva care e toata ziua cu carti in mana, poate fi asa limitat.Keutu cheliutu |
Kea, sper ca nu ai ramas cu un gust prea amar dupa asemenea experienta...Eu pot sa iti spun ca duduia, caci sigur era genul acesta, de "duduie"...nu e la librarie pentru ca e o persoana cultivata, citita sau macar pasionata pasiv de carti...sunt tot mai putine asemenea exemplare...din pacate, ca si ursii polari sau focile...ea era O VANZATOARE...putea fi foarte bine la raionul de cuie sau la tampoane ob...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
mihaelacg spune:
salutare
FELICITARI KARINA, multa sanatate tie si micutei si recuperare usoara.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
inapreda spune:
Eu intru peste tot cu caruciorul dupa ce, in prealabil, zimbind curtenitor, imi cer voie; nu am avut incidente neplacute, dar NU ma mira ce ne-ai relatat. La urma urmei, traim in Romania, unde nu-i bai daca lasam copilu' afara 

| citat din mesajul lui Kea Manu ![]() Sa va povestesc ceva, ca pe mine tare m-a marcat. In Craiova, in cel mai mare magazin din centru, Teora are un stand. Dam sa intram si vanzatoarea ne spune ca nu avem voie cu caruciorul . Nu eram decat noi acolo si desi locul nu-i mare, era destul cat sa nu incurcam potentiali clienti. O intreb cum adica n-am voie cu caruciorul, si cu copilul ce fac? Il lasati afara, fu raspunsul. Dar dvs v-ati lasa copilul la usa magazinului? Da, ce are, doar dvs sunteti clienta, cu copilul![]() De atunci ma tot intreb cum naiba cineva care e toata ziua cu carti in mana, poate fi asa limitat.Keutu cheliutu |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg salutare FELICITARI KARINA, multa sanatate tie si micutei si recuperare usoara. ![]() ![]() ![]() Botzul meu de aur din 10 Martie 2009 |
Aolica....ce frumusete de ghiocica
...m-am topit...si ce mama frumoasa...hmmm, sunt senila...cum de nu am mai vazut poze cu voi pana acum?!_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
mihaelacg spune:
inapreda, nu vrei tu sa ne dai meniul zilnic?
ca tare te mai pricepi. ia zi, la ce varietaturi de papa faci tu, cate kg raportezi pt impwcabilu`?
Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
gigelica20 spune:
Fetili...care mai sunteti pe aici, io ma duc sa pap ceva...si sa ma culc, maine o zi cumplita...apoi inca 2 si mai grele...si apoi....
iupiiiiii....

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009