Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Manu

Sa va povestesc ceva, ca pe mine tare m-a marcat. In Craiova, in cel mai mare magazin din centru, Teora are un stand. Dam sa intram si vanzatoarea ne spune ca nu avem voie cu caruciorul. Nu eram decat noi acolo si desi locul nu-i mare, era destul cat sa nu incurcam potentiali clienti. O intreb cum adica n-am voie cu caruciorul, si cu copilul ce fac? Il lasati afara, fu raspunsul. Dar dvs v-ati lasa copilul la usa magazinului? Da, ce are, doar dvs sunteti clienta, cu copilul De atunci ma tot intreb cum naiba cineva care e toata ziua cu carti in mana, poate fi asa limitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

O nominalizez pe Gige la sectiunea "prietenul la nevoie se cunoaste"

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am mincat niste litere da' le las asa; in schimb, "amestecato" ma omoata, deci AMESTECAT-O!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Lasa draga, zici ca ai vrut sa scrii ceva in italiana

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Va mai spun si ce papa i-am pregatit azi lui Ian si i-a placut tare mult: piure de dovlecel cu pui la cuptor. Din nou, pentru toata familia si din nou Montignac

Piure de dovlecel: se fierbe dovleceleul in apa cu sare pina se innmoaie (fara simburi). Se zdrobeste (ca si cartofii pentru piure), se adauga smintina, putin unt, un catel/2 de usturoi, marar si cascaval/mozarella ras.

Pui la cuptor: peste pulpe si aripioare de pui se toarna urmatorul "maglavais": iaurt + condimente de baza + diverse buruieni uscate (patrunjel, busuioc, rozmarin) Se amesteca (Cu mina ) sa intre putin sosul in carne. Intr-o tava mare am pus hirtie de copt, am asezat bucatile de carne si am dat la cuptor

PS. Cine vrea, poate da si dovlecelul la cuptor pentru 5 minute, da' io...n-am vrut

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Tu vrei sa ling monitorul???!!!

Ma duc sa mananc ceva ca lesin de foame...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

O nominalizez pe Gige la sectiunea "prietenul la nevoie se cunoaste"

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:

Am mincat niste litere da' le las asa; in schimb, "amestecato" ma omoata, deci AMESTECAT-O!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Lasa draga, zici ca ai vrut sa scrii ceva in italiana

_

30 martie 2009

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Cand vii in Bucuresti...dau de baut...sau iti trimit prin curier ceva de la Focsani?!...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Manu

Sa va povestesc ceva, ca pe mine tare m-a marcat. In Craiova, in cel mai mare magazin din centru, Teora are un stand. Dam sa intram si vanzatoarea ne spune ca nu avem voie cu caruciorul. Nu eram decat noi acolo si desi locul nu-i mare, era destul cat sa nu incurcam potentiali clienti. O intreb cum adica n-am voie cu caruciorul, si cu copilul ce fac? Il lasati afara, fu raspunsul. Dar dvs v-ati lasa copilul la usa magazinului? Da, ce are, doar dvs sunteti clienta, cu copilul De atunci ma tot intreb cum naiba cineva care e toata ziua cu carti in mana, poate fi asa limitat.

Keutu cheliutu

Kea, sper ca nu ai ramas cu un gust prea amar dupa asemenea experienta...Eu pot sa iti spun ca duduia, caci sigur era genul acesta, de "duduie"...nu e la librarie pentru ca e o persoana cultivata, citita sau macar pasionata pasiv de carti...sunt tot mai putine asemenea exemplare...din pacate, ca si ursii polari sau focile...ea era O VANZATOARE...putea fi foarte bine la raionul de cuie sau la tampoane ob...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare
FELICITARI KARINA, multa sanatate tie si micutei si recuperare usoara.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Eu intru peste tot cu caruciorul dupa ce, in prealabil, zimbind curtenitor, imi cer voie; nu am avut incidente neplacute, dar NU ma mira ce ne-ai relatat. La urma urmei, traim in Romania, unde nu-i bai daca lasam copilu' afara

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Manu

Keutu cheliutu

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

salutare
FELICITARI KARINA, multa sanatate tie si micutei si recuperare usoara.

Aolica....ce frumusete de ghiocica...m-am topit...si ce mama frumoasa...hmmm, sunt senila...cum de nu am mai vazut poze cu voi pana acum?!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

inapreda, nu vrei tu sa ne dai meniul zilnic? ca tare te mai pricepi. ia zi, la ce varietaturi de papa faci tu, cate kg raportezi pt impwcabilu`?

Mergi la inceput

Fetili...care mai sunteti pe aici, io ma duc sa pap ceva...si sa ma culc, maine o zi cumplita...apoi inca 2 si mai grele...si apoi....
iupiiiiii....

_

30 martie 2009

Mergi la inceput