Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Facem pe la pranz o piata eu cu prietena si bb3, credeti-ma, asa obo cum eram, mi s-a parut cea mai grea piata... Ajungem acasa dupa-masa si pac, stabilim programul de nopate, adica plecam la narghilea, pe valea regilor, la ora 8, noi doua, bb3 si tanarul [ala experimentat era la un bairam de tocilari, l-am suspectat de evitare, dar s-a dovedit mai apoi ca era real ]. La valea regilor, bb3 a fost in lumea lui... maiii, ce era pe el, se plimba de la masa la masa, privea pe fiecare cum scotea fumul pe nari, mai ranjea, mai pleca, nu a stat o clipa pana pe la 10 cand ne plecam spre dr taberii, am uitat sa zic ca bb3 a invatat sa deschida pachetul de tigari doar cu 1 deget, asa, smecher :))))
pe drum spre casa, sunam pe experimentat sa vedem dc s-a terminat bairamul, ca era pe la favorit, si il luam din drum. Initial, au vb la tel tanarul, apoi prietena, dar nu obtinusera nimic, experimentatul parea ca nu are chef sa mai iasa... si apoi mi se da mie telefonul, eu intreb direct: ce faci domne, esti fericit acolo la bairam... sau ar mai fi loc de si mai multa fericire? El zice ca sa vin sa-l iau dupa juma de ora, dar sa vb la tel mai intai. ma rog, mi s-a parut un pic dubios..., initial am crezut ca nu prea voia sa vina iarasi cu noi... Ajungem acasa, v+t pe calcu, eu mai faceam cafele, mai leganam pe bb3, vero de oftica mai intra in bucatarie cand era singura prietena cu combinatul si zicea clar si tare, ca sa auda bien ala: esti o grasaaa! Si urata!!!! prietena zicea: stiu vero stiu, sunt si grasa si urata! La care vero dand sa iasa pe usa, adauga: SI proasta!!! sheesh! Ce gazda buna si blajun are mama Adoarme bb3, sun pe dl exp, si zice la telefon: daaar, esti SIGURA ca vrei sa vii sa ma iesi? Eu ziceam: pai da... venim in 10 min sa te luam [lasand clar sa se itelega aca venim toti 3], el repeta: NU ai inteles, esti sigura ca TU vrei sa vii sa ma iei? Eu am inteles, si am zis, daa, vb cand ajung. Inchid tel, si le spun lipitilor sa ramana acasa cu v+t+bb3, ca merg singura sa-l iau pe experimenatat. Plec. Era cam 12 noaptea.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Cand ajung sa-l iau pe dl exp, nu stiam dc il mai recunosc bine, eu vb cu el nopatea dinainte, dar ii cam evitasem privirea, doar vorbisem diverse chestii tehnice, ca nu imi propusesem sa ma "combin" cu el. Acum insa, vine la masina, intra, si zice DIRECT ceva dragut: "stii ce mi-a placut f mult si de asta m-am hotarat sa plec de la bairam?" eee, am simtit ca urma sa vina vreun compliment pt mine, speram la "un glas duios" , la "o voce blonda", dar nehhh, zise: "cand m-ai intrebat doar ata, daca sunt fericit, mi-am dat seama ca de fapt nu eram si ca de fapt din TOT ce vorbisem noi, ATAT era esential sa retina, ca nu era fericit nici la bairam, nici in genreal, si ca vrea sa vina la mine". Eiii, a sunat frumos [m-am gandit ca chiar dc era de vrajeala, era selectata bine, nu era standard gen: ai o tigara?] Asa ca in mintea mea, ABIA in clipa aia, am basculat de la "nu ma combin cu asta" la "totusi merita sa-l cunosc un pic mai bine"... si fiin sstapana pe volanul meu, in loc de dreapta srpe casa, am accelerat spre inainte si spre iesirea spre domnesti... el a inteles instantm, si a zis: imi place ca nu mergem asa dew repede srpe casa, de fapt, nici nu ma intereseaza unde mergi, atata timp cat ne intoarcem cat mai tarziu... hi hi, el nici nu stia ca eu CHISAR nu stiam incotro merg:))) Si mergem ce mergem, inca necombinati, dar plutea in dicutie [precum golul la fotbal], pana ajungem complet in afara capitalei, am vazut la un moment dat indicator de "bine ati venit in comuna dragomiresti!". Si la un loc usor viran, am tras pe dreapta. Cica sa fumeze el o tigara. Dar dupa ce am oprit motorul, a vazut ca nuuu, nu avea tigari , era din nou ora 1 noaptea, revin.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Ne-am inteles cumva ca sa stam asa, fiecare pe scaunul lui, cu ochii inchisi, sa ascultam nopatea, si sa savuram notiunea de fugari de capitala :))) El a mai povestit diverse despre viata lui, imi placea ca venea din acea familie saraca, dar din care ies copii [4, el si 3 surori] ce razbat in viata facand si betoane si facultate, si raman sentimental legati de familia care i-a crescut cu greu [!!!! nu in puf!!!], si mai ales, mi-a placut MUUUULT cand a zis ca desi unii o gasesc pe sor-sa cea mica cea mai frumoasa, pentru el TOATE cele 3 surori sunt si frumoase si iubitoare, si le iubeste la fel de mult. F aparte mi s-a parut! Apoi, a revenit cu intrebarea ce varsta am eu [ma tot intrebase noaptea dinainte, dar eu skipasem cu faze ca: iti zic, dar stai sa termin ideea in curs etc]. Si de data asta a zis: "uite, eu stiu ca tu esti mai mare si decat prietena ta si decat mine, eu initial aseara credeam ca ai vreo 28, dar dupa ce am vb cu tine toata nopatea, cred ca ai vreo 30, si cred ca esti divortata si ca ai deja un copil mic, si VREAU sa-mi zici doar ca sa vad ca poti sa fi curajoasa, caci altfel, pt mine nu conteaza varsta, chiar dc ai 50 si 5 copii, i-as creste ca pe ai mei, daca eu as simti ca TU esti sufletul meu pereche.. si ce ma oftic, ca simt ca imi place din ce in ce mai mult de tine, dar tu vrei sa ramai departe..." Eee, cum naiba sa nu te cucereasca un pic cuvintele lui [mai ales ca ma zgariam pe creier de ce nu a gandit si daddy asa :(((], prin urmare i-am zis: am 2 vesti bune pt tine: nu am 50 de ani, am doar 39, si nu am 5 copii, am doar 3! Si el zise: Ai 3 copiiiii? dar cat de bine arati!!!

Na, plusat, punctat! Era cam 2 nopatea, revin

Poze cu noi

Mergi la inceput

Ne-am tot sarutat mult in noapte, desi prietena a tot sunat ca plange bb3, s-a trezit si sta in fund, ce sa faca, eu i-am zis ca bai, sunteti 2 tineri si 2 copii mai mari, leganati, faceti si voi ceva, eu nu pot veni chiar acum, ci peste putin timp... Doar ne-am pupat, desi evident ca dl exp spera la mai mult, dar i-am soptit ceva peste care nu a putut trece: "stii, daca e sa fie ceva deosebit, atunci va fi repetabil" si el.. nu a avut ce face decat sa fie de acord . Am ajuns intr-un tarziu acasa, unde cei 3 copii dormeau, iar prietena si combinatul se odohneau la bucatarie, dupa meseria de babysiter. Cum statuse treaba: bb3 s-a ridicat in fund si cu ochii inchisi plangea. El rar face asa, dar fiin dlanga mine, cu il iau la "peptul" meu, cum se linisteste si adoarme. Acum... prietena a vazut ca asta mic tot urla, dar cand l-a sesizat pe combinat [mai brunet, ca sa zic asa :)))] s-a luminat, as aca prietena zise: uite, i-al pe asta si calmeaza-l, ca la tine tace. Ala s-a trezit cu plodul in brate, va dati seama, avea 21 de ani, prima oara intr-o casa straina, pus la munca brusc si dintr-o data :))) Si prietena striga la v+t: cautati suzeta. Eii, vero nu s-a clinit de la calcu, iar tudor s-a miscat usor, rotindu-si manseta lunga, ridicand 2 foi si zise: nu e suzeta. Si se intoarce la calcu. prietena: tudorrrrrr, cauta suzeta!!! Se intioarce tudor, daaar, catre bucatarie: mi-e sete. Ok, bea apa, si cica incepe iar cautarea, dar vero striga: tudor, da-mi codul de la miss bimbo! Tudor supus merge sa scrie codul, la care prietena: vero, lasa-l sa caute suzeta,. dar vero: lasa domne, daca plangem, inseamna ca e viu, ce atata problema! Adoarme bb3 la combinat in brate, si apoi, precum politia in filmele ameircane, apar si eu la sfarsitm, cand topt cazul era deja rezolvat.

Ne-am mai plimbat prin nopate, apoi am dormit un pic, si am plecat duminica la Carcacal, frumos, relaxare, revenim la 12 nopatea, dupa ploaie torentiala de am mers cu 40 la ora in fundul unuia, ca altfel nu vedeam linia de pe mijlocul strazii... Si iarasi plimabvri de nopate. Am ajuns totusi luni la serv, cum va scriam, cu creierul incetzosat, si mintea adormita... Acum prietena nu vrea sa se mai vada cu combinatul, ca de fapt ea are prieten in berceni, dar eu si dl exp ne=am adaugat pe mess si ne-am apucat sa vb... mi-a zios ca ii place sa gateasca si abia asteapta sa vina sa imi faca ....orez cu legume [speram o friptana, dar m-o fi vazut cam grasuta ]. Am si ras in sinea mea, cum ar fi ca cei 2 tinerei sa se fi combinat ca de fapt eu si dl exp sa inchegam o relatie mai serioasa, desi noi fusesem initial schedulati ca simple umpluturi???

va pup, si da, stiu ca ff groaznic ce s-a intamplat cu acea mamica tanara, TOCMAI de aceea v-am pove, cum a zis si pisik, sa apreciem viata asa cum este ea, si mai ales la momentul prezent.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Anaan

Ramona , te inteleg perfect! Si noi am trecut prin ceva asemanator timp de 6 luni, cand am fost despartiti.

Novus, ma intreaba lumea pe aici cum se simte micutza Alexandra. Sper sa le pot da vesti bune

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

ANAAN, nu stiu ce as putea spune, m-am socat! Dumnezeu sa aiba grija si de cei dusi, si de cei ramasi!

RAMONA, imi imaginez cum trebuie sa-ti fie de greu...Lasa ca trece criza, creste si Stefan, si gasiti voi solutii cu ratele la apartament, si o luati si voi la picior, ca sa nu va mai despartiti de tati!

MIHAELACG, ochisorii Mariucai, sa treaca puroaiele de tot!

AYLA, cum mai rezistati? printesa!

PETREAN, s-au miscorat ganglionii lui Andrei? Ati aflat ce se intampla? Ce de probleme aveti si voi!

NOVUS, ce se mai intampla cu inimioara bolnavioara pe care o veghezi tu?

ANCA, esti mortala!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

De mancat, Luca cred ca manca 150ml de papa...intr-o zi! A avut si el o perioada de cateva luni (vreo 3) in care scuipa mancarea. Intai for fun, apoi daca nu-i mai trebuia, apoi daca nu-i placea. Acum a avansat, si nu-i pot strecura nimic in gura ne mirosit (filtrul no1), ne pipait (scormoneste un pic cu degetelul in bucatica oferita), ne gustat (scoate varful limbii printre buze, atinge cu el mancarea, retrage limba, sigileaza gurita si degusta linistit). Abia dupa ce ia cateva guri si ii mai scade vigilenta, indraznesc sa-i mai ascund cate o faramita de leguma (nu stiu de ce ma mai obosesc!). In cazul asta scuipa. Si o luam de la inceput cu mirosit, pipait, gustat, sa se convinga ca am revenit pe calea cea buna . Si tot disociat mancam si noi, ca Maia: branzica goala, carnea goala, painea goala, fructele goale, iaurtul simplu (vanilat), etc. A apus vremea ciorbitelor, sufleuri sau piureuri n-a acceptat niciodata, morcov mananca doar crud, samd. Are totusi 10kg juma', pentru ca ar bea lapte (praf) non-stop, plange daca nu-i dau si la pranz. Bea cam 600-700ml/zi.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Anca, esti bestiala , ai curaj sa iesi cu un necunoscut la ore tarzii din noapte, mai ales pe drum de tara... eu sunt mai precauta, mereu am fost o timida cu baietii, nici prieteni nu am avut prea multi... daca va spun ca am vb.cu tip si a durat 8 luni pana ne-am sarutat ... nici vorba sa mergem mai departe desi am mai lungito un an jumate ... acum are 41 de ani, neinsurat si boceste dupa mine .Bine, Doamne ca nu m-am maritat cu el desi il iubeam ca o dementa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Nu stiu ce are stefan dar azi trage 2 somnuri sanatoase... primul de o ora jumate iar asta are deja o ora jumate... diseara dansam samba pana pe la 23:30

Fetelor, un help, va rog ... spuneti-mi si mie un anti-virus spart (un link, ceva..) , am avut avast dar a expirat azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anca, da' stiu ca ai ceva doza de nebunie-n tine
Trebuie sa continui foiletonul, eu cem putin stau cu sufletul la gura dupa continuare

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput