Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Floric, ce ai mai facut cu postul din Galati ? Te-ai mai inscris?
In legatura cu mersul copilului, eu i-am pus de la inceput un fular sub-brat si mi-a mers singur de la 10 luni, am si uitat cum era cand nu mergea... cand ii puneam ham nu voia sa mearga... incearca si varianta mea.

fETELOR, Stefan de dimi nu a vrut sa manance cu linguritza, asa ca i-am pus pe biscuite mancarea ce o aveam in castron (cereale din alea de ovaz, porumb, banane etc.) si a halit mai bine de jumate din mancare. Incercati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Cu creierul incetzosat si mintea adormita, totusi va scriu...

Vineri seara, racolam pe simply si pe domnul Luca, om serios domne, nu asa cum credeti voi, si ajungem in parc. De departe filez vitamina, dupa niste ochi mari, balansandu-se cu viteza de 16 puncte penalizare. Buun, ne alipim de grup, unii veseli [arisica], altii eleganti [ela], unii prea imbracati [ingineru' by monvas], altii mai pansivi [gheisa nostra], si desigur, unii mai centrali, erau prezenti peste tot, si implicati, si profesionisti, si zambareti cu gura pana la urechi, adica fam pisik. S-au invartit copiii pe la jocuri, ff frumos, desi oliska a sugerat fb sa alternam locul de intalnire si cu ceva mai adunat, cu un grad de imprastiere mai mic, astfel incat sa putem si noi, copiii cei mari, sa stam mai alipiti. Simply cam scumpa la vedere, la un moment dat o cautau toti, si ziceau ca poate a plecat, doar eu i-am linistit, zicand ca: desi NICI eu nu o vad, sigur nu a plecat, pentru ca totuuusi, e cu masina mea :D. Apare si dan fuga fuga de la serv, trebuia sa se mai vada cu mine, of course, . Mister pisik a surprins cateva poze minunate, de ex bb3 cu ditamai mingea de basket, sau bb3 mancand ff corect [fara picaturi pe alaturi!!!] o piersica intreaga, credeti-ma, NU eu l-am invatat, eu mereu ma zeia o pauzasc la piersici, dar uite cum mai trebuie sa invete si gaina de la ou :)!!! Si lumea incet incet pleca acasa, numa noi am ramaas sa stingem lumina in parc, ca doar eram ... predestinate. La ce?

Mergi la inceput

Hmmm, cand sa plecam, strig eu dupa pui, si tudor zice: mamaaaaa, dar pe copilul asta nu-l ducem la mama lui???? What????? Exista un copil fara de mama???? Dar cum asa? Eeee, pai vezi, simteam eu cum se naste iar un episod de telenovela... Ultimii parinti de mai eram tot faceam scenarii politienesti, mai ma si incurca tudor cand zicea: mama lui mi-a dat o cutie cu mancare, cand a plecat, si mi-a zis ca sa-i dau sa manance din ea cand o fi foame la copil.....Pai nu suna asta a o ultima grija de mama in ultimul moment dinaintea abandonarii? Nu semana cu biletelul si un ultim biberon pus in cosuletul de rachita in care pluteste catre viitor, un mic bebelus, o noua viata???? Hmmm, unii sa suneam la politie, altii ca sa il lasma acolo, dc totusi vine mama-sa si nu-l gaseste, unul din tati s-a oferit sa imi dea nr lui de telefon in cazul in care am nevoie de el dc ajung cu copilul pe undeva [oare nu m-am prins si am ratat o vrajeala???], ma rog, eu ziceam ca desi faptele te imping catre ideea de abandon, totusi, totusi, totusi, poate apare ma-sa... faza e ca dc era sa fie luat copilul de cineva, eu eram aceea [fiind cu o viata mai lejera, mai relaxata, nu? ], si asta pt ca acel copil statsue TOT timpul cu tudor, ba chiar tudor era mandru cat de buna babysitetr fusese :). Asa ca tot eu am zis ca na, o sa il luam si pe negrutul asta, acum pe langa 3 copii, o manca si el, si tocmai vb la telefon cu nasica lui bb3, ca trebuia sa vina la mine acasa, iar eu eram prin parc. Pand au auzit la telefon problema mea, de ce inca eram in parc, suna mama nasicei si zice: "fata, ia vezi, daca nu e prea negru copilul, il iau eu!" Ma rog, in final apare mama-sa, fusese la pingpong, eu nu o recunoscusem din spate, si era un pic mirata de tot tambalaul in care-l gasise pe fi-su. I-am zis sa nu il mai lase asa, ca poate i-l fura careva pt taiat organe.. Apropae a fugit acea mama, cand unul din tati o intreba cum o cheama totusi... cred ca abia atunci a realizat ca putea fi reclamata pt parite iresponsabil... Plecam acasa, oarecum dezamgita ca a trebuit sa las puradelul, mai ales ca eu TOATA viata ma tot framantam [mai interogam si pe alte fete, deloc "framantate"], de cand eram prin clasa a 7a, ca ce fac dc gasesc un copil in padure, il duc la politie ca sa ajunga la casa de copii SAU il iau instant acasa, ca si nascut de mine... Ii las pe scumpii simply si luca acasa, daaar noaptea nu se incheie aici. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

A mi-am adus aminte... Dodo unde esti??? Intra sa te votam ca eu nu stiu pe unde sa caut sa votez si azi .

sunt pe aici...dar ai votat..gata(se voteaza o data/concurs)....
Multumesc fetelor ce ne-au votat si anticipat celor ce o vor face

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANCA, esti mortala cu povestile tale, numai tu o patesti. Stiu despre ce copil vorbesti. Copilul a dat in Ana de vreo doua ori si ma-sa nu avea nici o recatie, statea pa banca linistita. Am mai vazut-o si ieri si azi, ca am fost in parculetul ala cu Ana si la fel, il lasa de izbeliste, o intreba pe o bunica daca mai sta vreo juma de ora, ca ea ar pleca si sa se uite si la copilul ei. Oricum, am vazut ca lumea se cam ferea de ea, cred ca e cam nebuna.
Si tot vineri seara, ea manca cu fi-su orez (mai mult manca ea, ca lu ala mic nu ii prea dadea) si s-a bagat si Ana in seama si i-a dat si ei cu mana cu care manca ea direct din castron. Imi venea sa urlu la ea, dar noroc ca nu a mancat decat un pic si nu a patit nimc.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Hello, fete! Va citesc, dar pur si simplu nu reusesc sa scriu nimic!
Am vazut o gramada de poze cu cei mai frumosi copilasi! Sunt din ce in ce mai dulci! Sophiphi, Vitamina, Maria ( sa fie bine), Eva, Ana, Pitonul, v-am admirat pe toti, iertare daca am uitat pe cineva...a, si Ioana Dopmodela!
Noi am fost intr-o scurta vacanta la bunici, la Hateg si imprejurimi, Razvan e innebunit dupa apa si animale, in special porci
In rest, plimbarile zilnice prin oras, aproape ca nu exista iesire fara sa ne ploua, dar asta e, iesim la aer.... fetelor care plecati in Bulgaria va doresc drum bun si distractie muuuulta, muuulta, abia astept sa vad poze!
Novus, mii de scuze, trebuia sa vin la tine intr-o zi, nu pot nicicum sa ma organizez, promit ca vin vara asta, ok? Mi-ai dat o idee excelenta cu Archia
Ma ingrijoreaza putin niste rezultate la analiza de scaun a lui RAzvan, la concluzie scrie asa: "Usoara tulburare in digestia glucidelor" CE SA FAC? Doctorita a zis sa-i dau jumatate de Triferment sau Sanzyme. Ii dau Sanzyme de cateva zile si vad ca e ok scaunul (facea moale si cu mult mucus, la copro a iesit in regula). Dar oare e normal sa nu digere inca anumite alimente ?? (scria acolo ca amidonul e relativ frecvent nedigerat!)
Multumesc anticipat cui imi da vreo informatie/sugestie.
Toate cele bune, va pup
Pozele sunt la semnatura.

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

aditapop,

faza cu amidonul parca imi suna cunscuta de la o problema numita ceva cu celiac, nu stiu sigur, dar stiu ca multi copii o au si nu e grav, la ff oputine cazuri e grav, dar la acei copii se vede din nastere, adica de ff mici au trebuti sa measrga la spital, regim compelt complet de regim, etc. Eu stiu o fetita cu problema asta, si e ff ok, doar ca mica fiind, catva ani, 3-5, a avut grija s anu manace paine, chestii similare. Acum e in cl 7 si nu mai are nici o problema. Sper sa nu fi incurcat, dar oricum, nu cred ca e nimci grav in cazul lui razvan.

Pe de alta parte, stiu ca unii oamnei [normali de altfel] pot avea mici probl de digestie la anunmite chestii, uniii fac cu mucus la lapte, altii la inghetata, altii dau prea usor in diaree, dar acesti oameni doar trebuie sa aiba un pic de grija la ce mananca, atat.

pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Ajungem acasa, soseste si prietena noastra, pisoiul meu este alintat de mama prietenei, la plecare se arunca pisi de pe balcon dupa acea mama iubitoare, cade de la etajul 1, plange mult acea mama iubitoare, pisi pare ca nu a patit nimic, s-a plimbat mai departe in gradina, l-am verificat la coaste, a papat ok, dus indarat pe balcon. Pleaca parintii, ramanem, eu cu 3 copii mici si cu prietena... Sa inceapa show-ul!

Era cam 12 nopatea, bb3 nu adormea nici neam, desi el se culca pe la 11 de obicei, insa cum v+t erau calare pe tv, iar bb3 punea capul jos, ochii inchisi ziceai ca gata, e dus, si pac, direct in fund razand, adica... v-am pacalit, nu-i asa??? Noi 2 voiam sa placam pe la vreun club, disco, ceva, ne tot framantasem de cand scrisese saby despre cluburi... Asta este, zicem noi, mai asteptam, si mergem la bucatarie sa bem cafea :). Deodata, prietena, infinit mai conectataa la environmentul masculin, decat mine, zice: baii, acolo jos, la blocul de vizavi, sunt 2 tipi, cum facem sa intram in vorba cu ei? Ea e cu avantul, eu cu solutia tehnica, zic: pai eu ies pe pervaz, ca si cum ma oxigenez si privesc linistea noptii, si tu ma intrebi de unde cumparam ciocolata? Zis si facut, "aud intrebarea spontana", si rsaspund, privind catre arealul intunecat dintre cele 2 blocuri: hmm, vrei tu ciocolata ACUM, noapte? Pai eu stiu ce magazine or fi descjhise non-stop prin cartierul asta???? Hai imbraca-te si iesim sa cautam" Cu vicea mea CLARA, stiam sigur ca info ajunsese unde trebuia. Coborma, lasam copiii in casa, toti 3, bb3 adormise, v+t in contuinuare la calcu.. era ora 1 nopatea, dar deh, vacanta, si mie imi convenea sa fie treji v+t, ca sa monitorizeze pe bebitz ... ei ashhh, ti-ai gasit? Pana sa plecam afara, cei 2 care tot prioveau catre singura bucatarie luminata la 1 noaptea, pareau ca nu stiu ce s afaca, cert este ca plecam noi 2 afara, si ajungem in zona lor, ne zicem "oful", cum ca nu suntem din zona si nu stim ce buticuri non stop sunt, si noi musai vrem ciocolata... Ei fuga: stim noi, haiedti sa va aratam, deci punct lovit, punct ochit, plecam tuspatru la plimbare. La prima vedere, erau unul mai tamar, max 20 [avea de fapt 21] si unul mai experimentat [speram um 28, avea 23 ]. Eu nu apucasem sa intreb pe prietena pe care il vrea ea, asa ca ajunse langa ei, nu stiam cu cine sunt schedulata sa stau de vorba :))) noroc ca a avut grija prietena sa mesarga cumav mai aproape de tipul ei [ala tanar, macar atat :))] asa ca am inteles cu cine trebuia sa ma conversez. Plecam la plimbare, primim info de ghizi, despre fiecare straduta si bucla, iar eu, suava si nevinovata de mine, punea si intrebari suplimebnatre.. ca deh, nu stiam prea bine zoca, dupa 36 de ani

Si mergem... revin, sa nu fie prea lung mes

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tuchicas,

Intrasem plina de avint muncitoresc sa va povestesc cite in luna si-n stele, cum ma distrai eu la 2 nunti, cum ma "fenteaza" Ian la jocuri si alte citeva dar, citind mesajul lui Anaan, nimic u mi se mai pare relevant si sint din nou intr-o faza nashpa rau. Cum se pot intimpla astfel de tragedii? Nici nu ma pot gindi ca mi se face rau. La propriu. Condoleanta Anaan Dumnezeu sa o odihneasca si sa aiba grija de puiul ei.

Novus, de Alexandra nu mai stii nimic?

Am citit tot, desi am lipsit, am vazut si poze dar nu am energie nici sa raspuns, nici sa fac comentarii.

Va pup cu drag.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ne plimbam pana la parcul moghioros, noi 2 in fata, vorbeam despre diverse subiecte tehnice, formule de fizica, medicina de organe [ochi, ureche, la ce va gandeati???], iar cei 2 in spate deja se plimbau pupandu-se, mai trebuia sa ne oprim din cand in cand sa nu ii pierdem... Ajungem inapoi acasa, si noi trebuia sa urcam sa dam ciocolata drept bacsis lui v+t, si le zicem baietilor: uite, noi suntem venite aici ca baby siterrew de nopate, trebuie sa urcam sa dam ciocolata copiilor, si coboram apoi. Aia intreaba: pai sunt mai multi???? Nu doar unul???? [ei vazusera doar pe bb3 in brate la un moment dat, si sperau ca prind o alaptare live]. Ok, ne asteapta cei 2, iesim din nou la plimbare. Mergem in alt parculet, cu banci si bodyguard, cei 2 combinati [ca sa vorbesc pe limbajul 14+] erau fericiti si lipiti pe o banca, eu cu alallat, mai srriosi, si mai putin lipiti, pe alta banca... a.i, bodyguiardul a avut curaj DOAR la noi sa vina sa ceara o tigara, la ceilalti a zis ca nu indrazneste . ma rog, cred ca eu si "dl experimentat" am rasfoit o gramada de subiecte pana la 4 juma, cand ne hotaram sa plecam acasa, fac cei 2 luipiti schimb de numere, si ajungem acasa la mine. Cei 3 copii dormeau intr-un singur pat [v-am, zis,. ca la garsoniera], imbracati asa ca de afara, in 3 directii si diaginale diferite. Reusim sa dormim si noi de la 5 la 7, cand bb3 se scoala pt laptele de dimi, uff, ce greu m-am miscat pana la bucatarie, revin

Poze cu noi

Mergi la inceput