Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
Buna dmineata!
Beca multumim! Se spera a fi baietel, ca in familie sunt 3 fetite! Sora nasului are doua si nu mai face copii (ligament de trompe)! Ea are frate geaman care e necasatorit! Asa ca asteptarile sunt mari! Imi pare rau ca si tu te simti rau! Versi sau ametesti?! Si mie mi-a fost mai rau la Matei parca... Draguta cand il tii pe bebe mic in brate vei fi cea mai fericita si implinita mamica! Eu una abia astept! Nu ma gandesc ca va fi greu ci ca va fi extraordinar de frumos!
David zice deja caci coca e in burtica! Matei e inca micut si jucaus! Aseara "vorbea" la un telefon fix cu "Dadi"! Tinea receptorul spre varful capului! E asa simpatic! Si il striga mereu, chiar daca e la 2 pasi distanta!
Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Nu am apucat sa va zic ca am primit rezultatul analizelor! Bune in general, cu o usoara anemie! Sper sa primim banii pana luni, ca as vrea sa merg la eco! Dr mea e luni si vineri la cabinet!
POZE
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Buna dimineata! Am dormit 4 ore in 3 reprize, cred ca-mi bag cafeaua direct in vena, ca de baut nu beau.
Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua Sabinei, mi-ati facut o surpriza frumoasa. Avem fetita mare, are deja 3 ani, s-a simtit foarte bine la party, o sa pun poze zilele astea, tortul de 3kg s-a terminat in primele 20 minute .
Ely, felicitari pentru primii pasi ai Denisei!
Marcela, eu nu am facut si nu voi face ROR sau AR la niciuna din fete.
Happymum, ma bucur mult ca mai treci pe la noi, tu ce mai faci?
Otilia, in Iasi ar trebui sa gasesti homeopate. Daca nu, iti iau de aici, dar saptamana viitoare marti vreau sa plec, sa vedem cum facem. Imi pare foarte rau pentru emotiile de la inundatii, m-am gandit la voi in zilele acelea. Matei era foarte bine la 1 an cu 10,3kg, in Romania se spune ca la varsta de 1 an copilul trebuie sa aiba cam 10kg, deci al tau este fix in grafic. Sincer, mie un copil de 12kg la 1 an mi se pare putin cam greu. Saby are 14.5kg la 3 ani si 1m inaltime, arata bine si e sanatoasa, oricum dupa 1 an iau in greutate mult mai lent.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
buna fetele dragi si bun gasit in casa noua!
abia ne-am intors acasa, am mai stat la parintii mei, a fost frumos, vreu intai sa-i urez LA MULTI ANI printesei Saby pentru 7 iulie si cuze de intarziere si sa va pupicesc pe toate, sper ca burticile sunt bine si copilasii la fel!
pun cateva poze, mai am de recuperat ca au fost pe mai multe aparate, am vrut sa va pupam si revenim mai pe seara la citit si povestiri ca acum trebuie sa fug la facultate!
http://picasaweb.google.com/laurraa14/Mare2010?feat=directlink
sant mandra ca am frate licentiat in Cintabilitate si Informatica de Gestiune, ieri a avut sustinerea asa ca dau de baut si de mancat
pupici si scuze ca nu pot sta mai mult
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
alynta27 spune:
Lauraa felicitari pentru licenta! Am admirat-o pe grasunica! Sa-i mananci chiscutele nu alta! Pe tati la un moment dat l-am vazut obosit! Te asteptam cu povesti! Aaa...ce fata de viata..e mare dansatoare! Vad ca a scapat bine la piciorute!
POZE
Cum a aparut Printul!
mihaelutza_c spune:
buna tuturor.
SE PARE CA NE-AM SCHIMBAT LOCUINTA.multumim pt trecerea la clubul scutecelor
SORI am vazut pozici si filmuletul,tare dulce Razvanel,ce imi plac carlionteii lui
ALYNTA tie de obicei iti intra asa repede banii,la mine numai prin 16,succes la eco,sa fie totul ok,si sa ne pui pozici cand primesti cu bebe mic mic,
la burtica.
LAURAA felicitari fratelui pt licenta.
noi am fost plecati la tara 1 saptamana,ne-am relaxat putin,aer curat...pe la inceputul lui august mergem la Haidusobozlo(scz daca nu am scris corect),am mai fost acolo anul trecut si tare ne place,e si aproape de noi.sunt curioasa ce va face Deiuta,ca si ei ii place apa de numa...
alic am tr poza pt album,sper ca ai primit-o,am tr de la tara si tare rau a mers netul,sa imi spui daca ai primit-o.
am mai invatat si noi 2 cuvinte:apa si apte(lapte).umblam asa de bine,nu mai trebuie sa o tin de manuta,umbla peste tot,le trage toate pe jos,imi cara papucii din hol in dormitor.si ca sa ma laud,vreau sa va zic ca am deja ajutor la curatenie,imi matura curte de numa.prinde matura de jos,eu o tin de mai de sus si o trage dupa ea de numa.nu mi-a facut febra dupa vaccin,in schimb am vazut ieri ca i-au iesit niste pete pe picioruse,in partea interioara si pe brate sus.nu stiu de la ce sa fie.am zis ca mai stau sa vad daca ii trec,daca nu fuga la dr.sper sa nu ii mai apara.
la toata lumea,mamici si pruncuti.
andata spune:
Buna, stup, dupa ce zile intregi am "navigat" pe alte meleaguri, pe aici de ex http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154020 dar mai ales pe aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153983 , revin in sanul stupului pt liniste si brate primitoare.
Totusi, inainte de a recupera, trebuie sa urez (cu intarziere, cum altfel?) LA MULTI ANI, SABY, sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si firoscoasa, fericita si norocoasa.
La noi plouaaaaaaaaaaaa si nu se termina...
Si ca sa va spun si ce am mai facut, desi nu m-am laudat pe topic
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153152
Daca puteti ajuta si voi un pic sau puteti trimite celor din lista voastra de mess, ati da o sansa in plus unor copilasi loviti de soarta (ca alora din guvern nu le pasa)
Ma bag la recuperari, sa vad cat pot
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
cosminica spune:
cris am facut vaccinul ieri. aseara abia se vedea locul unde a intepat-o, dar azi era un pic rosu si intarit. dar o sa treaca!!
laura felicitari pt fratele licentiat. am admirat-o pe Maia la mare. cred c-a fost tare frumos!
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
Raluca_Ioana spune:
Bun gasit tuturor in casa noua!avem copilasi mari,nu gluma!
Scuze pt absenta nostra de cateva zile dar ne luptam din greu cu agitatia si maraiala Alexiei si azi in sfrsit am aflat si motivul ei:i-a iesit prima maseluta!!!
In rest ea e bine acum,se simte bine,doar ceva dureri de dintisori pe care incercam sa le alinam cu Panadol,Calgel...multumim fetelor de intrebare!
Cu intarziere uram La multi ani si multa sanatate pentru Sabina!sa cresti mare si cuminte!
Alic...o sa iti trimit si eu o poza pt album fiindca am reusit sa le pun pe laptop.
Beca...cum e la Danes?cat stati?daca vreti poate putem sa ne vedem(suntem la doar 30 km distanta)
Mai vreau sa urez concediu placut celor care sunt acum in vacanta sau urmeaza sa mearga.distractie si relaxare placuta!noi vrem sa mergem pana in Ungaria la niste rude la sfarsitul lunii si apoi la sfarsitul lui august vrem sa fugim pana la mare.sa speram ca reusim.
Fetelor eu va las acum.mai am putin de recuperat si dupa ce termin ma pun si eu in pat la odihna ca sunt cam obosita dupa toate maraielile micutei.va pup si va urez noapte buna!daca pot revin si maine.
tuturor!
Raluca_Ioana spune:
Am uitat sa va spun ca am mai pus ceva pozici in albumul de 6-12 lunitze si cateva pozici in cel de 1 anisor pt cine vrea sa ne vada.