Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***
Raspunsuri - Pagina 8
yioanna_s spune:
am vazut niste poze tare dragute
laura:ooo,ce dulce e poza:"na ,k am pus repede mana" bestiala,ce mai ati avut un concediu pe cinste....si gaza ta seamana f bn cu u dar e topita dupa tata
raluca:ce dulce e poza la balaceala,cum de-ti veni ideea cu bilutele la apa?genial..
mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
madalinuza spune:
BUNA
In primul rand as vrea sa-i urez LA MULTI ANI ! Sabinei care ieri a implinit 3 ani.Ii doresc sa fie sanatoasa si fericita si sa aiba o copilarie minunata.
ANA MICU- Multumesc de raspuns....Mie mi-e frica si de oreion...
OTALIP- Iosef e tare slabut. Acum are abia 8600 insa e si inaltut ,are 77 cm.Pulpite ce mai are si el ca in rest zici ca e la cura de slabire.
Ati avut parte intr-adevar de o noapte de groaza mai ales ca nu aveati copiii cu voi.
CRIS 82-
CRISTINA- Intr-adevar e tare greu acum cu gasirea unui loc de munca....nu prea se mai fac angajari....
COSMINICA, NUSY, CARLA-
I-au sosit rezultatele de la urina lui iosef, de data asta au iesit bine, sigur ca m-am bucurat insa diferentele mari intre valori mi se par suspecte. Acum vreo 3 saptamani am facut un test: am recoltat pp lui Luca si DIN ACEEASI URINA am impartit in 2, am dat la 2 laboratoare diferite. Sumarul a iesit f diferit si ca ph (6 versus 8) si ca continut -la un lab. au iesit nitriti, la altul nu si ca celule. Daca ma ambitionez dau aceeasi urina la acelasi lab. cu nume diferite....sa vedem ce naiba iese
nicuratze spune:
Bine v-am gasit la scutece! (Ana multumim ca ai facut trecerea!)
V-am citit mereu cate un pic seara,dar nu prea am avut ce scrie..ne-am vaccinat si noi cu Priorix,fara probleme,si avem opt dintisori..de mers ,inca nu,dar avem pasiune sa impingem carutul cu viteza
ANDATA,,am dat si eu mai departe (eu luna asta am primit o veste "buna",ca trebuie sa dau lunar pe medicamentele lui mama 4 mil)
LAURRA,ce frumos v-ati distrat,se vede ca i-a placut si Mayei,imi place mult poza asta:
http://picasaweb.google.com/laurraa14/Mare2010?feat=directlink#5491455644095659842
RALUCA,v-am admirat pozele,am vazut primele poze si am crezut ca te-ai tuns,dar nu se vedea bine
MARCELA,faza asta cu analizele si laboratoarele este tare,e chiar de tot plansul,multa sanatate,sa nu mai aveti belele (si tie la fel)
OTILIA,CRIS,COSMINICA,ALYNTA,CARLA,NUSY,YIOANNA,ANAELA,MIHAELUTZA si toate fetele care-si fac timp pentru topicul albinutzelor
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
cris_82 spune:
neata fetele,
la noi e o vreme de tot cacaoploua de ieri dupa amiaza incontinuu si e frig..brrrrrrrrrrr ..macar teroriciul sa-l am calm azi ca altfel pocnesc!!!!!!!!!!
alynta ma bucur ca rezultatele sunt bunedar stai cumintica ca vrem o bebelina la termen,da??
carla se pare ca la tine sunt la putere noptile super-sexyhai cu pozicileeeeeeeeeee....
laurra ce scumpa e mayasi o grasana si jumatate
mihaelutza_c felicitari pentru noile cuvinteceva poze nu ne pui??
cosminica pupam piciorusul sa nu faca febra
raluca of mititcabina ca a iesit maselutace scumpa e printesa cu rochita aia rosie
madalinuza offffffff,nu te mai stresa atat ca puii tai sunt bine
nicuratze dar pe andra nu ne-o arati??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
Serialbastre spune:
Buna!
Dau de baut Am scapat de disertatie! Nu stiu inca nota, ca am plecat repede dupa ce am prezentat, dar nici nu-mi pasa. De-acum sunt in vacanta!
Nu ne uitati cu votul pentru concurs!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1
alynta27 spune:
Salutare!
Azi sun sa ma programez pe luni la eco! Sper sa fie ok, ca daca nu abia vineri are dr consultatiile!
A vb sotul cu socrela si isi sacrifica ea din concediu sa vina sa stea cu piticii cat merg la ecografie!
David mi-a facut febra la 5 dimineata! Avea 39! I-am dat nurofen si frectie cu otet! Pe la 6 s-a linistit si a adormit!
Aseara i-am scos afara! Matei ne-a bocit la intoarcere de numai! Gasise o fetita in parcare dupa care mergea si reusisera ei o comunicare!
Aseara mi-a adus sotul inca 7 kg de visine! A stat si le-am scos samburii, le-am clocotit si azi dimineata am dat gata dulceata si siropul!
Mihaela la noi banii au intrat de ieri(BRD)!
Cris suntem in tratative cu marea! De fapt il caut pe unchiumiu sa vad daca e venit in tara si ne poate gazdui! Varamea e la tara si el ramane speranta... Acum sa vedem ce zice tanti ginecolog!
Astra mic se catara pe mine si birou! Mi-a mai sters un mesaj!
Serialbastre felicitari!
Raluca TI-AM ADMIRAT FRUMOASA SI PE VOI!
Andata ti-am admirat de multe ori semnatura!
Ma cearta Matei ca l-am coborat de pe birou!
Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Nu ne uitati cu votul pentru concurs! Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1 |
mihaelutza_c spune:
saluatare salutare
am gasit 5 minute libere sa mai scriu,ca doarme inca piti(de la 11 juma),timp in care mi-am spalat in sfarsit covoarele ca e tare cald la noi.
alynta o sa ma duc sa vad daca au intrat si la noi,tot la BRD am si eu card.cum stai cu burtica,danseaza bebe?
serialbastre felicitari,de acu' poti sta linistita,bine ca a trecut "invataceala".vacanta placuta
cris promit ca pun si poze azi,dupa ce o culc pe pufoasa mea,colo pe la 5.
ralu am vazut pozicile,scumpa tare alexia
la toata lumea.
laurraa spune:
buna fetele!
va multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca v-au placut pozele, imediat mai completez cu restul (yioanna, e criminala cu mainile la putzica,nu stiu ce sa ma fac cu ea repede pune mana si radeeeeee,are vreo 2 saptam-3 de cand face asta nicuratze, ta=su,si-a pus poza aia pe telefon,adica ii seamana)
sa va povestesc ce am patit:
de vreo luna ma doare genunchiul stang ca o durere reumatica, de cand am stat in genunchi si am frecat intr-o zi covoarele si spalat pe jos-era obisnuinta, dar atunci m-a luat durerea; si am zis "ei,am imbatranit, kilogramele astea in plus sunt de vina,etc nu am bagat de seama= la mare,m-am dat cu namol sa mai treaca; de atunci nu mai puteam sta "in vine" si aveam mereu o sensibilitate in genunchi; am sunat la un ortoped dar mi-era lene sa merg; ei, aseara frecam covorul ca de obicei cu klorane si spirt si am uitat de genunchi si m-am ridicat brusc si trooosssscccc mi-a pocnit genunchiul si m-a durut de m-am auzit din bucuresti; mi-am zis "ei,cred ca se aseaza oasele", problema era ca schiopatam prea tare si nu puteam sa intind piciorul; dimineata m-am trezit cu niste dureri mai ceva ca dupa nasterea de la anestezie, am sunat,am vrobit si am fugit la medic: verdictul ruptura de menisc-OPERATIE!!!!!!!!!!!! am inebunit; sambata viitoare mai si cunun
Insa, a zis dr sa merg sa fac un RMN intai si luni dim la operatie cu siguranta, sa nu opereze de astazi fara sa vada si cu RMN exact ce e acolo
Inafara de faptul ca RMN e 450 ron, a trebuit "interventie" sa-l pot face astazi si dr tot insista sa ma opereze la spitalul nou particular unde o zi de spitalizare e 100 euro si operatia 40 milioane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bineinteles ca ma internez cu asigurarea in spitalul de stat, desi sunt constienta ca tbuie sa dau la dr si mai platesc si nu stiu ce materiale necesare operatiei pe care spitalul nu le detine
Bine ca ma recuperez repede si pot cununa;
Insa durerea mea cea mai mare e ca trebuie sa stau la pat, nu pot conduce, nu ma pot juca cu Maya (mandra ma vedea sarind intr-un picior prin casa si murea de ras), nu-i pot face igina, nu pot nimic; si daca merg la baie imi vine ffff greu
Nu m-am gandit ca mi se poate intampla asa ceva.........si fotbal de performanta nu am facut
abia astept diseara sa vad rezultatul la RMN,sper sa mi-l dea pe loc
revin cu poze si la citit, noroc ca e soacra la mine si luni vine si mama ca se va intarca si maya avand in vedere ca 2 nopti doarme fara mine
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
baby-first spune:
Laura, superbe poze de la mare, Maya se vede ca rea in elementul ei, o scumpica . Inca un pentru tine, sper sa fie bine si totusi sa nu te operezi, dar sa stii ca dupa operatiile de menisc, te recuperezi repede si bine, asta in cazul in care e bine facuta operatia
Serialbastre, felicitari pentru dizertatie, sa te bucuri de vacanta.
Yioanna, imi pare tare rau ca nu am reusit sa stam de vorba mai mult ieri, dar dupa cum ai vazut, am o gaza umblareata nevoie mare. Tu arati superb si printesa ta e o dulcica . Ai pm.
Noi maine plecam la tara si de acolo la Deva in vizita la niste rude. si de ieri avem 5 dintisori, in sfarsit, ca tare greu ne mai ies.
Va pup si sa ne auzim cu bine.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08