Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

seara buna
ne-am intors de vineri dar suntem inca in reacomodari. a fost tare frumos, am petrecut vreo 3 saptamani in italia (la jesolo, venetia, murano, maggiore si mont blanc) si vreo 8 zile la iasi cu prieteni si rude. desi spusesem ca nu merg la iasi parca nu m-am indurat si philip nu prea voia sa se dezlipeasca de mine asa ca am mers cu totii. si cu tata care a zburat la intoarcere cu noi. am prins vreme buna la mare dar si 3 zile de ploaie cand am crezut ca iau copiii si ne intoarcem in america.
amandoi copiii s-au pricopsit acum la intoarcere cu o raceala (cred ca din avion) asa ca sunt maraiti si mofturosi. Nick nu vera sa mai doarma nici ziua in patutul lui, decat daca-l pazesc, cred ca de maine il adorm in patul mare. in concediu dormea doar o data pe zi, acum doarme inca de 2 ori dar inca nu s-a acomodat cu fusul orar. azi a dormit o ora dimineata si un sfert de ora cu plannsete la pranz.
am f multe poze, cred ca in jur de 1000 si le-am mai aranjat eu pe caprarii, daca veti avea vreme sau curiozitate le-am pus aici:
www.apha.shutterfly.com
am inteles ceva de o operatie a laurei, ce se intampla?
ioana, voi de unde va intoarceti?
andata, draguta ca intotdeauna
alynta, m-au dat gata pozele micutei, mai c-as scoate steriletul
elena

Nick tot cu 8 dintisori dar imi miros mie si niste maselute, parca-i umflat sus. merge de sparge, mai si alearga, mananca la fel de bine de toate, in italia primea la masa si desert, fara ala nu se putea, acum mai usurel, nu prea ii dau dulciuri. inca mai are un biberon de formula seara, in rest bea lapte din canita cu pai. vorbeste si in limba lui si pe bune, spune pa-pa mereu si face din manuta, da din cap a da si nu, a invatat sa se joace cu Philip, e un dragalas.
gata, nu cred ca apuc sa citesc din urma, dar mai intru eu. ma duc sa bag copiii la baie.

Mergi la inceput

otilia, am vazut pe una din paginile anterioare un pupic adresat mie, uite , ti-l intorc indoit.
carla, cu scuze la multi ani sabinei
laura, tin pumnii, am citit de patania ta
va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alynta, m-au emotionat la maxim pozele Mariei, mai ca-mi vine sa mai fac un bebe.
Andata, foarte pe scurt: toata stima pentru cum gandesti, pentru cum iti cresti copiii, pentru cum iti pasa de altii uneori si pentru cum nu-ti pasa de altii alteori, pentru ca esti sensibila si verticala.
Philip, bun revenit, ti-am urat si pe mess dar aveai treaba, multumesc pentru urarile adresate Sabinei, le primesc toata luna .
Ioana, te inteleg perfect cu greturile, eu am cautat remedii insa nu m-au ajutat multe. Homeopatele au fost apa de ploaie, a mai functionat ceva moduloterapia, dar e ok pana la 15-16 saptamani. Ma gandeam ca, in eventualitatea unei alte sarcini cu asemenea manifestari, sa incerc acupunctura facuta de Claudia si un amestec de uleiuri esentiale stiut de ea.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Multumesc din suflet de urari! Intr-adevar am ajuns sa impartasim multe bucurii si necazuri! Suntem mamici si ne intelegem bine una pe cealalta!
Andata, Beca are o poza in care ne zambeste!
Philip frumos concediu! De la vremea ploioasa cred ca li se trage raceala! Si ai mei au facut febra, acum tusesc, Matei a ragusit!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor si vreau sa va multumesc si sa va spun ca sunteti formidabile la sprijin si incurajari!!!!!!!!! de aceea va iubesc eu atat de mult si va multumesc din suflet!

am fost ieri la internare si dupa ce am discutat cu dr amanuntit am hotarat impreuna ca e mai bine sa amanam operatia cu o saptamana, sa fie dupa nunta in care cunun caci, desi operatia e relativ simpla,nu pot merge la 2 zile de la operatie la o nunta, sa obosesc piciorul sa mi se umfle si mai ales ca acum il pot pune in pamant; merg schiopatand,dar asta e, voi avea rochie lunga si il voi infasura bine sa ma simt in siguranta si voi evita dansul e tare rau sa nu poti avea siguranta in picioare.

didi, rezultatul rmn e in masina sia cum nu il am in fata, multumesc de sfaturi, asa merg si eu acum, cu el schipatand dar am mare grija sa nu fac o miscare brusca; prima zi am avut dureri mari si nu-l puteam pune deloc in pamant,dar acum il misc si incet incet calc; te rog da-mi amanunte cu dr, si aici este unul ffff bun care a fot la o clinica in Elvetia, am mers la el prin cineva care e colega directa, insa nu mi-ar strica si alte recomandari; sarumana mult
alynta, ce minune ascunzi tu acolo, doamne doamne; si clar, fetita in toata regula
andata, asa ne-am invatat toate, sa ne sprijinim, sa ne gandim si la problemele celorlaltor fete de aici, chiar de s-a creat o relatie virtuala, uneori o simt mai stransa decat cu prietene sau cunostinte din viata reala si maya e inebunita sa faca pa si ma ia toata ziua de manuta, acum nu intelege ea de ce o resping si nu o iau in brate nu ma joc cu ea ca inainte de "accidentul" cu piicorul,dar trece
beca, asa m-am gandit si eu cu alaptatul, voi incerca si asta; e jale si nu stiu ce sa ma fac noaptea ca plange fffff tare daca nu sunt eu;asta e pb cea mai mare; am incercat acum o nopate si la 4 dim facea cucu bau pe hol, nu vroia in ruptul capului sa adoarma iar daca INDRAZNEA radu sa mearga in directia camerei cu ea tipaaaaaaaaaaaaaaaa; eu stateama scunsa in timpul astace faci la Paris?
philip, bine ai revenit
honeybaby, sa fie santoasa printesa si sa va bucurati de ea
nicuratze, o doamna ca de obicei
otilia, nici a mea nu a vrut suzeta si tot asa,cred ca am si acum prin casa vreo 4 numai ca acum le ia si le pune la papusi sa suga si da si din gura ca si cum le arata cum sa pape
clody,serialbastre

langa scara noastra sunt vreo 4 catei a unui om la o casa si Maya este obisnuita cand iese afara sa mearga intai la ei sa-i hraneasca, sa le dam de mancare; ieri am luat-o sa iau ceva de la masina (noroc ca locuiesc la parter) si era vecinul cu catelul afara la plimbare; s-a oprit langa el,mi-a luat cheia de la amsina si o indrepta spre catel si dadea din gura "pa=pa=pa" ca si cum ar manca semn ca el trebuie sa manance cheia saracul catel era debusolat si zgataia mea s-a enervat ca nu vroia sa manance si aproape ca i-a trantit cheia in cap tot dand din gura "pa=pa=paaaa"; mi-am cerut scuze de la vecin,eu ma amuzam dar pentru el nu era asa amuzant,l-am vazut deja crispat; acest gest a fost primul de "scuze" fata de cineva din cauza mandrei;
ma rog sa nu fie prea alintata, sa nu fie genul de copil care impinge sau imbranceste, desi eu mereu ii explic si ii arat ce e bine; cand vede un bebe mic se duce si ii face "mai-mai" si il pupaaaaaaaaa

acum ea adoarme cu buni

merg sa mananc ceva

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Andreea, ce mult ai slabit! Arati excelent . Imi place mult casuta de pe malul lacului, asa ceva am visat si noi, ma bucur ca altii au si reusit.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Va pup, intru repede ca nu prea am timp.

Otilia, am vazut ca vreti sa mergeti in MM in concediu. Acum depinde ce va place. eu sunt de langa Borsa, acolo e fain, dar mai mult iarna pentru partia de schi, vara ar fi fain sus pe Pietrosu', dar cu copii mai greu. Asa ca va recomand bisericile de pe Valea Izei, Barsana are o manastire superba, daca vreti o balaceala, Ocna Sugatag, dar e apa foarte sarata si daca-si dau copiii cu ea in ochi e nasol, cimitirul vesel de la Sapanta si daca imi mai vine ceva in minte va mai trimit un mesaj.

Philip, bine ati revenit acasa, am vazut ceva poze, nu pe toate ca aveti o gramada, Alesiei i-au placut cele cu cainii, tot striga pe aici ham-ham.

Laura, e mai bine ca ai amanat operatia, ca dupa ce o faci trebuie sa ai repaus o perioada, deci o nunta nu era tocmai potrivita. Si noi cununam pe 24, asa ca am inceput cu vopsitul parului, acasa, cala coafor parca n-as da bani pe asa ceva.

si ne mai auzim.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa multumesc! Bine ca s-a putut amana! Merg sa ma intind! Pupici!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

neata, multumim
cum mai dorm ai vostri? pt ca ma vad nevoita sa ma intind langa N ca sa doarma, l-as lasa doar cu un somn dar mi-e sa nu fie prea obosit si voiam sa vad cum dorm ai vostri. multam.

Mergi la inceput

Larisa are de obicei un singur somn pe zi, a dormit si aproape 4 ore, dar de obicei doarme 2-3.

Mergi la inceput