Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele va pup de un milion de ori si va zic buna

am venit pt cateva ore in oras si nu puteam sa nu scriu ca imi e tare dor de voi . noi suntem bine razvan alearga tot ce misca la tara am terminat antibioticul pt gat dar ganglionii au dat ffff putin inapoi nu stiu ce sa cred saptamana viitoare venim iar la doctor eu nimic nou

sotul tot plecaT cred ca o luna nu il mai vedem la fata cam atat

lauraaa multa sanatate

pupici si aveti grija de voi

aaaaa ne-au mai iesit dintisori si acum avem 4 sus si 4 jos

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Clody, ma bucur ca te vad / citesc. Bine ca stati la tara, la Galati va coaceti, la bloc, si la etajul 4. La aer curat ii e mai bine lui Razvan. Nu sunteti afectati de cresterea prutului si Siretului, nu?
Otilia, nu stiu nimic de strazi blocate in Suceava. Pe unde? Stiu ca la Carrefour a fost o activitate cu masini tunate, poate de aceea.
Nepotele pleaca acasa maine.
Andata, sper ca ziceai ca o raresti cu anumite topicuri, nu cu stupul, nu?!

La Suceava s-a oprit ploaia. Astept sa se trezeasca Omuletu' sa iesim afara.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Am fost la eco azi! Am asteptat vreo 3 ore, dar a meritat! Fetita are 1830g si am si pozici! Din pacate ma chinui sa le i-au pe un stick, ca mi le-a pus pe dvd si eu am cd! Am fost la o vecina si le-am pus pe stick si la mine nu le deschide! Dar remediez si va arat bolfosica! A recuperat cu cresterea! Acum coincid datele date de menstruatie si cele date de ecografie! Am 32 sapt si o zi! Mi-a zis ca pot merge linistita in concediu! Si ca ea zice ca pot naste natural si de data asta!
David si-a revenit in schimb Matei inca mai face febra si e ragusit!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Super vesti, Alynta! Ma bucur mult. Mai e atat de putin!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

pup fetele!

Alynta, felicitari pentru vestile bune!!!

Noi plecam maine, abia astept sa ajung acasa. Sara doarme deja, cred ca este prima oara cand adoarme atat de repede, trebuie sa-i reglez iar programul. Eu ma simt din ce in ce mai nasol, se apropie momentul in care voi incepe sa vomit, aaaaaah, ce ma oftic. Vreau sa caut ceva remedii, nu stiu daca exista...

Va pup si imbratisez pe toate!

Dana_mi, Relusha, Miruta, Andreea, Maria, Mh, Oana_MVT, OanaAlex, uf si celelalte fete care nu au mai scris de multa vreme, ce faceti?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 6+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Printesa noastra!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Incep cu sfarsitul, ca nu ma pot abtine:
Alynta, m-ai topit cu printesa bolfosica. Are o poza in care mie mi s-a parut ca zambeste scumpetea. Si cred ca e si paroasa daca am vazut eu bine... Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Si iti multumesc ca ai impartit cu noi momentele astea.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alynta, in una din pozele de la final, pare ca zambeste mititica

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 6+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara fetelor,

LAURRA,imi pare tare rau,multa bafta la operatie,si sper sa nu planga mult Maya dupa tine ( poate s-ar intelege mai bine cu o bunica decat cu tati,zic si eu)

ALYNTA,am admirat printesa mica,e superbaaaa,abia astept s-o cunosc.

IOANA,,imi pare rau de greturi,sper sa treaca repede.

ANDATA,ai fost tare cu pseudotricoul,atunci cand ai dat linkul am mai citit si eu un pic...si am si votat
(la medicamente nu se poate face nimic,mama are certificat de handicapat si gratuitate 100%,dar cas-ul nu deconteaza decat cat vrea el,si mai si schimba listele aproape lunar)

CRIS,uite acum ma apuc sa descarc cele cateva poze cu Andra,dar nici pe Miru n-am vazut-o de mult.

PHILIP,ati terminat cu despachetatul?

MIRELA,ce mai citesti?

Draguta de Andra a invatat sa se ridice singura in picioare,si dupa ce reuseste se uita in jur sa o laudam,e asa haioasa...si a inceput din ce in ce sa semene cu taica-su la fizic,si asa zicea saracul ca are ochi albastri si plete ca el,zicea ca mai asteapta sa se faca de 1.80 m,si e a lui

Va pup pe toate,o noapte usoara
(Laurra tin pumnii maine!)

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Andreea, 9.20? Wow, felicitari. Eu nici in facultate nu am avut atat
SoriLea, concediu placut. Ce ajutor micut ai tu acolo...
cris, stiam eu ca intelegi. La anu' facem deci amandoua 7 ani de (a)casa .
Carla, . Dar nu inteleg, de ce "toata stima"? Ce-am facut?
laurraa, . Noi suntem bine, nu ne-a afectat. Numai ca ma iau acum de tine: pai tu, cu atatea probleme pe cap ai timp sa te gandesti ce patim noi pe aici? Cred ca si cris e ok
alynta, bine ca a fost doar felia de tort de vina. Sau divina? Sotul e bine, deocamdata. Cam stau cu morcov ca astia vor sa-l trimita acasa la sfarsitul lunii, ca ii expira contractul.
otilia, felicitari pt dintisor si premolar. Sa inteleg totusi ca inca nu ii dai liber zanei maseluta sa treaca si pe la noi. Oare lucreaza suplimentar zana?
Carla, , ms, stiam eu ca vara verdele mi se asorteaza cu ochii
Denisa, sa-ti traiasca bebelina. Ce dor imi e si mie (dar de la altii) de mirosul de bebelus micut si dulce.
Ioana, nu incep inca. Am pregatit deja toporul si il tin dupa usa. Fie-mii deja ii miroase a "nuca verde" (mama dixit), numai ca stie ce parere am eu de chestia asta. Ms pt compliment . Tin pumnii sa treaca starea de rau cat mai repee si sa te bucuri de o sarcina linistita si fara picut de rau.
dici,
ana, cafea am luat, dar ce mai era in farfurie... Tu stii ca eu ma chinui sa slabesc, nu?
otilia, ms si tie pt compliment. Mare lucru nu s-a intamplat, doar ca s-a iscat o discutie mai aprinsa pe un topic initiat de o anumita individa, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153983 . Pt ca m-am numarat printre cei/cele care l-au votat pe Bodo si pt ca mamica lui e o f buna prietena a mea, m-am simtit jignita de afirmatiile tipei. Ca ea a jignit in mod repetat 80 de persoane si mai ales pe mama lui Bogdanel, nu a primit nimic, ca eu si inca o prietena am jignit-o (drept ca eu pe alt topic) am luat triunghiul verde. Daca asa inteleg moderatorii sa isi pastreze obiectivitatea... In fine, asta e. Parfum de primavara.
otilia, m-ai bagat in ceata si ma faci sa imi solicit la maxim neuronul. Semnatura sugerata de tine e bestiala. A, si eu o mai alint pe fie-mea "vacuta", ca sa nu ii zic "bivolita", ca anul trecut a fost al bivolului. Si ma mai pomenesc uneori alintand-o "Joiana", de la Ioana, Joanna, Joiana... Si fii-mea ailalata tot vacuta e. Adevarata menajerie am acasa, tot pe perechi, numai ca de data asta eu fac nota discordanta, ca sunt caine.
Btw, nu stiu ce a scris Ioana. Era insa foarte concentrata cand scria... Nu va parasesc, tare dragi imi sunteti toate
Denisa, sanatate multa printesei.
clody, pup Razvanel sa fie bine. Lasa ca vine si tati, o luna trece repede. Stiu cat e de greu, si al meu e plecat. Felicitari pt dintisori.
Andreea, sincer nu stiu cu ce o raresc. Deja nu m-am mai bagat nici pe la alte subiecte, la unul singur doar am crezut ca ajuta experienta mea. In rest, o sa ma tin cat mai departe de dc, o sa mai trec pe la umanitare si stup si cam atat, o sa imi vad mai mult de bijuuri si ma apuc de invatat germana
Elena, , of, cu sistemul asta. Si mama parca zicea ca se scot unele medicamente, se scumpesc altele... offf. Sanatate multa mamei tale.
Exact pt mesajul ala am luat bulinul in colturi. De fapt eu banuiam ce poze are tipa, am avut confirmarea cand am citit ce a scris la inscrierea in concurs . Si asa eram nervoasa ca ma simteam jignita, ca stiam cat a suferit Gabi, mama lui Bogdan, din cauza cuvintelor ei... Si atat m-a dus pe mine capul in momentul ala. Culmea e ca nu imi pare rau de ce am zis, dar ma oftica sa vad ca unii sunt "mai egali" decat altii
Super simpatic tati. Si pana ajunge fata la 1,80 a cui e, doar a ta? Felicitari pt progrese

Despre noi...
Ioana deja nu mai sta o clipa locului. Alerg dupa ea de capiez eu si ea nu are nimic. Imi trage de usi, sertare (cele mai interesante sunt in bucatarie). Imi deschide sifonierul si ma trezesc cu mormanul de rufe in mijlocul casei. "Citeste" tot ce-i pica in mana. Merge deja foarte bine, are intoarceri bruste care ma iau prin surprindere, mai cade dar se ridica. Face "pa" la toata lumea, ma ia de mana sa ma scoata afara si urla daca eu nu vreau. Innebuneste cand ma vede la calculator, vrea si ea, tastatura ei nu ii place ca nu se schimba nimic pe monitor. Tot raul spre bine, ca am constatat ca tastatura asta are niste functii de care nu stiam. Problema insa e ca ea apasa atat de repede si pe atat de multe butoane odata, ca nu prea m-am prins inca ce si cum.
Vocabularul e tot limitat, mama, tata, papa, apa, da, opa si ham-ham. Toate animalele sunt ham-ham, indiferent ca e caine sau cal, pana si pasarile au aceeasi denumire. Mai are destule bebelusisme, dar alea nu merita mentionate.
Are 5 dinti pe care inca ii incearca pe mine ca nu am reusit sa o intarc. Si ii plac copiii, e numai dupa astia mai mari pe afara.
Cam atat deocamdata.
Va pup pe toate

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput