Gravidute si mamici din SIBIU *****6*****

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

chiar daca nu sunt din sibiu, vreau sa urez SANATATE, FERICIRE, BUCURII, IMPLINIRI SI NUMAI LUCRURI BUNE SA SE INTAMPLE unei mamici sibience tare draga, pe care o ador.

ANA - MARIA SI TOATA DRAGOSTEA MEA.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Helau, Halau .

Si eu tot din Sibiu, sunt, si tot la dr. Muresan. Nici eu nu stiu daca vine la nastere!
Si mai sunt si coleguta de odisee cu Bebelusi, pe care o .

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Bun venit proaspetelor gravidutze,respectiv mamici
Urez si eu Multi ani fericiti mamicii ANA MARIA
MULTA FERICIRE,SANATATE SI IMPLINIRE ALATURI DE CEI DRAGI

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani ANa Maria!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa traiesti 100 de ani fericiti

Bun venit noilor venite, ce ma bucur ca ne inmultim, asta inseamna ca se va scrie mai mult si ZILNIC.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danaralu spune:

Hello,
Multumim ca ne primiti cu bucurie si pe noi.
In ceea ce priveste nasterea si pe dr. Muresan, Mica Daria, noi joi mergem la control si o sa intreb daca vine sau nu.
Din cate am auzit nu prea au voie sa vina, dl Stretean nu accepta asa ceva, dar o sa aflam.

La multi ani Ana Maria, cu scuzele de rigoare pentru intarziere!

Dana, fericita posesoare a unei burtici in saptamana 36.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Buna seara Sibiencelor:))

Mi-ati lipsit nu gluma..v-am citit aproape zilnic, dar stiti cum este in concediu...nu ai timp de mai nimic(asta este si motivul pentru care nu am semnat condica). Ne-am intors cu forte proaspete dupa 12 zile de concediu si maine facem planuri sa mai fugim pe undeva prin imprejurimi cateva zile.

Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea, va multumesc pentru gandurile bune si intoarcem totul inzecit.

La multi ani tuturor celor care poarta numele MARIA (si derivatele numelui)!

Sper ca pana pe duminica sa ma asez si eu la "casa mea" si sa va scriu cu vreme!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dimineata si de la mine!
"la multi ani" tuturor care poarta numele de Maria , sa aveti parte de o zi deosebit de placuta.

danaralu ce parerea ti-*ai facut despre doc Muresan? Si sa nu uiti sa ne spui si noua ce ti-a zis, daca vine la nastere sau nu!

Va pup.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Bine ati venit, Danaralu, Mica Daria si Mihaela! Nastere usoara si bebei sanatosi!

Cat despre nenea Muresan, din zvonistica eu stiam ca nu vine la nastere la spital. Intrucat nu mi-aduc aminte cine mi-a spus si care sunt motivele, zic ca cel mai bine ar fi sa va interesati direct la sursa...adica la nenea doctorelu'. In rest, am mai auzit mamici care sunt foarte multumite de prestatia lui.

Bafta si ne mai auzim!

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daria eu din cate stiu, in functie de cat e "pila" de mare vine sau nu vine. Am auzit ca e ok, nu iti spun parerea mea pentru ca nu e prea grozava, probabil ca l-am nimerit eu intr-o zi proasta, asa imi place sa cred pentru ca am auzit lucruri bune despre el. Eu ti l-as recomanda pe Ispasoiu, sora mea merge la el si zice ca e de nota 20, iti spune tot ce se poate si are o rabdare de fier

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Neata iubitele mele mamici!

Bun venit noilor mamici! Cand am toate datele(daca doriti) va pun in listuta.
Am ajuns si noi acasa dupa aproximativ 2 saptamani de plimbareli..mame, bunici, mare, munte si alte locatii. Avem vreo 500 de poze..sper sa ma invrednicesc sa le postez in mare zilele astea.

Pentru moment sunt full, am o gramada de spalat, de facut curat, de gatit si tot ce trebuie sa se mai faca la revenirea acasa [aveam facturi de platit si in cutiile postale ale vecinilor]

Va multumesc din tot sufletul pentru urarile frumoase facute!

incerc sa creeaz un cont comun cu "mamici din sibiu" sau "sibience"...sa putem fiecare sa administram subiectele..exact ca la odiseele de care apartinem!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput