Gravidute si mamici din SIBIU *****6*****

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Isa, draga, sa-ti traiasca bebelina! E scumpita foc (si ce gurita are cand plange!!! :)))))))

Noi mai avem un piiiic de tot si incepem cresa

Noapte buna tuturor!

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Mda... scapi de una si dai de alta, nu-i asa Roxi?! Mie mi groaza sa ma gandesc la cresa. La ce "impresii" are dondulina mea, nu stiu zau daca ar sta acolo. Oricum mai avem ceva timp...
Am inceput de ieri sa toncanim mincinosul si deja plangem dupa el! Cred ca-mi face diferenta dintre suzeta si san, cel putin nu am probleme deocamdata (adica sa nu vrea sa-mi mai ia sanul).
Va

Mami de bebelina

Mergi la inceput

Isa, eu zic ca daca ai lapte, bebelina ta nu va refuza ''never ever'' sanul, chiar daca tine suzeta. La mine a supt si de la san si de la biberon cat a fost bebe mic. Numai ca eu n-am avut lapte prea mult.
Orisicat, decat sa-si suga degetul pana la subtiere, mai bine sa toncane mincinosul. Fii-mea adoarme cu suzeta, si dupa cateva minute ii da drumul. Ne-a folosit si ca sa-si roada nervii cand i-au dat dintisorii, dar si la strand, ca sa nu fie tentata sa guste apa din piscina.

Noapte buna si pupici celor mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Isa si Vlad a papat san si a papat si suzi, nu as fi renuntat la ea ptr nimic in lume, pe el l-a ajutat si la colici, am inteles ca ii ajuta mestecatul suzetei

Pentru colici noi am incercat aproape tot, cel mai bine ne-a facut Debridatul, se linistea imediat, va sfatuiesc sa incercati. E bun si cand sunt bebeii mai mari, pentru tranzit

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna seara fetelor..
aia nu erau colicei..acum avem de-abia..si urlam si mami nu stie ce sa ne mai dea..
o sa incercam de toate sa vedem........
deocamdata dam bonnisan si sab simplex..astept suugestii..va poop..

poze

Mergi la inceput

Enik, cu bonnisan ne-am tratat si noi la vremea colicilor. Si ne-au mai ajutat baitele mai calde, dupa care o paturica incalzita pe burtica. In cazul Mirunei faceau minuni. Oricum, trec si astea..si vin altele :)

O toamna placuta!

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salutare! Acum am reusit si eu sa mai intru pe aici. Ultimele noutati : dondulina mea a acceptat mincinosul exact la o luna! Si da... la fel face si a mea, adoarme cu el si pe urma si-l scoate. Bine... daca cumva se trezeste si nu-l are, stiti ce se intampla
De acele zgrabunte n-am scapat, dar azi merg la dr sa vedem daca nu cumva e intoxicata de la ceva. In rest, o zi suntem cuminte, papam, zambim si dormim, iar a doua zi ... plangem, plangem si iarasi plangem ca nu vrem naniiii.
Enik la noi crampele parca se raresc. Nu papam condimentat si cruditati prea multe (desi am papat si ardei capia si ceapa) si ei ii dau in continuare putin ceiuc de chimen (slab). Am auzit si de varianata cu espunisan (ceva de genul) - mama lua pastile si bebele picaturi, dar am inteles ca depinde de bebe. Iti doresc cat mai putine dureri!
O sa mai intru saptamana viitoare probabil, ca ne pregatim de botez (duminica). Mi groaza de bagatul in apa!!!!

Mami de bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danaralu spune:

Buna mamici,
Azi v-am descoperit, cam tarziu nu-i asa?
Sunt si eu o viitoare mamica (nascuta in 05.07.1980, UM - 02.01.2010, DPN - 09.10.2010) in saptamana 35+ si o sa nasc, natural sper , la Sibiu, iar optimista din mine spune ca va fi OK.
Sarcina mi-a fost monitorizata de Dr. Muresan despre care, pana acum, am doar cuvinte de lauda.
Ce stiti vine la nastere?

Dana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

danaralu..bine ai venit printre noi !!!

la noi depinde de zi.. alaltieri nu mi-a dormit bb de a 7 dimineata pana la 2 jumate..
ieri a facut crize de colicei dimineata la 9 si seara la 8..
azi nu am avut treaba..pana acum .. vad ca ne-am scremut si am plans vreo jumate de ora si ne-am calmat de la feon..acum sta linistit in leganut..sa vedem ce urmeaza..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaellac spune:

Buna mamici si gravidute din Sibiu!
Acum v-am descoperit si eu, ne primiti si pe noi?
Eu sunt Mihaela si am un baietel de 2 ani si 10 luni, m-am mutat de curand in Sibiu asa ca voi avea nevoie de sfaturile voastre despre gradinite, locuri de joaca, parcuri, poate ma ajutati cu ceva info. Multumesc

Mihaela

Mergi la inceput