Gravidute si mamici din SIBIU *****6*****
Raspunsuri - Pagina 11
ana_micu83 spune:
Adriana, esti o draguta si iti multumesc pentru pont.
Din cei 634 ron cat am platit pe analize...cred ca doar vreo 200-250 au costat astea 4 analize...apoi...sotul meu lucreaza la foc automat si pt a ajunge in Bucuresti ne trebuie 2 zile.
in prima zi trebuie sa plecam cu catel cu purcel spre Buc (nu am unde sa-l las pe Razvan), trebuie sa gasim un hotel unde sa ne cazam...a doua zi la 7 trebuie sa fiu la spital pt recoltari...la 12 trebuie sa eliberam camera de hotel...pana pe la 16 trebuie sa merg undeva cu Razvan ca e ora de somn...si dupa rezultate sa venim la Sibiu. Iti dai seama ca ce as salva pe "mere"(analize gratuite) as pierde pe pere (drum, hotel, timp)Daca am pleca noaptea sa fim la 7 acolo...am fi cheauni a doua zi.
Brasovul mi s-a parut mai accesibil.
Am primit rezultatul la Torch+ listeria...am o valoare ff mare la CMV 350000.
Astept rez la astea 4 (cele mai importante)
Doamne ajuta sa fie bine...ca de rau si ghinioane sunt satulaaaaaa!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Si ca tot a fost vorba de ghinioane eu am inceput de vinerea trecuta ca sa nu ma plang ca am inceput de luni...
-a decedat tatal unei vecine pt care sapt trecuta am donat sange..vecina este gravi in 17-18s, tatal ei a murit fix pe masa de operatie inaintea interventiei
-var`mea care se marita fix peste o luna a aflat tot vineri ca restaurantul unde urma sa-si faca cununia civila(eveniment de care m-am ocupat eu) vrea toata suma platita integral in avans (eu n-am mai auzit asa ceva) si daca depaseste numarul de invitati...pentri cei care nu erau anuntati,se percepe meniu dublu ca si pret. Acum caut alt restaurant
-pe week-end si luni am fost la priveghi
-Razvan a cazut si a reusit sa-si invineteasca gingia in fata bine de tot
-luni dupa inmormantare...am ajuns acasa si satula de toate m-am bagat la somn cu tel pe silent..cand m-am trezit aveam vreo 6 apeluri nepreluate si mesaje cu "suna-ma urgent" de la fratele meu plecat in Bulgaria in concediu...o masina din grupul lor a facut un accodent destul de urat. Soferul a murit, copilul, sotia si bunica care se aflau in masina in stare grava si ff grava. I-au dus pe toti 4 in 4 spitale diferite...copilului de 7 anisori nu i se dadeau prea multe sanse...dupa operatia de luni, ieri medicii pareau mai optimisti.
Si ca "meniul" sa fie complet si celalat sofer a murit!
Fratele meu ...este varza din toate punctele de vedere...este nedormit...socat si plin de emotie el a scos toate victimele din masini(pe unii vii, pe altii). Familia decedatului aflata in spital in Bulgaria nu stia ca taticul nu mai traieste. Ei nu stiau cum sa dea vestea..se temeau ca in momentele astea in care nu erau ok cu sanatatea o astfel de veste sa nu faca mai rau...dar in acelasi timp...
Miercuri(28 iul) a aflat si doamna implicata in accident ca sotul ei nu mai este. Au venit toti spre Romania mai putin fratele meu si prietena lui. Au ramas in Bulgaria cu baietelul operat(care acum este spre bine) pana pe marti cand o sa mearga o salvare din romania sa-l aduca.
Si daca toate trebuiau sa fie pe capul meu...
-luni, 26 a fost ziua cumnatei mele...si cand s-au uitat pe geam dimineata la prima ora...masina lor era acoperita de o baraca luata de furtuna de la un bloc aflat in constructie...pana s-au imbracat sa coboare sa vada nenorocirea, muncitorii de pe santier au ridicat baraca si au distrus toate urmele. De luni sunt pe la politie...
- ai mei, locuiesc intr-un centru de cercetare si pt ca statul nostru drag nu mai are fonduri...tot de luni li s-a taiat curentul ca nu au mai avut fonduri. Acum o sa fie nevoiti sa faca naveta cam 60-80 km/zi pana la apartamentul din Braila![]()
Doamne pazeste!Ieri nu am avut evenimente..azi nu am chef de ele..maine merg la nunta la Ramada (cam cat se mai da?)
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
zozela spune:
Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "Puiuti de Randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.
Din pacate puiutul mic, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.
Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.
Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.
Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.
Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.
Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de puiut!!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „Umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate...si doar un gand bun, o rugaciune pentru el!
La inceputul fiecarui capitol, la "Puiuti de Randunici", sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei MAME si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.
Impreuna putem muta muntii!!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
ana_micu83 spune:
Neata sibiencelor! Pe unde umblati?
Dau o cafea si o clatita! haideti la vorba!
neliaCris spune:
Neata....multam de tratatie
Ana,doamne cate nenorociri pe lume....incercam sa gandim pozitiv dar...nu mereu reusim...
Ce combini azi?L a mare am avut 2 zile de ploaie si frig...si ultima pe juma caldura mare valuri mari...apoi am plecat....per ansamblu ocopilul sa distrat enorm,poate reusesc ceva pozici sa pun...
pup
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
bebe26 spune:
Neata
Eu subscriu cun un frappe![]()
Cine mai doreste cine mai pofteste?!![]()
Veronica si piticul Andrei
bebe26 spune:
NeliaCris, mai doresti leaganul?sa stii ca te asteapta ambalat de atunci![]()
Eu n-am mai intrebat pe nimeni dk-l vrea de cand ai zis ca-l vrei pt k oricum n-a fost graba
Pupici de la Veronica si piticul Andrei
ana_micu83 spune:
![]()
Vero, daca nu doreste Nelia leganutul (ca stiu ca-l vroia daca vine bb2...si cum bb 2 nu e...)iti dau un sfat (eu vanzatoare cu experienta)...pune anunt aici pe site la bazar sau pe okazii.ro si alte site-uri si im vinzi rapid rapid!
Va imbratisez cu mare drag!
enik83 spune:
buna fatele..
noi suntem ok.. miercuri mergem ;a un ultim control..cand stabilim si data pt cezariana..
incepem sa facem bagajul..bine ca nu imi trebuiesc multe pt ca o sa nasc la eva..dar sa fie toate puse sa nu uit ceva acasa..![]()
isa...felicitari mamico... refacere usoara !!!
37+ cu o minune de 
poze
neliaCris spune:
bebe 26 activeaza-ti pm si vorbim....
va pup
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008