Gravidute si mamici din SIBIU *****6*****

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor va anunt ca a nascut ISA, o bebelina de 3200, 53 cm si e o mancacioasa mare. A nascut prin cezariana. Sanatate multa iti dorim Isa si tie si fetitei.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Felicitari ISA!!!
Mult lasptic si sanatate amandorora!!!
Astepam pe noua mamica la povestea despre "nastere",primele impresii..
Ana,cum a fost la control?
Patricia,nu ne spui ce ascunzi acolo in burtica?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nelia nu stiu inca, sper sa aflu in 16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Ana, ce analize ti-a dat sa faci? Cele pentru probleme de coagulare a sangelui sau TORCH? Probabil ca TORCH, cele pentru infectii, dar daca nu iti iese nimic in neregula te sfatuiesc sa mergi la un hematolog sa le faci si pe cele de coagulare (trombofilie) sau la un endocrinolog pentru problemele glandei tiroide. Asa, pe rand, in caz ca nu gasesti o alta cauza...

Mamica de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor va anunt ca a nascut ISA, o bebelina de 3200, 53 cm si e o mancacioasa mare. A nascut prin cezariana. Sanatate multa iti dorim Isa si tie si fetitei.

Bravooo Isa.....si bine ai venit pe lume minune !

Fie ca viata sa va ofere ce este mai bun si sa fiti fericiti!

Isa, recuperare rapida, asteptam povestea nasterii si poze cu zanuta ta!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Ana, ce analize ti-a dat sa faci? Cele pentru probleme de coagulare a sangelui sau TORCH? Probabil ca TORCH, cele pentru infectii, dar daca nu iti iese nimic in neregula te sfatuiesc sa mergi la un hematolog sa le faci si pe cele de coagulare (trombofilie) sau la un endocrinolog pentru problemele glandei tiroide. Asa, pe rand, in caz ca nu gasesti o alta cauza...

Analizele mele sunt:

Testul TORCH
LISTERIA
PTOTEINA S-activitate
PROTEINA C-ACTIVITATE
-anticoagulant lupic
-anticorpi antifosfolipidici

La Sibiu(PALTINUL) toate aceste analize ma costau fix 1069 ron.

Polisano sare din schema din motive de neseriozitate si analize din pix (am mers intr-un interval de o saptamana 3 persoane cu nume diferit -- eu inainte de casatorie, Vali{sotul} si o prietena) am avut aceleasi analize de facut si ne-au iesit rezultatele identice. Si lista este lunga.

Am sunat la brasov la Bioclinica si toate aceste analize ma costa 634 ron.

Cum diferenta este de 435 ron, sambata am dat o fuga pana la BV!

Pupici!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Salutare mamici sau viitoare mamici si pitici

Am cam lipsit din peisaj pt ca am avut ghinionul sa mi sa arda monitorul si cum in romanica noastra toate se rezolva cu viteaza melcului, de la inceputul acestui capitol si pana sapt asta n-am avut acces la net.......ce sa zic .......noroc ca a fost in garantie ca sincer nu-mi ardea sa-mi iau altul acum cand de la pasti numai in ghinioane am tinut-o.......dar asta e.....se pare ca a mai iesit soarele si pe strada noastra.....

Am citit ce ati scris pana acum si tin sa spun ca am incercat faza cu "storsul" scutecului si chiar se vede diferenta si inca ceva: eu cand am ramas insarcinata am fost indrumata spre doctor Ispasoiu dar m-am hotarat sa nasc la Eva in Bv si pt ca el pe atunci nu lucra in spital,DAR m-am hotarat sa mmerg la el de acum incolo la control deoarece mi s-a parut un om de nota 10+ si la fel de priceput.....eu il recomand cu toata inima;si morfologia mi-am facut-o la el si mi-a explicat pana in cele mai mici detalii....e un scumpic

In rest nu prea am cu ce sa ma laud......in concediu nu plecam pt k in prmul rand sotul e plecat si cel mai important strangem bani pt k speram ca la sfr de an sa ne mutam in apart nostru

Andrei a facut 7 luni si dk de la 4-5 luni nu ne mai trezeam noaptea deloc si-n ultima luna mancam doar 2 mese de lapte pe zi, acum ne trezim chiar si din 2 in 2 ore noaptea si mai si mancam cateodata si asta din cauza dintisorilor care se lasa asteptati;in rest stam in fundulet, ne jucam, ne maraim si binenteles cred ca o sa ne trebuiasca o barca in curand pt k ne curg balutele cu hectolitrii

Va pup si felicit toate mamcile si proaspetele mamici(am vazut ca s-a aglomerat pe aici in ultima vreme si ma bucur),poate ne intalnim intr-o zi in parc undeva?!

Veronica si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Ana, analizele:
PROTEINA S-activitate
PROTEINA C-ACTIVITATE
-anticoagulant lupic
-anticorpi antifosfolipidici
le poti face gratis la spitalul Fundeni din Bucuresti, la d-na doctor Uscatescu. Se fac gratis, te duci dimineata la ora 7 la d-na doctor, asistentele iti recolteaza sange, iar dupa-amiaza la ora 16 iti da rezultatul si iti prescrie tratamentul daca este cazul. Apoi, daca e nevoie, dupa ce ramai insarcinata te duci periodic pentru analize, toate gratuite. Sora mea a fost saptamana asta si era pe acolo si Daniela Gyorfi, ca e insarcinata iar.
Mai bine dai banii aia pe drum decat sa platesti atat analizele. Partea proasta e ca trebuie sa pierzi cateva ore prin oras dar gasesti tu ceva de facut. Si in plus, daca iti gaseste ceva, probabil ca tot la d-na doctor vei ajunge pentru ca e cea mai renumita din tara si se ocupa in mod deosebit de gravide. Merg la ea fete din toata tara. Citeste daca vrei la "aspirante" sau "gravidute cu trombofilie" Mai sunt multe fete care au un copil si apoi le-a aparut problema asta cu coagularea sangelui, iar cu tratament au mai facut copii.

Mergi la inceput

Bineinteles ca la Fundeni nu poti merge sambata, decat in timpul saptamanii.

Mergi la inceput

A, si chiar daca iti ies bine analizele de trombofilie acum, cel mai bine ar fi sa le repeti imediat ce ramai iar insarcinata pentru ca e foarte posibil ca aceasta disfunctionalitate sa se manifeste doar in anumite circumstante (sarcina, anticonceptionale, imobilizare prelungita), iar in conditii normale sa ai rezultate foarte bune. Tocmai de aceea aceasta cauza a pierderilor de sarcina ramane nedescoperita la multe femei.

Mergi la inceput